QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 07, 15:03)
ir aš kitą kartą taip kaip tu daryčiau,ten tai nesąmonė ,ant iškarpos viską detales prismaigsčiau o į tarpus nėriau tinklelius tam tikrų formų,po to viską susiuvau,tikras siaubas.
bet kiek laiko brydės atima Ir kol jos gražios gaunasi. Aš tik servetėles jom jungiau.
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 07, 16:24)
o tas brydes reikia daryti adata,o vąšeliu ar blogiau būna
Nebandžiau su vąšeliu, nežinau
QUOTE(La Perla @ 2007 12 07, 14:53)
gavau emailą,bet šiandien negaliu padėti,jei nepervėlu gal ryt kas išeis
Sveikos!
Gavau dovanu labai graziu siuliuku. Bukle. Vysnine su balta, pusvilne, minkstumas italisssskas... Niu kokiu fajnu turiu draugaiciu!!!!
Ir bling bling siuliukai is Klaipedos atvaziavo Plonas blizginamasis siulas sidabrinis.
Mano projektuose jau ziema ir sventes!!!
Sveika, vikingoji!
Idek fotke, ka? Arba dar karta eilutes paskaiciuok???? Argi tavo mezgimo kietumas taip stipriai pasikeite? Be vaizdo nieko negaliu pasakyt.. Vizualiai sulygint, kai realia bus daugiau eiliu, negerai, nes po to isskalbus nusitemps, ir kabes negraziai, ypac krastuose.
As tavo vietoj atsipusciau, pailseciau, ir tik ryt is naujo skaiciuociau ir ziureciau. Gal kur suklydai?
Vienzo, sekmes!
O is persikines spalvos mokerio galima megzti: sali, megztuka, suknyte. Gali deti vertikalias kitos fakturos ir tonu-dviem tamsesnes juostas, ir bus labai liekninanciai grazu
Imesk modeliukus, aprasa siuliuku ir saves
O parinkimas ir apskaiciavimas- taip, tik po meginuko numezgimo ir isplovimo. Kiekviena mezgame individualiai ir nepakrtojamai. Kiekviena turim ypatingu gebejimu, tik issiaiskint reikia, kur tie gebejimai, ir kaip juos pritaikyti
Gavau dovanu labai graziu siuliuku. Bukle. Vysnine su balta, pusvilne, minkstumas italisssskas... Niu kokiu fajnu turiu draugaiciu!!!!
Ir bling bling siuliukai is Klaipedos atvaziavo Plonas blizginamasis siulas sidabrinis.
Mano projektuose jau ziema ir sventes!!!
QUOTE(ARUAL @ 2007 12 07, 09:48)
Gadget, help!!!!! Kažką negerai padariau. Kai numezgiau nugarą, tai lyg ir viskas gerai prisidėjus, o dabar priekyje skaičiavau eilutes ir gavosi taip, kad prisidėjus pagal raštą prie krūtinės, per žemai gaunasi pažasties išėmimas, tiksliau jo dar net nemezgu, nes nežinau ką daryt- ar ardyt ir iš naujo, ar nesukt galvos ir truputį aukščiau pamezgus negu nugarą daryt tą išėmimą pažastims
Nu jaučiuosi tokia tundra
O sekančio projekto neturiu. Turiu tik siūlų- plonos moheros "peach" spalvos (šviesios persikinės) tai vat neįsivaizduoju net ką galėčiau sukurpti- gal vėl pagalbos tavęs ir kitų prašysiu- jei neprieštaraujate
Nu jaučiuosi tokia tundra
O sekančio projekto neturiu. Turiu tik siūlų- plonos moheros "peach" spalvos (šviesios persikinės) tai vat neįsivaizduoju net ką galėčiau sukurpti- gal vėl pagalbos tavęs ir kitų prašysiu- jei neprieštaraujate
Sveika, vikingoji!
Idek fotke, ka? Arba dar karta eilutes paskaiciuok???? Argi tavo mezgimo kietumas taip stipriai pasikeite? Be vaizdo nieko negaliu pasakyt.. Vizualiai sulygint, kai realia bus daugiau eiliu, negerai, nes po to isskalbus nusitemps, ir kabes negraziai, ypac krastuose.
As tavo vietoj atsipusciau, pailseciau, ir tik ryt is naujo skaiciuociau ir ziureciau. Gal kur suklydai?
Vienzo, sekmes!
O is persikines spalvos mokerio galima megzti: sali, megztuka, suknyte. Gali deti vertikalias kitos fakturos ir tonu-dviem tamsesnes juostas, ir bus labai liekninanciai grazu
QUOTE(Kriste252 @ 2007 12 07, 13:01)
Sveikos mamos,noriu nusimegzti suknelę,nesu mezgusi dar tokių didelių mezginių.Radau keletą patikusių modelių,bet kad nežinau kaip reikia nusimegzti savo dydžio,kaip teisingai apskaičiuoti akis kad suknelė nebūtų nei didelė nei maža.Ir kokis siūlus rinktis ir kiek jų.Patarkite.
Imesk modeliukus, aprasa siuliuku ir saves
O parinkimas ir apskaiciavimas- taip, tik po meginuko numezgimo ir isplovimo. Kiekviena mezgame individualiai ir nepakrtojamai. Kiekviena turim ypatingu gebejimu, tik issiaiskint reikia, kur tie gebejimai, ir kaip juos pritaikyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 07, 00:30)
prietaisa
Aciukas uz pavadinima. Ar zinai, kad turiu kaktusa, kuris trumpai drutai vadinasi "kad tave zuikiai subadytu"? Yra tokia iliustruota knygele, ir as ja turiu, o pats kaktusas kudikystej kaip uzkastas zuikis spygliuotom ausim atode
dar plunksnu kam?
Viliuteee, dekui uz grazias suknyciu idejas!!! Varnytes, varnytes teks 2008-iesiems detis Ir mezgimo masiniuka pirktis.
Papildyta:
A joooo, projekta pradejau.
mirkt mirkt
Papildyta:
48 puslapytis, ka? Kaip manot, naujaji puslapiuka JAU dabartes budavoti?
Plytu kazkur buvau siek tiek uzslepusi...
Aciukas uz pavadinima. Ar zinai, kad turiu kaktusa, kuris trumpai drutai vadinasi "kad tave zuikiai subadytu"? Yra tokia iliustruota knygele, ir as ja turiu, o pats kaktusas kudikystej kaip uzkastas zuikis spygliuotom ausim atode
dar plunksnu kam?
Viliuteee, dekui uz grazias suknyciu idejas!!! Varnytes, varnytes teks 2008-iesiems detis Ir mezgimo masiniuka pirktis.
Papildyta:
A joooo, projekta pradejau.
mirkt mirkt
Papildyta:
48 puslapytis, ka? Kaip manot, naujaji puslapiuka JAU dabartes budavoti?
Plytu kazkur buvau siek tiek uzslepusi...
sveikos draugutes
liuks kaktuseli turi daba dar ir golfa su pavadinimu turesi
p.s. pradariau duris i ta nauja musu vietele mmmm....dazukais kad kvepia...ir truputuka jau Kaledom....tik bijojau lipt ant naujai dazytu grindu, sakau, gal dar dazai nenudziuve gerai, kad nesugadinciau
Labas tandemui!
Papildyta:
Dovyda, a ka sakyt norejai?
Ar jau naujoj vietoj lakstineji?
Papildyta:
Nu jo, dar turiu rankieeeenika, katras vadinasi silkinas, nes yra iiiilgas. Jam sita grazu varda sugalvojo mano geresnioji puse
Kodinis zodis - suknytessssss
Kad zinute butu i tema
Papildyta:
Papildyta:
Nu jo, dar turiu rankieeeenika, katras vadinasi silkinas, nes yra iiiilgas. Jam sita grazu varda sugalvojo mano geresnioji puse
Kad zinute butu i tema
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 07, 23:09)
Labas tandemui!
Papildyta:
Papildyta:
Kad zinute butu i tema
Papildyta:
Papildyta:
Kad zinute butu i tema
sveikute Gadget3 :4u: nieaaaaaaaaaaaaa , smalsumo vedama ten nusigrudau
jetau, kaip tau faina su suliukais o as va laukiu savo blizgancio plono siulelio ir negaliu be jo savo "pilkosios" nerti toliau
uztai uosviene padovanojo kazkada pirktu pusvilnes siuliuku gera kilograma, 3 spalvu va kazka irgi bus galima nusinarpliot, bet pirma projektas su kodiniu pavadinimu -sukkknnnyyyyyyytttteeeeeeeeeeeeeeeeee
Mumi vardas Gadget3. Cia aiskumo delei, o tai galimia mumi pasaukta ir neatsiliept, kai mumi kokis shhhishas uzeis (dar gyvenime nebuvo, bet visada buna pirmas kartas).
Smalsumas - geras, beje, dalykas. Nuveda, teisingai valdomas, toli ir gerai
O kodel foto blizgejimo nesimate??? Pilkosios, t.y. Ar tas siulas blizgantis, ar blizgus? Oj, kai uzsikresiu DAR ir neriniais...
O kodel foto blizgejimo nesimate??? Pilkosios, t.y. Ar tas siulas blizgantis, ar blizgus? Oj, kai uzsikresiu DAR ir neriniais...
O kaip jumi tokia suknele? Tik, aisku megzta. Nesioti su golfuku. Isskirtiniais atvejais - ir be
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 07, 23:22)
Mumi vardas Gadget3. Cia aiskumo delei, o tai galiu pasaukta ir netasiliept, kai mumi kokis shhhishas uzeis (dar gyvenime nebuvo, bet visada buna pirmas kartas).
laaaaaaaaaaaabai atsiprasau, kad taip tamstytes gerbiamosios vardeli klaipiau, kraipiau
va cia puokste atsiprasymo
foto nelabai matyt...nors tandemo antroji draugute pastebejo ten prie to pilko yra idetas juodas blizgus siulelis, naturoj atrodo labai graziai, sidabrinio nenorejau...niu prasitrink akeles...gi matos
Papildyta:
prisiminiau, kad esu puosusi savo kriksto dukryte krikstynoms megzta suknele va ji soriukas uz foto kokybe, mat perfotografuota is normalios foto