Jums visoms - sauletu saulegrazu puokste, nes taaaaaaip fajjjnajjjj pasijutau pasiskaiciusi visus pagyrimus
QUOTE(La Perla @ 2007 12 04, 12:18)
cia nuotakai:
Itin daili suknele. Prisijungiu pire grupinio nugriuvimo. Ryztui nerti ka nors didesnio uz servetele si suknele DAUG stulpeliu pridejo
QUOTE(ARUAL @ 2007 12 04, 12:34)
Aš mačiau Gadget suknelę- jos sukurtam albume, kurio nuorodą buvo anksčiau davusi
Gadget, truputį buvau atidėjusi mezgimą, jau gal šiandien galėsiu megzti, todėl noriu paklaust, ar reikia daryti tas tris akis iš vienos ir kurioje vietoje jar reikėtų daryti
Zinai, as gal pabandysiu nupaisyti....
Jei nori, daryk siandien. Receptas toks (arba gal gali kokioj parduotuvej prasisukti - pamatytum, kad nuo papuku apacios (kiekvieno) vidurio tokia i kaire arba i desine nugulusia issisakojancia V raide paplatinta. As maciau ZAROJ golfus ir megztas sukneles va taip paplatintas, kad graziai gultu, ir man labai ideja patiko): kas 2 arba kas 3 (geraja) eile vis padidinti, ir sustoti, kai prisidejus pasirodys gana (aisku, sek juostos ploti, kad butu simetrija). Nuiminet gali nenuiminet, platesne bus iskirrrrpte
QUOTE(ingriduska @ 2007 12 04, 13:57)
Nu mergikės jūs duotat, vistiek suradot:)) Ačiū ,apžiūrėjau.
ką galiu pasakyti, kad suknė daili, graži,VIENETINĖ, o ir kūnas tikrai gražus, idealus.Viskas harmoninga, suderinta.Asmenybė(čia iš pasisakymų),fiziniai duomenys ir talentas:)) Man tai tikrai dailiai numegzta.
Aciukas dar karteli uz visus pagyrimus. Be sio ratelio nebuciau iveikusi projekto, nes kol "ratukais variau" tai labai ilgai viskas atrode. Valine eile tokia be galo be pabaigos.
as fotkinu labai graziai
PS Pilkasis projektas mane traukia, bet kiek as dar darbu be hobiu turiu... O sauleto golfo praktiskai mirtinai reikia siai besniegei ziemai skaidrinti. Jauciu, savaitgali reikes 5 min maziausio galingumo soliariumo jau imtis - puiki sviesos terapija!!!