Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

va va, aš irgi turbūt apie tą patį susiuvimo būdą "kraštinė akis į akį" galvoju, kaip gadget mirksiukas.gif bet manau be vaizdinių priemonių sunku nupasakoti kaip ten kur kaišioti siūlą g.gif
(jau vien prisiminus, kaip savo mamai rodžiau šimtą kartų kaip ten siųti, bet jai vis tiek sunkokai ėjosi perprasti doh.gif biggrin.gif bet čia, aišku, nuo žmogaus priklauso)

o manoji pradėta dryžė taip ir guli vieniša tarp siūlų krepšyje schmoll.gif nes pamačiusi kiek laiko liko iki kalėdų, puoliau MB megztinį megzti, kurį dar rudenį pasižadėjau kalėdom blush2.gif bet ten siūlai l. stori ir labai smagiai ir greitai mezgasi, tai tikiuosi, greitai grįšiu prie savo suknelės ax.gif smile.gif ir busim abu pasipuošę šventėms thumbup.gif
Atsakyti
KAIP JUM TOKIA SUKNELE? AS LABAI JA GUNDAUSI... mirksiukas.gif

.jpg]user posted image
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2007 11 30, 12:08)
KAIP JUM TOKIA SUKNELE?  AS LABAI JA GUNDAUSI...  mirksiukas.gif

.jpg]user posted image

Maža nuotraukytė labai, nedatraukiu... blink.gif , o ji nepasididina? Šiaip tai matosi kad graži..., bet detalių neižiūriu... doh.gif
Atsakyti
angulyte, ta suknelė man labai patiko. Stilinga, neperkrauta detalėm, nebent gerai nesimato. Ir kad su kapišoniuku liuks thumbup.gif Bet kaip ją megsi, stulpeliais, ar kaip kitaip? Kai jau bus ką rodyti, įmesk foto. Aš irgi tokios norėčiau.
Atsakyti
angulyte, gal galėtum didesnę foto ar adresiuką kur ją radai ax.gif
Atsakyti
Kad zinokit didesnes nuotraukytes nera - as ja otto kataloge nusiziurejau (aisku ten nuotrauka didesne), o elerktroniniam variante tik tokia radau. Jei jus man paaiskinsit kaip nuskanuota paveiksliuka ikelt- pabandysiu... blush2.gif
Atsakyti
Rugile,
Aš ne Gadget, bet pasakysiu tongue.gif nerekomenduoju pilkosios suknelės trašto megzti apvaliai. Aš savo lelytei šliaužtus tuo raštu mezgiau ir nugaroj gavosi va kas (tokia tarsi siūlė ten, kur eilutės susikeičia):

user posted image

gerai, kad tai tik šliaužtai ir mažylė dar kalbėt nemoka, būtų išbrokavus biggrin.gif

Gadget, ar teisingai tave supratau? Prikitliuoti, tai kai paskutinės eilės neužbaiginėji, o atviras akis prisiūni prie kitos mezginio dalies? g.gif Ar čia kažkas kito?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 30 lapkričio 2007 - 15:46
user posted image

Na va- kokybe nekazin kas, bet geriau matosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 30, 15:34)
Rugile,
Aš ne Gadget, bet pasakysiu  tongue.gif  nerekomenduoju pilkosios suknelės trašto megzti apvaliai. Aš savo lelytei šliaužtus tuo raštu mezgiau ir nugaroj gavosi va kas (tokia tarsi siūlė ten, kur eilutės susikeičia):

O aš tai stebiuosi, kaip tau taip pavyko tą juostelę padaryti lotuliukas.gif Vašeliu tai žinau, kad gaunasi ir tai galima padaryti taip, kad visai nesimatytų tongue.gif O jau virbalais ne vieną esu apvaliai numezgusi, bet jokios linijos tikrai nėra schmoll.gif O tuo labiau tokiu raštu, kaip tavo.
Atsakyti
Nu ką, tęsiu pažadą dėl siuvimo mokomosios vaizdinės medžiagos smile.gif

kaip siusiųti mezginį

nežinau, ar iš šono žiūrint bus aiškios tos mano nuotraukos ax.gif
jeigu kas neaišku, klauskit, bandysiu paaiškinti. arba jei kokių pastabų/pataisymų būtų - prašau pasidalinti 4u.gif

tiesa, siųti reikia iš gerosios pusės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eferika: 30 lapkričio 2007 - 18:19
QUOTE(eferika @ 2007 11 30, 18:10)
Nu ką, tęsiu pažadą dėl siuvimo mokomosios vaizdinės medžiagos  smile.gif

kaip siusiųti mezginį

nežinau, ar iš šono žiūrint bus aiškios tos mano nuotraukos  ax.gif
jeigu kas neaišku, klauskit, bandysiu paaiškinti. arba jei kokių pastabų/pataisymų būtų - prašau pasidalinti  4u.gif

Labai viskas aiškiai aprašyta ir parodyta 4u.gif ačiū labai eferika
Atsakyti
sveikoooooos! ax.gif
o as ir vel ardauuuuuuuuuuuuuuuu schmoll.gif aaaaaaaaaaaaa, na ....pervertinau savo gabaritus doh.gif reikia siauriau....15 cm ilgio dailaus nerinio!!!!! ziauriau negu ziauru verysad.gif

Qadget, oi kaip knieti pamatyt ta tavo "kojinaite"! mirksiukas.gif
Atsakyti