Oi mergatės aš totali blondinė.
Neringata, mezgu tolią pilką suknelę, o po krūtine rišasi šilikinis kaspinas.Suknelių 2 temoj kažkur buvo. Įkelčiau parodyt, bet blondinės to daryt nemoka Gal Dovyda įkels.
Gadget labai ačiū už atsakymą apie kaklą. Bet aš jug blondinė NESUPRANTU.O kaip reikia suprasti gerom akim bet ne ripsu?Ar tu turi omeny abiejose pusėse gerom akim? Ir dar vis tik nedašuto kodėl reikia tą skirtingo siūlo eilutę megzt kelias eiles, aš kažkaip galvojau kad tuo kitos spalvos siūlu reikia pamegzt tipo paskutinę eilutę, ištraukt virbalą , o tada su adata traukiant po vieną akutę kitos spalvos siūlą siūti kaklą. Gadget jaučiu skaitydama lūžti iš juoko kad nieko nesuprantu, bet aš tikrai noriu išmokti. Ar padėsi,ar paaiškinsi ar parašysi ar aš teisingai galvoju?Nepyk jei ne taip supratau.
kelete modeliuku
Blondinei totaliajai Labas, viskas ok, nereikia atsiprasineti - kai rasta aprasineji zodziais, tai ir pati kita diena gali nesuprast
Ripsu mes su mama vadinam rasta, kai is abieju pusiu gerom akim mezgi. O tom 4 eilutem tau reikia, kad plokscias geru akiu krastas gautusi, tai mezgi gerom akim is gerosios puses, ir blogom - is blogosios.
Del nukelimo nuo virbalo - skonio reikalas, galima akiu ir nenuiminet, bet man nuemus - patogiau.
Va cia - kitliavimo/apykakles ar kitos detales prisiuvimo aprasymas rusiskai, su paveiksliukais, bet be kontrastines eiles kitu siulu. PLIUS dar ir idomus pacios juosteles numezgimas cia - apie grazu mezgima apykakliu (ir nezinojau, kaip gerai, kad paklausei, sau atsiradau idomu buda).
PS as asmeniskai manau, kad blondines yra ir grazios, ir nerealiai protingos.
ARUAL, ziurek - idedu nuoroda (rusiskai) i straipsni apie meginuko mezgima. Labai informatyvus ir linksmai parasytas. Jau ko vertas gabaliukas "У каждой мастерицы, занимающейся вязанием, должны быть в запасе спицы самой разной толщины. Только не нужно меня убеждать, что успешно вяжете одними и теми же спицами любую пряжу. Можно и суп вилкой хлебать, что такого... Сейчас выбор спиц - колоссальный, так что оставим вопрос о невозможности их приобретения, считаем, что они у вас есть."
Dar viena ideja - ziurekit, koks rasto isdestymas ir apykakles uzbaigimas grazus. Niu galima ir MB ka nuraukti, o galima - sau brangiajai kokiai suknikei prisitaikyt
Ripsu mes su mama vadinam rasta, kai is abieju pusiu gerom akim mezgi. O tom 4 eilutem tau reikia, kad plokscias geru akiu krastas gautusi, tai mezgi gerom akim is gerosios puses, ir blogom - is blogosios.
Del nukelimo nuo virbalo - skonio reikalas, galima akiu ir nenuiminet, bet man nuemus - patogiau.
Va cia - kitliavimo/apykakles ar kitos detales prisiuvimo aprasymas rusiskai, su paveiksliukais, bet be kontrastines eiles kitu siulu. PLIUS dar ir idomus pacios juosteles numezgimas cia - apie grazu mezgima apykakliu (ir nezinojau, kaip gerai, kad paklausei, sau atsiradau idomu buda).
PS as asmeniskai manau, kad blondines yra ir grazios, ir nerealiai protingos.
ARUAL, ziurek - idedu nuoroda (rusiskai) i straipsni apie meginuko mezgima. Labai informatyvus ir linksmai parasytas. Jau ko vertas gabaliukas "У каждой мастерицы, занимающейся вязанием, должны быть в запасе спицы самой разной толщины. Только не нужно меня убеждать, что успешно вяжете одними и теми же спицами любую пряжу. Можно и суп вилкой хлебать, что такого... Сейчас выбор спиц - колоссальный, так что оставим вопрос о невозможности их приобретения, считаем, что они у вас есть."
Dar viena ideja - ziurekit, koks rasto isdestymas ir apykakles uzbaigimas grazus. Niu galima ir MB ka nuraukti, o galima - sau brangiajai kokiai suknikei prisitaikyt
Oi tai ačiū, eisiu skaityt
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 08, 10:08)
Labukas Dovyda. Ai geriau neklausk Numečiau tiesiogine žodžio prasme Aš tikra blondinė Arba be vyro nieko nemoku Ar tu jauti, nesugebėjau skylių juostelei pervert apsiskačiuot Nugaroj viena per mažai.O kai vyro paklausiau jis man puikiausiai padėjo susigaudyt kas ir kaip.Ah kaip gaila kad tą vakarą jo nebuvo .Tad dabar iki tų skylučių nugarą eilinį kartą reika ardyti Bet tai dar ne viskas.Nežinau ką reiks su apykale daryt.Nemoku jos gražiai pasidaryt.Skaičiau yra atsira temukė apie kaklą bet man ten blondei niekas neaišku kaip reik jį prikitliuot net to žodžio nemoku. Ir dar nesuprantu ar ta apykaklės juostelė mezgama atsirai, o po to su ta adata prisuvama O jei taip tai kaip žinot kokio ilgio tą apykaklės juostelę megzt?Kažkas rašė trečdalį akių skaičiaus, bet kaip tas trečdalis gaunas? Pvz jei ant virbalo buvo 134 akys 68 liko pečiams (po 34) kaklui nuleidau 66.Ar tai reiškia kad priekiui reikia megzti tų 66 akių juostelę? NESUPRANTU.Mergaitės nepykit kad aš apie tą kaklą čia ne į temą, bet kažkaip išplaukė iš to pačio rašymo.Gal padėsit rast atsakymą
O tu Dovyda žiūriu nesnaudi, gerai tau ten viskas gaunasi.Labai gražus sijonukas bus.Tuo net neabejoju. Tad laukiam tolimesnių rezultatų.
O tu Dovyda žiūriu nesnaudi, gerai tau ten viskas gaunasi.Labai gražus sijonukas bus.Tuo net neabejoju. Tad laukiam tolimesnių rezultatų.
na nurimk drauguze kaip nors ispainiosim tau ta "Kaklo"istorija. siaip as apykakle visada mezgu paskiausiai, kai visas mezginys baigtas ir net susiutas ir jei nepatinka tau tas zodis prikitliuoti( ir is viso kas cia per zodis toks ) sakyk tiesiog prisiuti pagal kilputes. na kiek akyciu deti...1/3 manau tikrai per mazai. kai numegsi visa suknele, tada suskaiciuok kiek ten tu akeliu aplink visa apykale turesi, reikes truputi maziau o siaip tai tai suknutei labai tiktu krastus visus apnerti vaseliu . mano sijonas jau eina i pabaiga, vis dar neesu garantuota ar uzteks man ilgio, o be to siandien dar ir siulai baigesi teks ryt varyt nusipirkt dar sruoga. va tik nesugalvoju, koki pamusala siuti jam, juk tai zieminis, storas sijonukas, atlasinio nepasiusi mergaites, kokius pasijonius dedat po storais sijonais?
Taigi apykakles prisiuvima idejau jau (nuoroda). Ten net zodis "prikitliuoti" straipsnyje paaiskintas
O kodel atlasas netinka po storu sijonu? Siluma is sijono, o is pasijonio - grozis silkinis.
Siaip su pasijoniais - po savo tunika/suknyte rengiuosi balta mailytuke ir baltas kelnes Nes ner dar pasijonio/posuknes, ir iki kaspinu, kuriuos masciau verti i rankogalius, dar nenuslenku O NESIOTI JAU NORISI.
Va, suknytes ideja:
Ir dar viena - siluetas puikus, ka? Grozis paprastume.
Papildyta:
Super ziemine suknyte - savimotyvacija/saviitaiga, nes susalus kokia...
O kodel atlasas netinka po storu sijonu? Siluma is sijono, o is pasijonio - grozis silkinis.
Siaip su pasijoniais - po savo tunika/suknyte rengiuosi balta mailytuke ir baltas kelnes Nes ner dar pasijonio/posuknes, ir iki kaspinu, kuriuos masciau verti i rankogalius, dar nenuslenku O NESIOTI JAU NORISI.
Va, suknytes ideja:
Ir dar viena - siluetas puikus, ka? Grozis paprastume.
Papildyta:
Super ziemine suknyte - savimotyvacija/saviitaiga, nes susalus kokia...
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 08, 11:31)
Oi mergatės aš totali blondinė.
Neringata, mezgu tolią pilką suknelę, o po krūtine rišasi šilikinis kaspinas.Suknelių 2 temoj kažkur buvo. Įkelčiau parodyt, bet blondinės to daryt nemoka Gal Dovyda įkels.
Gadget labai ačiū už atsakymą apie kaklą. Bet aš jug blondinė NESUPRANTU.O kaip reikia suprasti gerom akim bet ne ripsu?Ar tu turi omeny abiejose pusėse gerom akim? Ir dar vis tik nedašuto kodėl reikia tą skirtingo siūlo eilutę megzt kelias eiles, aš kažkaip galvojau kad tuo kitos spalvos siūlu reikia pamegzt tipo paskutinę eilutę, ištraukt virbalą , o tada su adata traukiant po vieną akutę kitos spalvos siūlą siūti kaklą. Gadget jaučiu skaitydama lūžti iš juoko kad nieko nesuprantu, bet aš tikrai noriu išmokti. Ar padėsi,ar paaiškinsi ar parašysi ar aš teisingai galvoju?Nepyk jei ne taip supratau.
draugyte, del akeliu prisiuvimo, tu manau viska teisingai supratai gerom akim - turetu reiksti: geros akys is geros puses, blogosios is blogos.
ikeliu tos suknytes nuotrauka as ja nersiu, o va Rugile bando virbalais isreiksti save
http://img231.images...120/visasx1.jpg
http://img85.imagesh.../visanugco4.jpg
Superine ta dovydos& rugiles suknyte!!!
Kaip idomu bus pamatyti gatavus modeliukus!!!
Kaip idomu bus pamatyti gatavus modeliukus!!!
suknyte is tiesu laaaabai grazi man ir paciai idomu, kaip ten isei mudviem, tik va as dar veluoju, o Rugile prieki jau nusimezge, tai jos finisas bus greiciau
Merginos, netycia radau - moherio ispardavimas, bet amerikej.
http://www.texere.co...p;subcategory=5
Paorganizuojam? As po 4 baksus=10 lt uz simtgrami moherio TIKRAI paimciau trims projektams!!!!
oj kazkaip mane ant pilkos spalvos truktelejo
visos pilkosios super
ypac ta Rugiles ir Dovydos
as kai pamaciau modeliuka uzsinorejau, bet nedrisau pradeti
beje paskaiciau as cia jusu postus ir sugalvojau kad norisi meeto su jumis tokiom fainom
ar niekas neorganizuoja mezgejeliu susitikimu?
visos pilkosios super
ypac ta Rugiles ir Dovydos
as kai pamaciau modeliuka uzsinorejau, bet nedrisau pradeti
beje paskaiciau as cia jusu postus ir sugalvojau kad norisi meeto su jumis tokiom fainom
ar niekas neorganizuoja mezgejeliu susitikimu?