Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

Koks velnias mane nešė į siūlų parduotuvę!? doh.gif
Pamačiau siūlų derinį ir nesusilaikiau... rolleyes.gif , jau šį vakarą žadu pradėti nerti suknelę..., tikiuosi mano sesė šio mano pasisakymo nemato! tongue.gif
Atsakyti
Radau tokia suknute vasarai, man ji tokia grazi,bet schemos nerandu g.gif kazi kaip ja cia nusinert, atrodo nesudetingai ax.gif gal kam pravers mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 06, 11:29)
Ačiū labai, kad rūpiniesi  4u.gif
Man šita faina, nes galvoju nusimegzti po namučius ant džinsu nešiot. Kažkaip gal reiktų pabandyt  mirksiukas.gif
Dar klausimėlis- o kokius geriau siūlus pasirinkt- storesnius?
Papildyta:
Mano tokia truputį problema- platūs pečiai. Tai ta raudona net nežinau ar tiktų. Jaučiu reikia man nusifotkint ir tau parodyt kas aš per vikingas hihihi.gif

Aj, kam tos fotkes smile.gif Mes visos zinom, kaip (kame :0 ) atrodom geriausiai. Kazkokiam UK zurnale maciau (baisiais baisiais apatiniais aprengtos) moteros figuru tipus demonstravo smile.gif Tuoj paknisiu...

ax.gif sita suknele yra is www.phildar.com (EN) versija katalogo rudeninio. Jei esi UK, tai gal tau lengviausia bus ta kataloga uzsisakyti? Mat kataloge ne tik fotkes, bet ir aprasymai smile.gif Jie dar ir siulus pardavineja. Paziurek, gal saunesnes kainikes, nei UK smile.gif Viska pastuciu atsiuncia.

QUOTE(ARUAL @ 2007 11 06, 12:38)
Aš pabandysiu kažkaip pabaigt va šitą megztinį (jei kas gausis) ir tada imsiuosi tos suknutės. Ir va galvoju, gal tokiais pačiais siūlais megzt- labai smagiai mezgasi ir svarbiausia, kad nelabai brangūs, nes čia UK, tai kažkaip labai jau man brangūs tie siūlai atrodo  ax.gif
user posted image

Pritariu - kiek is foto matosi, mezginys iseina reljefiskas, o tai juodai suknikei tokio ir reikia smile.gif

PS kam po namus dzinsiukai po suknyte, a? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 11 06, 19:40)
Koks velnias mane nešė į siūlų parduotuvę!?  doh.gif
Pamačiau siūlų derinį ir nesusilaikiau...  rolleyes.gif , jau šį vakarą žadu pradėti nerti suknelę..., tikiuosi mano sesė šio mano pasisakymo nemato!  tongue.gif

o kokia nersi???
cekava baisingai smile.gif
Atsakyti
Oj, bielra smile.gif siulu velnias tave ir nese smile.gif

Pasakokis, kokia darysi nuodeme, save labiau nei artima savo myledama. Kita vertus, juk sakoma yr mylet taji artima, kaip pati save smile.gif Tai visks ok, meile sesei kazkokia forma tik subujos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 06, 22:35)
Oj, bielra smile.gif siulu velnias tave ir nese smile.gif

Pasakokis, kokia darysi nuodeme, save labiau nei artima savo myledama. Kita vertus, juk sakoma yr mylet taji artima, kaip pati save smile.gif Tai visks ok, meile sesei kazkokia forma tik subujos smile.gif

gadget3, nereikia jau taip baisiai ant sąžinės lipti... ir taip sunku doh.gif
Sesei prižadėjau, kad gaus dovanų po eglute... - vadinasi ir gaus, laiko juk dar yra irnesakyk.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
user posted image

ggte, pamačiau šią suknelę ir siaubingai užsinorėjau... Tik aš ją nersiu ir bus dviejų spalvų... Liemenį darysiu iš tokio melanžo, o visa suknelė bus violetinė (alyvinė)... Na tikiuosi gausis visai įdomiai tongue.gif
Vakare gal pafotkinsiu ir parodysiu bent jau spalvų derinį, o tai mano vyriškiui sakė spalvos nepatinka, bet juk vyrai, ką jie išmano apie spalvas, ane? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o geras, aš irgi ją violetinę darysiu: va tokios spalvos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 07, 10:18)
o geras, aš irgi ją violetinę darysiu: va tokios spalvos
user posted image

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , mano lygiai tokia pati spalva..., tik aš dar melanžiuką ikomponuosiu ax.gif
Atsakyti
Aš tai megsiu tik tuo atveju, jei kas pagelbės mirksiukas.gif
Atsakyti
O tu klausk jei ka ax.gif mes tau padesim kiek galesim 4u.gif
Atsakyti
Na štai, įkeliu parodyti iš kokių siūlu neriu suknelę. Tik dabar dar kilo viena mintis, kad gal tais melanžiniais siūlais nenerti, o megsti? g.gif Kaip manote?
user posted image
Atsakyti
bielra o koks modeliukas tos suknelės? g.gif Man tai atrodo dabar gražiai gaunasi thumbup.gif ,bet jei modelis reikalauja megsti tada reikės. blush2.gif O bėje koks ten tavo raštas iš viespalvių siūlų? g.gif Man jis labai patiko. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti