Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

QUOTE(gadget3 @ 2007 11 08, 19:10)
user posted image

Merginos, netycia radau - moherio ispardavimas, bet amerikej.

http://www.texere.co...p;subcategory=5

Paorganizuojam? As po 4 baksus=10 lt uz simtgrami moherio TIKRAI paimciau trims projektams!!!!

Tai kad čia UK, o ne Amerikoj, tai gautųsi po 20 lt
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 08, 23:57)
Tai kad čia UK, o ne Amerikoj, tai gautųsi po 20 lt

blush2.gif doh.gif blush2.gif doh.gif

Aciu uz pastabuma, Arual smile.gif

Vienzo....
Pirma atsidariau doleriais, paskaiciau kaire akim apie tai, kas mano prote susidejo i texasa...

O ten to ispardaviminio grozio jau ir nebebera?????

Nes man didysis fainumas - tai, kad yra ne tik sruogomis, bet ir tom... barbarkom smile.gif Niu kaip man is ju megzt patogu!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 09 lapkričio 2007 - 08:42
Labas rytas 4u.gif
O ką reiškia "barbarkom" ? blush-anim-cl.gif2
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 09, 09:29)
Labas rytas 4u.gif
O ką reiškia "barbarkom" ? blush-anim-cl.gif2

Va kas yr barbarka smile.gif user posted image
4u.gif

Pasivaiksciojau atidziau as po ta texere mill, ir niu.. Vienzo, geri ten marketingistai... NES VISKO NORIU.
Papildyta:
Niu pavyzdziui - fantazijos siuliuku spalvu ir fakturu tema....
http://www.texere.co...p?reference=867

Viskas, einu is tyo puslapio. Nespesiu tiek numegzty, kiek noreciau ten supirkti.

Geros dienos!!!
Atsakyti
O kaip apsiskaičiuoti, kiek reikia siūlų kokiam mezginiui- pvz. megztiniui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ARUAL: 09 lapkričio 2007 - 08:49
Sveikos mergaitės 4u.gif .Oi ačiū už palaikymą ir supratimą.Ir už nuorodas ir paaiškinimus ačiū. 4u.gif Atrodo dabar truputį aiškiau.Man atrodo kai realiai pradėsiu megzti tą apykaklę tai tikrai aiškiau atrodys.
Kaip fainai kad mane iš pusės lūpų supratot, turiu omeny už tai kad aš tik aprašiau suknelę, o jūs iš karto supratot apie ką kalba. thumbup.gif Jėga. thumbup.gif Mes tikrai esam komanda. thumbup.gif Kumštis. thumbup.gif Ačiū jums.
Dovyda ir aš galvoju kad šios suknelės kaklą geriausiai gal būtų apnerti vašeliu.Dar vis blaškausi, galvoju. g.gif Bet visų pirma reikia susiimti ir vėl ją pradėti megzti, susidraugauti.Nes tas ardymas psihologiškai mane žudo. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 09, 08:46)
Va kas yr barbarka smile.gif user posted image
4u.gif

Pasivaiksciojau atidziau as po ta texere mill, ir niu.. Vienzo, geri ten marketingistai... NES VISKO NORIU.
Papildyta:
Niu pavyzdziui - fantazijos siuliuku spalvu ir fakturu tema....
http://www.texere.co...p?reference=867

Viskas, einu is tyo puslapio. Nespesiu tiek numegzty, kiek noreciau ten supirkti.

Geros dienos!!!

Tai niekas neužsakinėjat? bigsmile.gif bigsmile.gif PRisijungčiau... doh.gif
Atsakyti

Va, suknytes ideja:
user posted image

Na labai garžių suknelių prikėlei, ypač man šita labai gražiai atrodo... Na bet nemoku aš su tais virbalais elgtis doh.gif , man jos tokios nutysusios gaunasi..., gal aš per laisvai mezgu? g.gif Va su vašeliu tai jos taip neištysta, o su virbalais pravalas gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 09, 10:06)
Sveikos mergaitės 4u.gif .Oi ačiū už palaikymą ir supratimą.Ir už nuorodas ir paaiškinimus ačiū. 4u.gif Atrodo dabar truputį aiškiau.Man atrodo kai realiai pradėsiu megzti tą apykaklę tai tikrai aiškiau atrodys.
Kaip fainai kad mane iš pusės lūpų supratot, turiu omeny už tai kad aš tik aprašiau suknelę, o jūs iš karto supratot apie ką kalba. thumbup.gif Jėga. thumbup.gif Mes tikrai esam komanda. thumbup.gif Kumštis. thumbup.gif Ačiū jums.
Dovyda ir aš galvoju kad šios suknelės kaklą geriausiai gal būtų apnerti vašeliu.Dar vis blaškausi, galvoju. g.gif Bet visų pirma reikia  susiimti ir vėl ją pradėti megzti, susidraugauti.Nes tas ardymas psihologiškai mane žudo. schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

na susidraugauk susidraugauk doh.gif nes man kita svaite jau siulu turi atvezt, bent jau pardaveja sake taip mirksiukas.gif bet kaip suspratau , tu jau ir nugara ir prieki numezgei? ax.gif

Atsakyti
Taip taip Dovyda abi dalis numezgiau thumbup.gif ir pamačius tavo sijono rezultatą labai susigėdau blush2.gif kad užtinginiavau.Viskas, basta, psio -einu dirbti.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 09, 18:25)
Taip taip Dovyda abi dalis numezgiau thumbup.gif  ir pamačius tavo sijono rezultatą labai susigėdau  blush2.gif  kad užtinginiavau.Viskas, basta, psio -einu dirbti.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 11 09, 11:04)
user posted image

Na labai garžių suknelių prikėlei, ypač man šita labai gražiai atrodo... Na bet nemoku aš su tais virbalais elgtis  doh.gif , man jos tokios nutysusios gaunasi..., gal aš per laisvai mezgu?  g.gif  Va su vašeliu tai jos taip neištysta, o su virbalais pravalas gaunasi...

smile.gif Niu grazios tos idejos ir man, tik kai zinau tiksliai, kad idejas gimdau/randu tokiu greiciu, kad fabrikas megzt nespetu (nu panesiot tai DAR DAR), tai ir verciu i foruma - maz kas susigundys visa ar gabaliuku smile.gif Po to labai idomu pamatyt rezultata.

O del konkreciai tos suknikes - gali megzt is siulu su trupuciu elastano (maciau VERPALU Parduotuvese, bet jau sssssenokai), ir no problem su nusitempimu smile.gif As kaip tik (iki juodojo, perejusio i spalvota, projekto) mezgu suknike is melsvo melanzo su elastanu. Paprastute, primenancia Victoria's secret suknikes, kurias seniau imetusi buvau - tokia kojinaite smile.gif apykakles dar nesugalvojau, bet iki jos dar toli...

O del laisvumo - tai zinok, mes pacios visada intuityviai nujauciam teisybe. Gali buti, kad ir mezgi per laisvai arba virbalus ne to storio naudoji. Siaip gali paziuret ARUAL dejau nuoroda apie meginuko mezgima - gal padetu?

Rugile ir Dovyda, dekit fotkesssssssssssssss, bo jau baisiai smalsu. Bet kaip fajjjjnajjj taip duetu megzt....

Geros megzlios/nerlios dienos!!!
Atsakyti