Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 04, 10:13)
Dovyda mirksiukas.gif jėtus kaip fainai kad jus visas turiu drinks_cheers.gif .Labai tau ačiū už pagalbą .Rytoj kaip tik važiuoju iki tokio ale didesnio mietelio g.gif tai bandysiu ieškot siūlų ir tos juostelės.Mano darbuke mergičkos sako kad dar gal neblogai atrodytų juostelė ale iš gipūro g.gif  , na žinai kaip būna tokie mezginiukai thumbup.gif  (ach kaip dievinu romantiką ir viską kas su ja susiję, mano MB to nalabai supranta schmoll.gif , tai turiu save realizuoti ant drabužėlių kaip sakant ir ant.... blush2.gif  na manau suprantat apie ką kalbu), nuo kurių einu iš proto  , tad jei jų bus reiks kokį galiuką papirkti, prisimatuoti kuris variantas bus geriausias tą ir pasirinksiu. O kaip tau sekasi ratukai mirksiukas.gif .Jaučiu jau pusę nuvarei, gal kada pasirodysi.

va mano ratukai blush2.gif

user posted image
tik va ir vel turiu sustot nerus, nes baigiau savo "liurekso" ( ta blizganti) siuleli, kuri dedu su vilnoniu, teks laukt kol vel man atves... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 04 gruodžio 2007 - 22:59
Labas rytas 4u.gif
Super suknutės wub.gif
O aš va galvoju, Gadget, gal man nedaryti to platinimo- bijau, kad dar nemokėsiu ir galiu ne į temą paplatint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 04, 20:02)
1.Jei nori, daryk siandien. Receptas toks (arba gal gali kokioj parduotuvej prasisukti - pamatytum, kad nuo papuku apacios (kiekvieno) vidurio tokia i kaire arba i desine nugulusia issisakojancia V raide paplatinta. As maciau ZAROJ golfus ir megztas sukneles va taip paplatintas, kad graziai gultu, ir man labai ideja patiko): kas 2 arba kas 3 (geraja) eile vis padidinti, ir sustoti, kai prisidejus pasirodys gana (aisku, sek juostos ploti, kad butu simetrija). Nuiminet gali nenuiminet, platesne bus iskirrrrpte smile.gif
Aciukas dar karteli uz visus pagyrimus. Be sio ratelio nebuciau iveikusi projekto, nes kol "ratukais variau" tai labai ilgai viskas atrode. Valine eile tokia be galo be pabaigos.

2.PS Pilkasis projektas mane traukia, bet kiek as dar darbu be hobiu turiu... O sauleto golfo praktiskai mirtinai reikia siai besniegei ziemai skaidrinti. Jauciu, savaitgali reikes 5 min maziausio galingumo soliariumo jau imtis - puiki sviesos terapija!!!

1.nu as ti nieko nesupratau, gerai kad krutines pas mane nerasta biggrin.gif tai nelabai ka platint reeiktu...ALE matyt reiks prasinest po parduiotuves

2. jo man padejo-biski pasideginau ir noras ne tik sukneles nesiot bet ir sportuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 04, 19:46)
labai graži suknelė ,o kiek čia darbo,esu šią techniką bandžiusi,man greičiau virbalais mezgasi.Šio mėnesio mano darbas taip pat nuotakos suknelė.Jau rodžiau šiandien moherio temoj,nes ji iš moherio.Idėja ,,skolinta'',manau suprantat iš ko...
user posted image

o boze koks grozis!! blink.gif bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2007 12 04, 10:18)
cia nuotakai:
user posted image

super suknyte thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 04, 21:46)
labai graži suknelė ,o kiek čia darbo,esu šią techniką bandžiusi,man greičiau virbalais mezgasi.Šio mėnesio mano darbas taip pat nuotakos suknelė.Jau rodžiau šiandien moherio temoj,nes ji iš moherio.Idėja ,,skolinta'',manau suprantat iš ko...
user posted image

Mama mia... Nerealus grozis... Akys baigia isvarveti besigerint...
Atsakyti
Gadget mirksiukas.gif suknikė super duper.Jėtus kaip tau pavydžiu TOKIO ilgio doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Labai dailiai.Siluetas wub.gif PASAKA.Rankovytės wub.gif LIUKS, spalvinė gama MANO.Žodžiu darbukas be priekaištų thumbup.gif .O apie saulėtą golfulį kaip papasakojai tai taiaaaaaip šilta ir minkšta pasidarė......Niu šis projektas jaučiu eisis žymiai greičiau thumbup.gif , nes tai vis tik bus golfulis, o ne suknelė, kur mezgant nei pradžios schmoll.gif nei pabaigos nematyti.... schmoll.gif
Dovyda mirksiukas.gif daug nunėrei thumbup.gif Pavydžiu tau tos suknelės blush2.gif , tai ką tu darai, tarsi mano svajonės realizacija, niu ji man vis tiek gražiau atrodo nei manoji žydrutė blush2.gif .Jaučiu reik įsivaizduot kad žydrą mezgiau ne pagal tos pilkosios fasioną.....et bus dar tų pilkų suknelių.......
Atsakyti
viliuteee, suknelė tiesiog... beprotiškai graži! wub.gif

dovyda, sėkmės toliau neriant (man labai gražus tas "pagrindinis" sijono raštelis ax.gif )

Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 04, 19:46)
Aš kaip sako rusai AŠARAŠĖNAS, jei lietuviškai tai kažkaip skambėtų, pritrenkta, be žado išsprogusiom akim, nukarusiu žandikauliu.
Darbo čia įdėta tikrai nemažai.Šaunuolė, darbštulėsmile.gif
Atsakyti
šiaip tai norėjau ir savo ale suknelę,aferistę(sijonas+ liemenė) pasirodyti, bet kažkaip rįžtas išgaravo pasižiūrėjus į tobulus darbus.Bet ,kad jau taip buvau nusprendusi tai rodausi, čia tipo darbinis variantas:)
http://public.fotki....ukai/zalia.html
http://public.fotki....manozalias.html
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 04, 20:46)
user posted image

bigsmile.gif thumbup.gif Koooks grooožiiiis clap_1.gif
Prašom ir megztų vestuvinių suknelių temą papuošti... ax.gif
http://www.supermama...;#entry13445657
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2007 12 04, 23:57)
va mano ratukai blush2.gif

user posted image
tik va ir vel turiu sustot nerus, nes baigiau savo "liurekso" ( ta blizganti) siuleli, kuri dedu su vilnoniu, teks laukt kol vel man atves... schmoll.gif

Dovyda, labai dailiai ziurisi. thumbup.gif Laukiu nesulaukiu pabaigos sio darbelio mirksiukas.gif
Atsakyti
gal tokia patiks smile.gif
user posted image
Atsakyti