Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

Sveikos, nerealiosios!!!

Sita, jumi to uragano dar nepaleiskit, net neisskalbta ta suknele dar. Dar svelniai vienos rankoves truksta ir mislinu, koki grozi ant kaklo daryt. Bet jumi palaikymas - supersupersuper!!!!

QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 30, 16:34)
Gadget, ar teisingai tave supratau? Prikitliuoti, tai kai paskutinės eilės neužbaiginėji, o atviras akis prisiūni prie kitos mezginio dalies?  g.gif  Ar čia kažkas kito?

Tu mane visiskai teisingai supratai smile.gif
Kaip masinyte?
Kaip didysis megztinis?

DEL PILKO GROZIO ir valo:
as gi pirma karta vala i rankas paemiau savo kojininei suknelei megzti, tai esu tokio... smaragdinio zalumo del to, kur ta vala naudoti, kur - ne. Man tiesiog patiko, kaip isejo panaudoti (techniniu kliuciu, kai vienas valas mano energijos neatlaike, neskaiciuojam).
Tai nezinau, kaip ta pilka megsciau, jei megzsciau... Gal pynes man asmeniskai butu paprasciau be valo...

Dovyda, arrrrrdymas man - chirurginis pjuklas. Paprastai duodu mamytei, kad isardytu, kitaip projekta tenka kokiems metams atidet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 30 lapkričio 2007 - 22:08
gadget man toks klausimelis iskilo
sakai prikitliuoji rankoves tai tu jas visada nuleistas darai?/
statytu juk neprikitliuosi?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 11 30, 23:31)
gadget man toks klausimelis iskilo
sakai prikitliuoji rankoves tai tu jas visada nuleistas darai?/
statytu juk neprikitliuosi?

O kodel gi ne? Surenku ant valo, ir pridaigstau, ir prikitliuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 11 30, 15:35)
O aš tai stebiuosi, kaip tau taip pavyko tą juostelę padaryti  lotuliukas.gif  Vašeliu tai žinau, kad gaunasi ir tai galima padaryti taip, kad visai nesimatytų  tongue.gif  O jau virbalais ne vieną esu apvaliai numezgusi, bet jokios linijos tikrai nėra  schmoll.gif  O tuo labiau tokiu raštu, kaip tavo.

tadu išduok paslaptį, kaip padaryti, kad nebūtų juostelės g.gif Sutinku,kai mezgi ištisai blogosiomis/gerosiomis, tada nesigauna juostelės, o šituo atveju viena gera, kita bloga eilutė megzta tongue.gif
Atsakyti
Eferika, labai labai ačiū! 4u.gif
Gadget, o gal galėtum tu taip kaip Eferika tą "prikitliavimą" parodyt, nes iš to kaip parašyta, tai man protingai, ne ten kur reikia, nesuprantama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 12 01, 09:01)
Eferika, labai labai ačiū! 4u.gif
Gadget, o gal galėtum tu taip kaip Eferika tą "prikitliavimą" parodyt, nes iš to kaip parašyta, tai man protingai, ne ten kur reikia, nesuprantama blush2.gif

Sveika smile.gif

Taigi buvau sudejusi nuorodas i rusaiciu tinklapi, kur butent kitliavimas buvo fotkemis ivaizdintas smile.gif

Kaip sekasi?
Atsakyti
Labukas
O kur man ten rasti?
Sekasi mmmmm.... nežinau kaip. Žodžiu, prisidėjau tą nugaros dalį, tai gal platint nebūtina, bet vat tie stulpeliai tai ne ypač kaip atrodo ant krūtinės, tai dabar truputuką pamezgu stulpeliu, tada lygiai ir paskui keletą eilių ripsu ir vėl lygiai. O kaip rankoves- kaip nugaroj- 4-2-1 ar kitaip?
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 12 01, 11:34)
Labukas
O kur man ten rasti?
Sekasi mmmmm.... nežinau kaip. Žodžiu, prisidėjau tą nugaros dalį, tai gal platint nebūtina, bet vat tie stulpeliai tai ne ypač kaip atrodo ant krūtinės, tai dabar truputuką pamezgu stulpeliu, tada lygiai ir paskui keletą eilių ripsu ir vėl lygiai. O kaip rankoves- kaip nugaroj- 4-2-1 ar kitaip?

Kas iesko, tas randa smile.gif

Rankoves - t.p. kaip ir nugarai smile.gif krutines grazinima ripsu ir kitais groziais jau padarei? nes dar buvo galima imti, ir ties ta vieta, kur siutai suknelei butu isiuvamoji siule, imti po tris akytes is vienos gerosios ismezgineti, ir taip i sonus paplatinti, padarant paties stulpelio daugiau.

Sekmessss!!
Atsakyti
Dovyda mirksiukas.gif laikykis thumbup.gif thumbup.gif .Čia kaip sako per kančias į žvaigždes drinks_cheers.gif Dabar pavargsi, bet paskui labiau mylėsi....Gudra dabar ar ne mirksiukas.gif kai pačiai jau viskas praeity. O aš savo žydrutei nusipirkau tamsiai mėlyno atlaso medžiagos thumbup.gif , tai prašysiu siuvėjos kad juostelę paltesnę kaip ten tai pilkai pasiūta thumbup.gif , kad pasiūtų.Ši per plonai atrodo schmoll.gif , ir be to bančikas nesusiriša schmoll.gif .
Gadget mirksiukas.gif juodai laukiam tavo projekto wub.gif Ggte mirksiukas.gif o kaip tavo pynės, ar jau baigia susipyniuot wub.gif ?
Atsakyti
sveikos mezgėjėlės 4u.gif

pradėjau ir aš suknelę rolleyes.gif noriu kažką panašaus į šitą

user posted image

gal kiek platesnio sijono norėčiau, bet nesugalvoju, kaip nuleidinėt akis, t.y. pradėt jį įliemenuot, ar jau nuo pat apačios ir tik kraštuose nuleidinėt kas kokią ketvirtą eilę ar ir ties viduriu g.gif aišku dabar jau nuvariau visą gabalą kvadratinį ir pradėjau nuleidinėt ties liemenu, nu aišku teks ardyt doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 12 01, 09:27)
Kas iesko, tas randa smile.gif

Rankoves - t.p. kaip ir nugarai smile.gif krutines grazinima ripsu ir kitais groziais jau padarei? nes dar buvo galima imti, ir ties ta vieta, kur siutai suknelei butu isiuvamoji siule, imti po tris akytes is vienos gerosios ismezgineti, ir taip i sonus paplatinti, padarant paties stulpelio daugiau.

Sekmessss!!

Žinau,bet nelabai turiu laiko ieškot hihihi.gif
dar kolkas pamezgiau tik porą centimetrų nuo skylučių. O kas čia per įsiuvamoji siūlė? kur ji būna ir kaip su tom trim akim iš vienos? gal gali man tundrai paaiškint 4u.gif
Atsakyti
va va radau kokio norėčiau sijono tai pilkai suknelei, gal kas žinot kaip tokį nuleidinėt reiktų g.gif

user posted image
Atsakyti