Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 06, 09:32)
Dovyda mirksiukas.gif labai ačiū už pagalbą.Juostelės jau yr thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Bereik įkvėpimo su jomis pažaisti.Tikiuosi kai pukos suknelė bus baigta tada imsiuos madų demonstarvimo derinimo meno blush2.gif O tai dabar mažoji "teroristė" neduoda nei minutei nuo mezginio atsitraukt, labai jau laukia rezultato.
Mergikės mirksiukas.gif  Ggte rašė kad jai pradingo įkvėpimas doh.gif pyniuotam sijonui, gal įpūskim jai jo truputį-pu pu pūūūūūūūūūūūūūū Ggte mirksiukas.gif , niu kaip?Ar jau matyti pabaiga? Būtų įdomu užmesti akį.

sveikute, sveikute 4u.gif dirbk dirbk, daug neplepek mirksiukas.gif laputaitei nauja skrandute ziemai laaaaaabai reikalinga thumbup.gif ir rodykites abi ax.gif
Qadget nepaklausiau ar jau prasidejo tavo "te visad sviecia saule " lotuliukas.gif projektas? doh.gif
qqte....ir as galiu pustelt bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,jei dar yra nemiegančių,
tvarkausi savo albumus,nes jau per daug visko prisikroviau,galiu pasidalinti suknelių įdėjomis

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
kažką vėl ne taip padariau,nepasididina,jei bus susidomėjusių pabandysiu kitaip įkelti.
Atsakyti
Labukas smile.gif visoms ir kiekvienai dar po zvaigzdagele user posted image

QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 06, 09:32)
LABUKAS Gadget mirksiukas.gif ačiū už gerus žodelius blush2.gif Kur buvai dingus galvojau gal kas atsitiko , ar supykai ko g.gif Matai kaip greit prie gero priprantam thumbup.gif Matydavom tave dažnai, bendraudavom po kelis kartus per dieną , o kai to nebėr iš karto liūdna pasidaro verysad.gif Vakar tokia gera nuotaika buvo, o va emocingos žinutės parašyt ir nėr kam.....Vis pasižiūriu esi ar nesi blush2.gif Bet pasirodo esi thumbup.gif .Parašyk ką dabar veiki .Gal poilsio atostogų nuo valo ir geležinių pagaliukų pasiėmei?Jei ir taip, nepabėk iš akiračio, mums čia visoms su tavim laaaaaabai gera wub.gif

Rrrrashyk smile.gif As megstu gauti emocingas zinutes smile.gif Su charakteriu ir nuotaika viskas ok, bet darbymetisssss (ne hobiuose), tai mazuma uzspausta laikelyje, prisedu tik visai velai, apziuriu rastelius, nusisypsau.

O ikvepimui.. Jam grizti padeda ir kutenimas rolleyes.gif Va, idedu prietaisa smile.gif

user posted image

QUOTE(dovyda @ 2007 12 06, 19:32)
Gadget nepaklausiau ar jau prasidejo tavo "te visad sviecia saule "  projektas?

Aciukas 4u.gif uz pavadinima. Ar zinai, kad turiu kaktusa, kuris trumpai drutai vadinasi "kad tave zuikiai subadytu"? Yra tokia iliustruota knygele, ir as ja turiu, o pats kaktusas kudikystej kaip uzkastas zuikis spygliuotom ausim atode smile.gif

dar plunksnu kam?
user posted image

Viliuteee, dekui uz grazias suknyciu idejas!!! Varnytes, varnytes teks 2008-iesiems detis cool.gif Ir mezgimo masiniuka pirktis.
Papildyta:
A joooo, projekta pradejau.

ARUAL, kaip sekasi? Kokia suknyte kryziuku kitam projektui jau pasizymejai?

mirkt mirkt
Papildyta:
48 puslapytis, ka? Kaip manot, naujaji puslapiuka JAU dabartes budavoti?

Plytu kazkur buvau siek tiek uzslepusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 06 gruodžio 2007 - 23:32
rolleyes.gif

Nauja tema kvepia svariom grindim CIA

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2007 11 11, 22:03)
Jusu teismui  ax.gif
user posted image

Esu sužavėta ! Nuostabu ! ĮDOMU,kokia sijono mezgimo technika ?Nuo ko reikia pradėti ir kaip ten tas gėlytes ir lapelius dėtyti ?
Gal kur yra aprašytas šis mezgimo būdas ? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Jazminas @ 2007 12 07, 01:43)
Esu sužavėta ! Nuostabu !  ĮDOMU,kokia sijono mezgimo technika ?Nuo  ko reikia pradėti ir kaip ten tas gėlytes ir lapelius dėtyti ?
Gal kur yra aprašytas šis mezgimo būdas ? Ačiū.

Apie šį nėrimo būdą( AIRIŠKI NĖRINIAI) va šitoj temoj plačiai mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...189526&st=0
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Gadget, help!!!!! Kažką negerai padariau. Kai numezgiau nugarą, tai lyg ir viskas gerai prisidėjus, o dabar priekyje skaičiavau eilutes ir gavosi taip, kad prisidėjus pagal raštą prie krūtinės, per žemai gaunasi pažasties išėmimas, tiksliau jo dar net nemezgu, nes nežinau ką daryt- ar ardyt ir iš naujo, ar nesukt galvos ir truputį aukščiau pamezgus negu nugarą daryt tą išėmimą pažastims doh.gif
Nu jaučiuosi tokia tundra doh.gif

O sekančio projekto neturiu. Turiu tik siūlų- plonos moheros "peach" spalvos (šviesios persikinės) tai vat neįsivaizduoju net ką galėčiau sukurpti- gal vėl pagalbos tavęs ir kitų prašysiu- jei neprieštaraujate wub.gif
Atsakyti
PERLA tikra šaunuolė,jei šia technika naudodama,man tai labai patinka,bet darbui tam neturių tiek įgūdžiu,kad užtektų kantrybės,gal jau minėjau,kad pirmajam tokiam bandymui atlikti man reikėjo viso mėnesio.O kaip tu ,Perla , per kiek laiko savo juodą ir baltą grožiu sukūrei.
čia tas mano bandymasuser posted image
Atsakyti
Sveikos mamos,noriu nusimegzti suknelę,nesu mezgusi dar tokių didelių mezginių.Radau keletą patikusių modelių,bet kad nežinau kaip reikia nusimegzti savo dydžio,kaip teisingai apskaičiuoti akis kad suknelė nebūtų nei didelė nei maža.Ir kokis siūlus rinktis ir kiek jų.Patarkite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste252: 07 gruodžio 2007 - 12:01
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 07, 09:43)
PERLA tikra šaunuolė,jei šia technika naudodama,man tai labai patinka,bet darbui tam neturių tiek įgūdžiu,kad užtektų kantrybės,gal jau minėjau,kad pirmajam tokiam bandymui atlikti man reikėjo viso mėnesio.O kaip tu ,Perla , per kiek laiko savo juodą ir baltą grožiu sukūrei.

dabar net nezinau kaip pasakyt, bendras laikas abiems suknutems apie 3 menesius o dirbau taip:
kadangi mano kudikiui tik 9 menesiai ir jis reikalauja labai daug demesio, tai pradzioj prisineriau detaliu juodai suknutei, o jas sujunginet reikia pasidejus ant stalo tai sujunginedavau kai mazius miega, o kai nemiegodavo - neriau detales baltai suknutei ir kitas dalis, kurias galima nerti sedint smile.gif
siaip man labai patinka sita technika, nors nemazai bandymu prireike kol brydes pradejo gautis grazios....
ir siaip nerimu uzsiemiau tada kai lialius buvo visai maziukas ir labai neramus, tai kad miegotu reikejo istisai koja supti vezima, tai sugalvojau kuo idarbinti rankas tuo metu ax.gif

tavo darbelio man nerodo...
Papildyta:
QUOTE(Kriste252 @ 2007 12 07, 12:01)
Sveikos mamos,noriu nusimegzti suknelę,nesu mezgusi dar tokių didelių mezginių.Radau keletą patikusių modelių,bet kad nežinau kaip reikia nusimegzti savo dydžio,kaip teisingai apskaičiuoti akis kad suknelė nebūtų nei didelė nei maža.Ir kokis siūlus rinktis ir kiek jų.Patarkite.

as tai megzdama megztinius akis skaiciuodavau taip:

numezgu tarkim 20 akiu 20 eiliu, praskalbiu ta meginuka ir ismatuoju kiek cm gaunasi mezginys o tada jau skaiciuojuosi kiek akiu deti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2007 12 07, 13:58)
dabar net nezinau kaip pasakyt, bendras laikas abiems suknutems apie 3 menesius o dirbau taip:
kadangi mano kudikiui tik 9 menesiai ir jis reikalauja labai daug demesio, tai pradzioj prisineriau detaliu juodai suknutei, o jas sujunginet reikia pasidejus ant stalo tai sujunginedavau kai mazius miega, o kai nemiegodavo - neriau detales baltai suknutei ir kitas dalis, kurias galima nerti sedint  smile.gif
siaip man labai patinka sita technika, nors nemazai bandymu prireike kol brydes pradejo gautis grazios....
ir siaip nerimu uzsiemiau tada kai lialius buvo visai maziukas ir labai neramus, tai kad miegotu reikejo istisai koja supti vezima, tai sugalvojau kuo idarbinti rankas tuo metu  ax.gif

tavo darbelio man nerodo...
Papildyta:

as tai megzdama megztinius akis skaiciuodavau taip:

numezgu tarkim 20 akiu 20 eiliu, praskalbiu ta meginuka ir ismatuoju kiek cm gaunasi mezginys o tada jau skaiciuojuosi kiek akiu deti  ax.gif

nežinau kodėl nerodo,gal kad tai ne suknelė,jis čia mano albume

http://public.fotki....aujausi-darbai/

Atsakyti
matau, bet tu sujunginejai ne brydemis o pynute ar ne?

parasiau tau emaila 4u.gif
Atsakyti