Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

QUOTE(eferika @ 2007 12 04, 13:52)
jahūūūū! prieš bėgdama pietauti ieškojau gadget pasislėpusios naujosios suknelės - nepavyko. grįžusi popiet iš kitos temos pusės vėl pradėjau ieškoti ir ... radau  thumbup.gif 

(dar net pati nespėjau atidaryti visu dydžiu, puoliau dalintis  biggrin.gif )
http://public.fotki....ryba-mezgamoji/

ačiū, eferika, tikiuosi gadget nesupyks, kad mes čia taip nekantriai... ax.gif LABAI gražu, Gadget, va tau gėlytės user posted image už kruopštų ir taip mus suintrigavusį darbelį
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2007 12 04, 12:08)
La Perla,
thumbup.gif  wub.gif  mega_shok.gif  karsta.gif  wub.gif thumbup.gif
N E R E A L U !

QUOTE(qqte @ 2007 12 04, 12:35)

QUOTE(eferika @ 2007 12 04, 12:52)
la perla, labai gražu  thumbup.gif  mirksiukas.gif

aciu labai, smagu girdet pagyrimus is jusu, todel kad JUS VISOS NEREALIAI MEZGAT IR NERIAT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2007 12 04, 11:18)
cia nuotakai:

Jau gyriau kitoje temoje, bet dar kartelį pasikartosiu - labai labai graži suknytė bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
La Perla, aš sužavėta tavo nerinukais..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2007 12 04, 16:54)
La Perla, aš sužavėta tavo nerinukais..... wub.gif

drinks_cheers.gif La Perla, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
LA PERLA, tiesiog zavu 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jėzau, Gadget mirksiukas.gif kur dungai kad neina tavęs rasti doh.gif mirštam, džiūnam čia visos susisėdusios doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image

Jums visoms - sauletu saulegrazu puokste, nes taaaaaaip fajjjnajjjj pasijutau pasiskaiciusi visus pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(La Perla @ 2007 12 04, 12:18)
cia nuotakai:
user posted image

Itin daili suknele. Prisijungiu pire grupinio nugriuvimo. Ryztui nerti ka nors didesnio uz servetele si suknele DAUG stulpeliu pridejo smile.gif

QUOTE(ARUAL @ 2007 12 04, 12:34)
Aš mačiau Gadget suknelę- jos sukurtam albume, kurio nuorodą buvo anksčiau davusi mirksiukas.gif
Gadget, truputį buvau atidėjusi mezgimą, jau gal šiandien galėsiu megzti, todėl noriu paklaust, ar reikia daryti tas tris akis iš vienos ir kurioje vietoje jar reikėtų daryti blush2.gif

Zinai, as gal pabandysiu nupaisyti....
Jei nori, daryk siandien. Receptas toks (arba gal gali kokioj parduotuvej prasisukti - pamatytum, kad nuo papuku apacios (kiekvieno) vidurio tokia i kaire arba i desine nugulusia issisakojancia V raide paplatinta. As maciau ZAROJ golfus ir megztas sukneles va taip paplatintas, kad graziai gultu, ir man labai ideja patiko): kas 2 arba kas 3 (geraja) eile vis padidinti, ir sustoti, kai prisidejus pasirodys gana (aisku, sek juostos ploti, kad butu simetrija). Nuiminet gali nenuiminet, platesne bus iskirrrrpte smile.gif

QUOTE(ingriduska @ 2007 12 04, 13:57)
Nu mergikės jūs duotat, vistiek suradot:)) Ačiū ,apžiūrėjau.
ką galiu pasakyti, kad suknė daili, graži,VIENETINĖ, o ir kūnas tikrai gražus, idealus.Viskas harmoninga, suderinta.Asmenybė(čia iš pasisakymų),fiziniai duomenys ir talentas:)) Man tai tikrai dailiai numegzta.

Aciukas dar karteli uz visus pagyrimus. Be sio ratelio nebuciau iveikusi projekto, nes kol "ratukais variau" tai labai ilgai viskas atrode. Valine eile tokia be galo be pabaigos.

rolleyes.gif as fotkinu labai graziai cool.gif

PS Pilkasis projektas mane traukia, bet kiek as dar darbu be hobiu turiu... O sauleto golfo praktiskai mirtinai reikia siai besniegei ziemai skaidrinti. Jauciu, savaitgali reikes 5 min maziausio galingumo soliariumo jau imtis - puiki sviesos terapija!!!
Atsakyti
labai graži suknelė ,o kiek čia darbo,esu šią techniką bandžiusi,man greičiau virbalais mezgasi.Šio mėnesio mano darbas taip pat nuotakos suknelė.Jau rodžiau šiandien moherio temoj,nes ji iš moherio.Idėja ,,skolinta'',manau suprantat iš ko...

user posted image
Atsakyti
O DIEVULĖLIAU KOKIA NUOSTABI wub.gif Trūksta žodžių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 04, 20:46)
labai graži suknelė ,o kiek čia darbo,esu šią techniką bandžiusi,man greičiau virbalais mezgasi.Šio mėnesio mano darbas taip pat nuotakos suknelė.Jau rodžiau šiandien moherio temoj,nes ji iš moherio.Idėja ,,skolinta'',manau suprantat iš ko...
user posted image

fantastiska thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2007 12 04, 12:18)
cia nuotakai:

wowowowowoow thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 04, 21:46)
user posted image

jesus marija!!! panos teket susiruoset!!! mirksiukas.gif sitiek grazumu.......nebegaliu thumbup.gif kaip Rugile sako - krentu, keliuos ir vel krentu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 04 gruodžio 2007 - 22:34