Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

ne i tema
www.zoom.lt

tiesiog

grazu beveik kaipp siuliukai
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 10, 09:32)

ORugile ir Dovyda, dekit fotkesssssssssssssss, bo jau baisiai smalsu. Bet kaip fajjjjnajjj taip duetu megzt....

Geros megzlios/nerlios dienos!!!

ehmmmmmmmmmm....rugile jau pradejo , as matai dar siulu laukiu ir vaseli galandu lotuliukas.gif ai dar ir ja gasdinu, kad pasivysiu, tai ji mat bijo doh.gif ir mezga mezga mezga, siaip tai ji pirma turetu pasirodyt 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos, esu visiska naujoke forume, nes aksciau tik skaitydavau, bet labai jau malonios sirdziai jusu snekos, tai nutariau prisijungti smile.gif Ar priimsit??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2007 11 10, 14:07)
Labas merginos, esu visiska naujoke forume, nes aksciau tik skaitydavau, bet labai jau malonios sirdziai jusu snekos, tai nutariau prisijungti smile.gif Ar priimsit??? smile.gif

visos mes čia taip pat patekom mirksiukas.gif
Atsakyti
noreciau ir as jums parodyti/pasigirti, kokias sukneles esu nusimezgusi/ nusinerusi, bet kaip suprantu man nuotrauka ikelt kol as negalima
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2007 11 10, 14:10)
noreciau ir as jums parodyti/pasigirti, kokias sukneles esu nusimezgusi/ nusinerusi, bet kaip suprantu man nuotrauka ikelt kol as negalima

blink.gif kodel negalima????? kelk tik greiciau drinks_cheers.gif sveika prisijungus thumbup.gif
Atsakyti
reikia issistudijuoti, kaip tai galima padaryti smile.gif
Papildyta:
kazkur perskaiciau, kad nuotraukas galima ikelt tik jau parasius tam tikra kieki zinuciu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2007 11 10, 14:17)
reikia issistudijuoti, kaip tai galima padaryti smile.gif

naudok http://www.talpink.lt/images/ tik prieš tai sumažink foto iki normalaus dydžio, kad nesigautų arkliška lotuliukas.gif
arba http://www.imageshack.us/ uždėdama V resize image , tada nukopindama nuotraukėlės adresą for forums (1) į žinutės laukelį
Atsakyti
Bandau... bandytoja smile.gif

user posted image
Papildyta:
turiu dar viena juoda nerta (sakyciau vakarine) , bet neturiu normalios foto, pazadu per savaitgali nupaveiksluot smile.gif

Papildyta:
Aciu, neringata , uz pagalba!
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2007 11 10, 14:28)
Bandau... bandytoja smile.gif

user posted image
Papildyta:
turiu dar viena juoda nerta (sakyciau vakarine) , bet neturiu normalios foto, pazadu per savaitgali nupaveiksluot smile.gif

šaunu, thumbup.gif tik gaila, kad nelabai gerai matosi mirksiukas.gif gal tiek daug mažint nereikėjo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 10 lapkričio 2007 - 13:30
ar dabar nebus per didele? (ale kokia as nemoksa ir tundra smile.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2007 11 10, 13:58)
ar dabar nebus per didele? (ale kokia as nemoksa ir tundra smile.gif )
user posted image

Labai graži suknelė! thumbup.gif
Atsakyti