va va, aš irgi turbūt apie tą patį susiuvimo būdą "kraštinė akis į akį" galvoju, kaip gadget bet manau be vaizdinių priemonių sunku nupasakoti kaip ten kur kaišioti siūlą
(jau vien prisiminus, kaip savo mamai rodžiau šimtą kartų kaip ten siųti, bet jai vis tiek sunkokai ėjosi perprasti bet čia, aišku, nuo žmogaus priklauso)
o manoji pradėta dryžė taip ir guli vieniša tarp siūlų krepšyje nes pamačiusi kiek laiko liko iki kalėdų, puoliau MB megztinį megzti, kurį dar rudenį pasižadėjau kalėdom bet ten siūlai l. stori ir labai smagiai ir greitai mezgasi, tai tikiuosi, greitai grįšiu prie savo suknelės ir busim abu pasipuošę šventėms
QUOTE(angulyte @ 2007 11 30, 12:08)
Maža nuotraukytė labai, nedatraukiu... , o ji nepasididina? Šiaip tai matosi kad graži..., bet detalių neižiūriu...
angulyte, ta suknelė man labai patiko. Stilinga, neperkrauta detalėm, nebent gerai nesimato. Ir kad su kapišoniuku liuks Bet kaip ją megsi, stulpeliais, ar kaip kitaip? Kai jau bus ką rodyti, įmesk foto. Aš irgi tokios norėčiau.
angulyte, gal galėtum didesnę foto ar adresiuką kur ją radai
Kad zinokit didesnes nuotraukytes nera - as ja otto kataloge nusiziurejau (aisku ten nuotrauka didesne), o elerktroniniam variante tik tokia radau. Jei jus man paaiskinsit kaip nuskanuota paveiksliuka ikelt- pabandysiu...
Rugile,
Aš ne Gadget, bet pasakysiu nerekomenduoju pilkosios suknelės trašto megzti apvaliai. Aš savo lelytei šliaužtus tuo raštu mezgiau ir nugaroj gavosi va kas (tokia tarsi siūlė ten, kur eilutės susikeičia):
gerai, kad tai tik šliaužtai ir mažylė dar kalbėt nemoka, būtų išbrokavus
Gadget, ar teisingai tave supratau? Prikitliuoti, tai kai paskutinės eilės neužbaiginėji, o atviras akis prisiūni prie kitos mezginio dalies? Ar čia kažkas kito?
Aš ne Gadget, bet pasakysiu nerekomenduoju pilkosios suknelės trašto megzti apvaliai. Aš savo lelytei šliaužtus tuo raštu mezgiau ir nugaroj gavosi va kas (tokia tarsi siūlė ten, kur eilutės susikeičia):
gerai, kad tai tik šliaužtai ir mažylė dar kalbėt nemoka, būtų išbrokavus
Gadget, ar teisingai tave supratau? Prikitliuoti, tai kai paskutinės eilės neužbaiginėji, o atviras akis prisiūni prie kitos mezginio dalies? Ar čia kažkas kito?
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 30, 15:34)
Rugile,
O aš tai stebiuosi, kaip tau taip pavyko tą juostelę padaryti Vašeliu tai žinau, kad gaunasi ir tai galima padaryti taip, kad visai nesimatytų O jau virbalais ne vieną esu apvaliai numezgusi, bet jokios linijos tikrai nėra O tuo labiau tokiu raštu, kaip tavo.
Nu ką, tęsiu pažadą dėl siuvimo mokomosios vaizdinės medžiagos
kaip siusiųti mezginį
nežinau, ar iš šono žiūrint bus aiškios tos mano nuotraukos
jeigu kas neaišku, klauskit, bandysiu paaiškinti. arba jei kokių pastabų/pataisymų būtų - prašau pasidalinti
tiesa, siųti reikia iš gerosios pusės
kaip siusiųti mezginį
jeigu kas neaišku, klauskit, bandysiu paaiškinti. arba jei kokių pastabų/pataisymų būtų - prašau pasidalinti
tiesa, siųti reikia iš gerosios pusės
QUOTE(eferika @ 2007 11 30, 18:10)
Nu ką, tęsiu pažadą dėl siuvimo mokomosios vaizdinės medžiagos
kaip siusiųti mezginį
kaip siusiųti mezginį
Labai viskas aiškiai aprašyta ir parodyta ačiū labai eferika
sveikoooooos!
o as ir vel ardauuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaa, na ....pervertinau savo gabaritus reikia siauriau....15 cm ilgio dailaus nerinio!!!!! ziauriau negu ziauru
Qadget, oi kaip knieti pamatyt ta tavo "kojinaite"!
o as ir vel ardauuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaa, na ....pervertinau savo gabaritus reikia siauriau....15 cm ilgio dailaus nerinio!!!!! ziauriau negu ziauru
Qadget, oi kaip knieti pamatyt ta tavo "kojinaite"!