Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 04, 09:13)
Eina sau Gadget doh.gif tiek pučiau tiek pučiau o tik raudoną kryžiuką matau doh.gif Dovyda mirksiukas.gif pavydžiu kad matai aš tai nieko. Gadget help, plyz, prašau- Ggte mirksiukas.gif , kaip tavo pynės?Savo mažutei jau preikį nuvariau, pradėjau nugarytę .

as irgi nematau sad.gif
pynes uzstrigo ant puses-ikvepimas prapuole..tikiupsi atsiras siandien ryt
Atsakyti
cia nuotakai:
user posted image
Atsakyti
[quote=La Perla,2007 12 04, 12:18]
cia nuotakai:

VAJEEEEEE smile.gif smile.gif smile.gif NIu groooožžžiiiisssssss
Atsakyti
Aš mačiau Gadget suknelę- jos sukurtam albume, kurio nuorodą buvo anksčiau davusi mirksiukas.gif
Gadget, truputį buvau atidėjusi mezgimą, jau gal šiandien galėsiu megzti, todėl noriu paklaust, ar reikia daryti tas tris akis iš vienos ir kurioje vietoje jar reikėtų daryti blush2.gif
Atsakyti
Va jė zau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif La perla suknelė NUOSTABI wub.gif .Jėtus buvau nukritus nuo kėdės doh.gif , dabar atsisėdau vėl doh.gif . Bet kai vėl pažiūrėsiu į tavo grožį jaučiu vėl bus bum.............................. doh.gif Nebeturiu žodžių, einu seilę varvint bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif .Ar vyras pamatęs nenusprendė tavęs antrą kartą prie altoriaus vesti g.gif , nes grožis superinis wub.gif .Juodai oi baltai tiktų tooooooooooooookia progai thumbup.gif wub.gif .Nesurutulioju klausimų schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ko čia paklaust, kai atsipeikėsiu būtinai išklausiu kas, kaip, per kiek.......
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2007 12 04, 11:33)
VAJEEEEEE smile.gif  smile.gif  smile.gif NIu groooožžžiiiisssssss

QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 04, 11:47)
Va jė zau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif La perla suknelė NUOSTABI wub.gif .

aciu mergaites wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 04 gruodžio 2007 - 11:59
La Perla,
thumbup.gif wub.gif mega_shok.gif karsta.gif wub.gif thumbup.gif
N E R E A L U !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 04 gruodžio 2007 - 12:09
QUOTE(La Perla @ 2007 12 04, 11:18)
cia nuotakai:

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 12 04, 12:34)
Aš mačiau Gadget suknelę- jos sukurtam albume, kurio nuorodą buvo anksčiau davusi mirksiukas.gif
Gadget, truputį buvau atidėjusi mezgimą, jau gal šiandien galėsiu megzti, todėl noriu paklaust, ar reikia daryti tas tris akis iš vienos ir kurioje vietoje jar reikėtų daryti blush2.gif

nu puse temos pravariau - neradau Gadget nuorodos į albumą... Teks laukt foto čia... user posted image
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 12 04, 11:34)
Aš mačiau Gadget suknelę- jos sukurtam albume, kurio nuorodą buvo anksčiau davusi mirksiukas.gifGadget, truputį buvau atidėjusi mezgimą, jau gal šiandien galėsiu megzti, todėl noriu paklaust, ar reikia daryti tas tris akis iš vienos ir kurioje vietoje jar reikėtų daryti blush2.gif

gal tu mum nuorodike cia tyliai?

QUOTE(neringata @ 2007 12 04, 12:37)
nu puse temos pravariau - neradau Gadget nuorodos į albumą... Teks laukt foto čia... user posted image

as ir neberandu sad.gif
Atsakyti
jahūūūū! prieš bėgdama pietauti ieškojau gadget pasislėpusios naujosios suknelės - nepavyko. grįžusi popiet iš kitos temos pusės vėl pradėjau ieškoti ir ... radau thumbup.gif

(dar net pati nespėjau atidaryti visu dydžiu, puoliau dalintis biggrin.gif )
http://public.fotki....ryba-mezgamoji/

la perla, labai gražu thumbup.gif mirksiukas.gif

pažiūrėjau jau - didelis grožis thumbup.gif, gadget, šaunuolė clap_1.gif

jau matau kaip šią savaitę įjungsiu turbo greitį MB megztuką pabaigt, kad grįžčiau prie savo dryžės suknelės cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eferika: 04 gruodžio 2007 - 13:00
Nu mergikės jūs duotat, vistiek suradot:)) Ačiū ,apžiūrėjau.
ką galiu pasakyti, kad suknė daili, graži,VIENETINĖ, o ir kūnas tikrai gražus, idealus.Viskas harmoninga, suderinta.Asmenybė(čia iš pasisakymų),fiziniai duomenys ir talentas:)) Man tai tikrai dailiai numegzta.
Atsakyti