Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 02, 12:26)
Dovyda mirksiukas.gif reiks pabandyt su tom juostelėm thumbup.gif  ,kur sakai kad yra visokių pločių thumbup.gif , įsivaizduoju apie kalbi doh.gif .Tik va niekaip neprisiruošiu apžiūrėt normaliai doh.gif .Pas mus tokiam mažam miestely blush2.gif  labai jau menkas pasirinkimas tokių grožių wub.gif .

Bu vat butent-sudedi 2 dalis ir neri - kiisi vaseli pro viena ir pro kita akyte ir istrauki siuliuka - gaunasi visad tvarkingas mezginelis, dabar tik taip ir bedarau - nebemoku su adata schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina @ 2007 12 01, 13:08)
Gal turite apatinės dalies raštą (sijono)??
Ar pabdėte megzti, įdomu kaip sekėsi, nes jau labai  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif gražu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tokios suknelės ir aš norėčiau rolleyes.gif
tik niekaip nerandu megzti sijono raštą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trešnė @ 2007 12 02, 13:39)
tokios suknelės ir aš norėčiau  rolleyes.gif
tik niekaip nerandu megzti sijono raštą   doh.gif

taigi tempje buvo ideta nuoroda, kur sia suknele mezga rusaites, ten yra ir rastas ir schema... doh.gif

http://club.osinka.r...pic.php?t=35565
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 02 gruodžio 2007 - 13:03
QUOTE(elia @ 2007 12 01, 12:26)

user posted image

gal kiek platesnio sijono norėčiau, bet nesugalvoju, kaip nuleidinėt akis, t.y. pradėt jį įliemenuot, ar jau nuo pat apačios ir tik kraštuose nuleidinėt kas kokią ketvirtą eilę ar ir ties viduriu  g.gif aišku dabar jau nuvariau visą gabalą kvadratinį ir pradėjau nuleidinėt ties liemenu, nu aišku teks ardyt  doh.gif  verysad.gif

vat man staiga toks pat klausimas kilo
turiu tokios labai panasios spalvos plonytes vilnos ir staiga gime pries akis vizija suknikes trumpom rankovem, bet panasaus silueto i sita

bet galvoju kaip cia ja liemenuot reiktu, kad graziai gautusi ir nesimatytu tu sumegztu akiu labai g.gif
Atsakyti
O tu pradėk megzti nuo tos dalies kur kitokiu rašteliu. Pabaigusi surink apačioje akis ir megzk lygiuoju raštu šonuose platindama ax.gif
Atsakyti
O kaip jums si suknute is naujos Mani da fata?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 26, 11:04)
Niu ką  mirksiukas.gif sveikos mergikės mirksiukas.gif Rodaus visu gražumu blush2.gif Prie to paties dedu savo pūktei megztą laputės suknelę.Ji praeitais metais ja buvo.Apmezgiau lankelį, įstačiau ausiukes, aplink kojiukes ir rankutes apdėjau kailiukus ir buvo thumbup.gif

user posted image

Sveikos,gal kas galitpadet. Pamaciau ta suknyte ir likau suzaveta thumbup.gif thumbup.gif
Gal kas gali pasakyt koks cia rastas virsutines dalies g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pabaigiau suknyte. Dziuna dabar. Jau galit pusti cool.gif

Sveikinu mergickas, pradejusias pilkaja moherine suknyte!!! As manau, kad sijonas ten tiesus, nebent siek tiek ties sonais nuimta. Didysis siaurinimas - ties krutine, o tiesa skylutemis DAUG visko gali prislepti. Dar ir pukeliai padeda.

QUOTE(ARUAL @ 2007 12 01, 13:42)
Žinau,bet nelabai turiu laiko ieškot hihihi.gif
dar kolkas pamezgiau tik porą centimetrų nuo skylučių. O kas čia per įsiuvamoji siūlė? kur ji būna ir kaip su tom trim akim iš vienos? gal gali man tundrai paaiškint  4u.gif

Trys akys is vienos: ismezgi, uzkabini, dar karta is tos pacios ismezgi.
Siule - mazdaug ties liemenuko kauselio viduriu, bet apacioj smile.gif Nerealiai aiskiai parasiau, ne? Nors... gal aiskiai?

QUOTE(qqte @ 2007 12 02, 00:24)
o vat nesuglavociau taip
ta prasme ten kur nuleist jau reikia tai nenuleidi tu akuciu o vis ant valo ant valo ir palieki taip???
ale isradingumas
g.gif
nu bet as ziauriai tingiu terliotis

Viska mezgu virbalais, krastines akis ne nuimineju, o tiesiog palieku kyboti. Pabaigoj viska ant valo surenku, nes gali lankstyti toki "valini" mezgini, ir prisiuvu.
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 11 30, 19:47)
Labai viskas aiškiai aprašyta ir parodyta  4u.gif ačiū labai eferika

QUOTE(ARUAL @ 2007 12 01, 09:31)
Eferika, labai labai ačiū! 4u.gif
Gadget, o gal galėtum tu taip kaip Eferika tą "prikitliavimą" parodyt, nes iš to kaip parašyta, tai man protingai, ne ten kur reikia, nesuprantama blush2.gif

nėr už ką, merginos, kad tik padėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2007 12 02, 18:13)
O tu pradėk megzti nuo tos dalies kur kitokiu rašteliu. Pabaigusi surink apačioje akis ir megzk lygiuoju raštu šonuose platindama ax.gif

o as pamasciau jei mes cia ape taq pacia suknike tai gal su apvaliais virbalais galima g.gif
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 02, 18:56)
Sveikos smile.gif

Pabaigiau suknyte. Dziuna dabar. Jau galit pusti  cool.gif

Sveikinu mergickas, pradejusias pilkaja  moherine suknyte!!! As manau, kad sijonas ten tiesus, nebent siek tiek ties sonais nuimta. Didysis siaurinimas - ties krutine, o tiesa skylutemis DAUG visko gali prislepti. Dar ir pukeliai padeda.
Trys akys is vienos: ismezgi, uzkabini, dar karta is tos pacios ismezgi.
Siule - mazdaug ties liemenuko kauselio viduriu, bet apacioj smile.gif Nerealiai aiskiai parasiau, ne? Nors... gal aiskiai?

a apie kokia pilkaja jumi cia vcis diskutuojat?
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 02, 19:56)
Sveikos smile.gif

Pabaigiau suknyte. Dziuna dabar. Jau galit pusti  cool.gif

Puciam puciam puuuu ... swoon.gif swoon.gif swoon.gif Viskas- visasjegas atidavaiu putimui mirksiukas.gif Tikiuosi pades dziut suknikei mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaaaramele mirksiukas.gif aš tą žygrą sulnelę mezgiausi.galiu pasakyt tik tiek kad mezgasi laaabai smagiai ir laaaabai paprastai.Ten viršutinė dalis ir tos dvi klostės megztos vadinamu muselių raštu iš trijų sukeičiamų akių.darab esu darbe, tiksliai rašto aprašymo nepamenu reik į mezginį pažiūrėt, jei norėsi vakare parašysiu kaip megzt.O šiap mane irgi tas raštas suviliojo, nes nieko nereik skaičiuot, žiūrėt, uždėt, nuimt.Ypatingai puriai atrodo iš mocheros siūlų.
Gadget clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif Pučiu Gadget mirksiukas.gif PŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ pavargau, gal jau pradžuvo?Prašau mirksiukas.gif pažiūrėk mirksiukas.gif juodai laukiam thumbup.gif Beje koks sekantis projektas g.gif
Atsakyti