QUOTE(bielra @ 2007 11 09, 11:04)
Na labai garžių suknelių prikėlei, ypač man šita labai gražiai atrodo... Na bet nemoku aš su tais virbalais elgtis
, man jos tokios nutysusios gaunasi..., gal aš per laisvai mezgu?
Va su vašeliu tai jos taip neištysta, o su virbalais pravalas gaunasi...
Niu grazios tos idejos ir man, tik kai zinau tiksliai, kad idejas gimdau/randu tokiu greiciu, kad fabrikas megzt nespetu (nu panesiot tai DAR DAR), tai ir verciu i foruma - maz kas susigundys visa ar gabaliuku
Po to labai idomu pamatyt rezultata.
O del konkreciai tos suknikes - gali megzt is siulu su trupuciu elastano (maciau VERPALU Parduotuvese, bet jau sssssenokai), ir no problem su nusitempimu
As kaip tik (iki juodojo, perejusio i spalvota, projekto) mezgu suknike is melsvo melanzo su elastanu. Paprastute, primenancia Victoria's secret suknikes, kurias seniau imetusi buvau - tokia kojinaite
apykakles dar nesugalvojau, bet iki jos dar toli...
O del laisvumo - tai zinok, mes pacios visada intuityviai nujauciam teisybe. Gali buti, kad ir mezgi per laisvai arba virbalus ne to storio naudoji. Siaip gali paziuret ARUAL dejau nuoroda apie meginuko mezgima - gal padetu?
Rugile ir Dovyda, dekit fotkesssssssssssssss, bo jau baisiai smalsu. Bet kaip fajjjjnajjj taip duetu megzt....
Geros
megzlios/nerlios dienos!!!