Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

QUOTE(gadget3 @ 2007 12 02, 19:56)
Sveikinu mergickas, pradejusias pilkaja  moherine suknyte!!! As manau, kad sijonas ten tiesus, nebent siek tiek ties sonais nuimta. Didysis siaurinimas - ties krutine, o tiesa skylutemis DAUG visko gali prislepti. Dar ir pukeliai padeda.

aš manau, kad būtent nuotraukoj tas sijonas vienodai nuo apačios šonuose kas kažkelioliktą eilę vis nuimama, ties krūtine išvis nėra jokio siaurinimo g.gif
aš pagaliau įveikiau tą sijoną assa.gif šiek tiek užtrukau nes reikėjo ardyt ir paskui skaičiavau skaičiavau wacko.gif , bet va sėdau ir užbaigiau megzt, dabar antras stop ties skylutėmis doh.gif kaip jas daryt ? vienoj eilėj nuimt akį ar dvi, o sekančioj uždėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elia: 03 gruodžio 2007 - 15:40
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 02, 12:26)
Dovyda mirksiukas.gif reiks pabandyt su tom juostelėm thumbup.gif  ,kur sakai kad yra visokių pločių thumbup.gif , įsivaizduoju apie kalbi doh.gif .Tik va niekaip neprisiruošiu apžiūrėt normaliai doh.gif .Pas mus tokiam mažam miestely blush2.gif  labai jau menkas pasirinkimas tokių grožių wub.gif .

ax.gif Rugile, as irgi ne didmiesty gyvenu mirksiukas.gif bet turim tikrai viena labai gera parduotuvele thumbup.gif jei ka...siusk siulo galiuka, pabandysim pagelbet 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(kaaaramele @ 2007 12 02, 19:41)
Sveikos,gal kas galitpadet. Pamaciau ta suknyte ir likau suzaveta  thumbup.gif  thumbup.gif
Gal kas gali pasakyt koks cia rastas virsutines dalies  g.gif

GALIIIII! lotuliukas.gif cia gi Rugiles sedevras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir autorines teises tik pas ja mirksiukas.gif

kreipkis i Rugile wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dovyda @ 2007 12 03, 23:24)
ax.gif  Rugile, as irgi ne didmiesty gyvenu mirksiukas.gif bet turim tikrai viena labai gera parduotuvele  thumbup.gif jei ka...siusk siulo galiuka, pabandysim pagelbet 4u.gif

Papildyta:
GALIIIII! lotuliukas.gif cia gi Rugiles sedevras thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir autorines teises tik pas ja mirksiukas.gif

kreipkis i Rugile wub.gif

Qadget ir as puciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mirksiukas.gif ar jau???
Atsakyti
smile.gif

Yra, yra jau nuotraukyte smile.gif Jei gerai pavyko, tai maz ir ikelsiu smile.gif

Kitas projektas yra saules spalvos golfas su moheriu. Po to - marga juoda suknyte.
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 03, 23:32)
smile.gif

Yra, yra jau nuotraukyte smile.gif Jei gerai pavyko, tai maz ir ikelsiu smile.gif

Kitas projektas yra saules spalvos golfas su moheriu. Po to - marga juoda suknyte.

ale as sedziu ir laukiu drinks_cheers.gif dek ja cion wub.gif
Atsakyti
4u.gif

Paprastukine mano suknike. Dar kai pati fotografuoju, tai visoki kampizmai smile.gif iseina smile.gif

Idedu. Sioj fotkytukej matosi tikroji spalva, o kitoj - paprastas kaklas smile.gif
user posted image
Papildyta:
PS Ačiū vėjelėms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 03 gruodžio 2007 - 23:10
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 04, 00:15)
4u.gif

Paprastukine mano suknike. Dar kai pati fotografuoju, tai visoki kampizmai smile.gif iseina smile.gif

Idedu. Sioj fotkytukej matosi tikroji spalva, o kitoj - paprastas kaklas smile.gif

clap.gif clap.gif clap.gif ahhhhhhhhhhh grazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuute kokia doh.gif sauni suknelyte gavosi thumbup.gif saunuole Qadget 4u.gif
neveltui cia putem is visos sveikateles mirksiukas.gif ale manekene irgi thumbup.gif
tai pakelkim drinks_cheers.gif uz dar viena puiku kurini bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 03 gruodžio 2007 - 23:25
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 04, 01:15)
4u.gif

user posted image
Papildyta:
PS Ačiū vėjelėms smile.gif

man kažkodėl nesimato tavo suknytės. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Katuliukas @ 2007 12 04, 09:11)
man kažkodėl nesimato tavo suknytės. verysad.gif

ir man nesimato, o taip smalsu... blink.gif
Atsakyti
prisidedu ir aš prie tų laukiančiųjų, nes nesimato blink.gif

žiūrim adbar visos akis išplėtę, kad pasimatytų kas nors smile.gif
Atsakyti
Eina sau Gadget doh.gif tiek pučiau tiek pučiau o tik raudoną kryžiuką matau doh.gif Dovyda mirksiukas.gif pavydžiu kad matai aš tai nieko. Gadget help, plyz, prašau- pakartok savo grožį blush2.gif Beje, kaip matau pilkojo projeto tavo tunelio gale nematyti. Jei pradėsiu ar pagelbėsi.Tik norėčiau truputį korekcijos, ketvirtinėm rankovytėm ir paprastu kakliuku, na gal gilesniu , seksualesniu. Bet pati forma, faktūra, pynės juodai veda iš proto bigsmile.gif
Dovyda mirksiukas.gif jėtus kaip fainai kad jus visas turiu drinks_cheers.gif .Labai tau ačiū už pagalbą .Rytoj kaip tik važiuoju iki tokio ale didesnio mietelio g.gif tai bandysiu ieškot siūlų ir tos juostelės.Mano darbuke mergičkos sako kad dar gal neblogai atrodytų juostelė ale iš gipūro g.gif , na žinai kaip būna tokie mezginiukai thumbup.gif (ach kaip dievinu romantiką ir viską kas su ja susiję, mano MB to nalabai supranta schmoll.gif , tai turiu save realizuoti ant drabužėlių kaip sakant ir ant.... blush2.gif na manau suprantat apie ką kalbu), nuo kurių einu iš proto , tad jei jų bus reiks kokį galiuką papirkti, prisimatuoti kuris variantas bus geriausias tą ir pasirinksiu. O kaip tau sekasi ratukai mirksiukas.gif .Jaučiu jau pusę nuvarei, gal kada pasirodysi.
Ggte mirksiukas.gif , kaip tavo pynės?Savo mažutei jau preikį nuvariau, pradėjau nugarytę .
Atsakyti
Gadget Taip nenorėjau keltis į darbą, vienintelė mintis padėjo, kad šiandiena suknelės premjera, o va aš matau tik raudoną kryžiuką, dar bandžiau gudrauti , ten visaip COPU, SHOWW PICTURE spaudyti, bet nepasiduoda.Nu va .... Laukiam pakartojimo, nuolankiai prašom,pasigailėk mūsų "priklausomų"..... smile.gif smile.gif
Atsakyti
verysad.gif unsure.gif Ir as tik raudona kryziuka matau cry.gif Pasigailek musu, Gadget, laukianciu ir vis dar nematanciu sedevro 4u.gif
Atsakyti