Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

QUOTE(gadget3 @ 2007 11 24, 10:10)

PS Man va sitas kurinelis grazus
user posted image

Gal turite apatinės dalies raštą (sijono)??
Ar pabdėte megzti, įdomu kaip sekėsi, nes jau labai rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 29, 17:21)
Tai aš dar tik dabar pradėsiu siaurinti, tai net ir nežinau ar aplenkiau- pasivysi ir aplenksi, kai reiks susiūt doh.gif nu nemoku, nors tu ką- tą megztinį jau du kart susiuvus išardžiau- niekaip doh.gif

Sveika 4u.gif Duosiu ir as tau patarima ax.gif Zinai- as visus mezginius su vaseliu suneriu, tai tikrai graziai gaunasi ax.gif Pabandyk ir tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka-Blonde @ 2007 12 01, 13:58)
Sveika  4u.gif Duosiu ir as tau patarima ax.gif  Zinai- as visus mezginius su vaseliu suneriu, tai tikrai graziai gaunasi ax.gif  Pabandyk ir tu  4u.gif

O kokiu rašteliu? Nes kiek aš įsivaizduoju, tai turėtų storoka siūlė gautis, ar truputį išsišokus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 12 01, 12:26)
sveikos mezgėjėlės  4u.gif

pradėjau ir aš suknelę  rolleyes.gif  noriu kažką panašaus į šitą

user posted image

gal kiek platesnio sijono norėčiau, bet nesugalvoju, kaip nuleidinėt akis, t.y. pradėt jį įliemenuot, ar jau nuo pat apačios ir tik kraštuose nuleidinėt kas kokią ketvirtą eilę ar ir ties viduriu  g.gif aišku dabar jau nuvariau visą gabalą kvadratinį ir pradėjau nuleidinėt ties liemenu, nu aišku teks ardyt  doh.gif  verysad.gif

Aš ir tokia pradėjau megzti, bent jau kažka panašaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 12 01, 12:26)
sveikos mezgėjėlės  4u.gif

pradėjau ir aš suknelę  rolleyes.gif  noriu kažką panašaus į šitą
gal kiek platesnio sijono norėčiau, bet nesugalvoju, kaip nuleidinėt akis, t.y. pradėt jį įliemenuot, ar jau nuo pat apačios ir tik kraštuose nuleidinėt kas kokią ketvirtą eilę ar ir ties viduriu  g.gif aišku dabar jau nuvariau visą gabalą kvadratinį ir pradėjau nuleidinėt ties liemenu, nu aišku teks ardyt  doh.gif  verysad.gif

O aš pirmiausia numegzsiu viršutinę dalį, o tik vėliau megsiu į apačią platėjančiai...Ne kiekvienoje eilėje pridėsiu akių, bet kas kokią ketvirtą tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2007 12 01, 18:35)
O aš pirmiausia numegzsiu viršutinę dalį, o tik vėliau megsiu į apačią platėjančiai...Ne kiekvienoje eilėje pridėsiu akių, bet kas kokią ketvirtą tai tikrai.

tai reiks po to prisiūt sijoną prie viršaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 12 01, 18:05)
tai reiks po to prisiūt sijoną prie viršaus  g.gif

Ne, tiesiog surinksiu akis ir vėl megsiu toliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 12 01, 12:48)
Dovyda mirksiukas.gif laikykis thumbup.gif  thumbup.gif .Čia kaip sako per kančias į žvaigždes drinks_cheers.gif Dabar pavargsi, bet paskui labiau mylėsi....Gudra dabar ar ne mirksiukas.gif kai pačiai jau viskas praeity. O aš savo žydrutei nusipirkau tamsiai mėlyno atlaso medžiagos thumbup.gif , tai prašysiu siuvėjos kad juostelę paltesnę kaip ten tai pilkai pasiūta thumbup.gif , kad pasiūtų.Ši per plonai atrodo schmoll.gif , ir be to bančikas nesusiriša schmoll.gif .
Gadget  mirksiukas.gif juodai laukiam tavo projekto wub.gif Ggte mirksiukas.gif  o kaip tavo pynės, ar jau baigia susipyniuot wub.gif ?

aciu draugutes group.gif as begu ratukais toliau, nuardziau ir vel neriu neriu neriu mirksiukas.gif
Rugile, as tau irgi norejau pasakyt , kad kaspinuko noretusi platesnio ir zydro gal blush2.gif be to kaspinu siuti nereikia....parduotuvej audiniu yra visokiausiu spalvu ir plociu g.gif na bet grazute tavo ta suknelyte...echhhh wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka-Blonde @ 2007 12 01, 11:58)
Sveika  4u.gif Duosiu ir as tau patarima ax.gif  Zinai- as visus mezginius su vaseliu suneriu, tai tikrai graziai gaunasi ax.gif  Pabandyk ir tu  4u.gif

O kaip tai padaryti blush2.gif
Atsakyti
sudedi dvi dalis kurias nori sunert ir neri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 30, 22:54)
O kodel gi ne? Surenku ant valo, ir pridaigstau, ir prikitliuoju smile.gif

o vat nesuglavociau taip
ta prasme ten kur nuleist jau reikia tai nenuleidi tu akuciu o vis ant valo ant valo ir palieki taip???
ale isradingumas
g.gif
nu bet as ziauriai tingiu terliotis
Atsakyti
Dovyda mirksiukas.gif reiks pabandyt su tom juostelėm thumbup.gif ,kur sakai kad yra visokių pločių thumbup.gif , įsivaizduoju apie kalbi doh.gif .Tik va niekaip neprisiruošiu apžiūrėt normaliai doh.gif .Pas mus tokiam mažam miestely blush2.gif labai jau menkas pasirinkimas tokių grožių wub.gif .
Atsakyti