Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 05, 10:16)

Dovyda mirksiukas.gif daug nunėrei thumbup.gif Pavydžiu tau tos suknelės blush2.gif , tai ką tu darai, tarsi mano svajonės realizacija, niu ji man vis tiek gražiau atrodo nei manoji žydrutė blush2.gif .Jaučiu reik įsivaizduot kad žydrą mezgiau ne pagal tos pilkosios  fasioną.....et bus dar tų pilkų suknelių.......

blush2.gif taiiiiii nevelu dar prisidet, mat kad nedaug tenuneriau blush2.gif o kaip su tuo kaspineliu? pagalbos reik? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eferika @ 2007 12 05, 10:20)

dovyda, sėkmės toliau neriant (man labai gražus tas "pagrindinis" sijono raštelis  ax.gif )

aciu eferika ax.gif o rastelis laaaaaaaaabai jau paprastutis, jei reikia prasom kreiptis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(angulyte @ 2007 12 05, 17:15)
Dovyda, labai dailiai ziurisi.  thumbup.gif  Laukiu nesulaukiu pabaigos sio darbelio  mirksiukas.gif

aciu blush2.gif uz palaikyma, va balionukas jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2007 12 05, 11:53)
šiaip tai norėjau ir savo ale suknelę,aferistę(sijonas+ liemenė) pasirodyti, bet kažkaip rįžtas išgaravo pasižiūrėjus į tobulus darbus.Bet ,kad jau taip buvau nusprendusi tai rodausi, čia tipo darbinis variantas:)

ingriduska, apziurejau tavo zaliaji projekta thumbup.gif na super...man grazu, cia liemene = sijonas ar sarafanas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2007 12 02, 13:03)
taigi tempje buvo ideta nuoroda, kur sia suknele mezga rusaites, ten yra ir rastas ir schema... doh.gif

http://club.osinka.r...pic.php?t=35565

Didelis dėkui 4u.gif kad idėjai nuoroda, prieš tai buvau nepastebėjusi blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, jusu vestuvines sukneles tokios nuostabios, tikrai sunku parinkti net tinkamus zodzius, nerealus darbai wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras!

Merginoms, ypac Dovydos ir 1Rugiles tandemui - sypsenos beigi rozes smile.gif

QUOTE(ARUAL @ 2007 12 05, 09:25)
O aš va galvoju, Gadget, gal man nedaryti to platinimo- bijau, kad dar nemokėsiu ir galiu ne į temą paplatint doh.gif

smile.gif Okis, palikim kitai suknelei smile.gif
Kai kada gyvenime ir nupaisysiu, ir idesiu smile.gif O kokia iskirpte darysi? Paprasta apvalia?

QUOTE(qqte @ 2007 12 05, 09:51)
1.nu as ti nieko nesupratau, gerai kad krutines pas mane nerasta biggrin.gif tai nelabai ka platint reeiktu...ALE matyt reiks prasinest po parduiotuves

2. jo man padejo-biski pasideginau ir noras ne tik sukneles nesiot bet ir sportuot smile.gif

1. aj, buna smile.gif Parduotuves - geris smile.gif
2. drinks_cheers.gif

QUOTE(bazuka @ 2007 12 05, 18:00)
gal tokia patiks  smile.gif
user posted image

Patiiinka cool.gif

Papildyta:
Spalva ir siluetas.

Bet ne makiaaaazas, nii
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 06, 00:52)
Labas vakaras!

Merginoms, ypac Dovydos ir 1Rugiles tandemui - sypsenos beigi rozes smile.gif
smile.gif Okis, palikim kitai suknelei smile.gif

Papildyta:
Spalva ir siluetas.

Bet ne makiaaaazas, nii

labuka wub.gif flirt.gif flirt.gif bis.gif aciu uz toooooki grazuuuuuuu musu su Rugile ivardijima wub.gif

niuuu tas lavoninis makijazaz ir man neaaaaaaaaaaaa g.gif
Atsakyti
Labas, Dovyda!

Nesimiega, ar kokie ratukai naktimis geriausiai varosi?

Papildyta:
Aj, dar yra KNOPKE-TANDEMAS (ISIVAIZDUOK mokytojai po sedimaja dedama KANCELIARINE priemone, cik su dviem spygliukais smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 06, 01:22)
Labas, Dovyda!

Nesimiega, ar kokie ratukai naktimis geriausiai varosi?
Papildyta:
Aj, dar yra KNOPKE-TANDEMAS (ISIVAIZDUOK mokytojai po sedimaja dedama KANCELIARINE priemone, cik su dviem spygliukais smile.gif )

lotuliukas.gif geras.....nesimiega , bet ir nesimezga lotuliukas.gif a tu ka???????ir nemiegasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Bendraujasi smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, darbštuolytės hi.gif
Gadget, manau kaklą darysiu apvalų. Visas kitas mantrybes, kaip ir sakei, paliksim sekančiai suknelei. aciuks.gif
Atsakyti
LABUKAS Gadget mirksiukas.gif ačiū už gerus žodelius blush2.gif Kur buvai dingus galvojau gal kas atsitiko , ar supykai ko g.gif Matai kaip greit prie gero priprantam thumbup.gif Matydavom tave dažnai, bendraudavom po kelis kartus per dieną , o kai to nebėr iš karto liūdna pasidaro verysad.gif Vakar tokia gera nuotaika buvo, o va emocingos žinutės parašyt ir nėr kam.....Vis pasižiūriu esi ar nesi blush2.gif Bet pasirodo esi thumbup.gif .Parašyk ką dabar veiki .Gal poilsio atostogų nuo valo ir geležinių pagaliukų pasiėmei?Jei ir taip, nepabėk iš akiračio, mums čia visoms su tavim laaaaaabai gera wub.gif
Dovyda mirksiukas.gif labai ačiū už pagalbą.Juostelės jau yr thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bereik įkvėpimo su jomis pažaisti.Tikiuosi kai pukos suknelė bus baigta tada imsiuos madų demonstarvimo derinimo meno blush2.gif O tai dabar mažoji "teroristė" neduoda nei minutei nuo mezginio atsitraukt, labai jau laukia rezultato.
Mergikės mirksiukas.gif Ggte rašė kad jai pradingo įkvėpimas doh.gif pyniuotam sijonui, gal įpūskim jai jo truputį-pu pu pūūūūūūūūūūūūūū Ggte mirksiukas.gif , niu kaip?Ar jau matyti pabaiga? Būtų įdomu užmesti akį.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 06, 08:32)
Mergikės mirksiukas.gif  Ggte rašė kad jai pradingo įkvėpimas doh.gif pyniuotam sijonui, gal įpūskim jai jo truputį-pu pu pūūūūūūūūūūūūūū Ggte mirksiukas.gif , niu kaip?Ar jau matyti pabaiga? Būtų įdomu užmesti akį.

pataisau tik mergikes nes man kazkaip aki rezia ne ggte
o qqte biggrin.gif
o sijonukas stovi-viena diena sportuot kita zxeip ir nebeliko laiko]
ziuresim gal sian pratesiu nes ikvepimo jau bioski iputei smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu jau kokiu cia groziu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti