Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

Tai aš dar tik dabar pradėsiu siaurinti, tai net ir nežinau ar aplenkiau- pasivysi ir aplenksi, kai reiks susiūt doh.gif nu nemoku, nors tu ką- tą megztinį jau du kart susiuvus išardžiau- niekaip doh.gif
Atsakyti
Arual mirksiukas.gif , o tu pabandyk mezginį sudaiksčius jį vašeliu susiūt thumbup.gif .Aš tai visada taip darau.Ir visai gaunas liuks thumbup.gif .Tik būtinai reik susidaikstyt preiš tai.Ir nereik nei su adata vargti schmoll.gif nei galiukų kaišiot schmoll.gif , nes su tuo vašliu apeni visą pusę mezginio nenutraukus siūlo thumbup.gif , ir rankoves ir pažastis ir šonus thumbup.gif .Gaunasi kaip cukraus maišai senovėj susiūti būdavo, kad viena siūlo galą patrauki ir jis išsiardo.Nežianau g.gif ar aiškiai parašiau bet gaunas liuks thumbup.gif .Tiesiog mezgi grandinėlę kišdama per tą susiūtą mezginį ir psio.Pabandyk.Patiks.
Atsakyti
O velnias doh.gif hihihi.gif
Jaučiu, kad nesupratau, bet maišus su cukrum atsimenu lotuliukas.gif
Papildyta:
O kas ta grandinėlė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2007 11 28, 22:01)
Mano nerta suknelė. Pirmas didesnis darelis vąšeliu. Tos juostos truputį į šoną sukasi, bet gal nieko, kaip pirmam kartui gan neblogai  blush2.gif 
user posted image

oiiiii grazute kokia doh.gif saunuole thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 29, 16:00)
Dovyda mirksiukas.gif , kaip ratukai??????? Jaučiu čia tau linksmoji dalis thumbup.gif , bent man tai patiktų tais ratukais panerti thumbup.gif
Hm g.gif  g.gif  g.gif ką čia nuveikus, kad tas įkvėpimas ne stulpeliais, o šuorais thumbup.gif , stulpais eitų.... thumbup.gif Reiks pagalvoti.O jei rimtai tai ir man taip būna, mezgu mezgu, numetu keliom dienom  ir vėl paiimu

sveikute, Rugile 4u.gif
pioneer.gif , ratukai sukasi, sukasi thumbup.gif kol kas atrodo neblogai, tik va galvoju, tas nekiaurarastes juostas, gal stulpu su 1 uzmetimu daryt?(as darau su 2 uzm) g.gif na vienzo kaip sako Gadget mirksiukas.gif - bandymo budu reikes matyt atsakyti i si klausima doh.gif
o del moralinio palaikymo....ehmmm...tai tu gi zinai mirksiukas.gif mes paspausim jei kaaaa group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 29 lapkričio 2007 - 17:39
Darbštuolytės, gal galėtumėte patarti kokie siūlai tiktų šiai suknutei ir kiek jų reikėtų ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 29, 17:51)
Tai aš dar tik dabar pradėsiu siaurinti, tai net ir nežinau ar aplenkiau- pasivysi ir aplenksi, kai reiks susiūt doh.gif nu nemoku, nors tu ką- tą megztinį jau du kart susiuvus išardžiau- niekaip doh.gif

vis ruošiuos ruošiuos ir, manau, jau šį savaitgalį prisiruošiu su vaizdine medžiaga paaiškinti kaip galima gražiai mezginius susiųsti 4u.gif
ten labai paprasta, bet va žodžiais sunku paaiškinti bus g.gif
prisimenu, kokių kombinacijų aš prigalvodavau, kol viena pažįstama parodė kaip gražiai susiųti, oi kiek džiaugsmo buvo clap.gif tai pasidalinsiu tuo džiaugsmu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai bus begalinis tau ačiū, nes turiu bėdą tai rimtą doh.gif
Atsakyti
Arual mirksiukas.gif aš nežinau kaip paaiškint doh.gif doh.gif doh.gif Jei pameni cukraus maišą su ta siūle, tai su vašeliu ji duriant-nriant lygiai taip pat ir gaunas blush2.gif .Nežinau kaip čia paaiškint doh.gif doh.gif doh.gif , gal kuri mergička irgi taip užbaiginėja mezginius g.gif g.gif g.gif .Laukim gal kas paaiškins aiškiau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 29, 16:00)
O dėl pyniuotos  pilkosios Gadget manau tai, kad vaizdelis tikrai gražus thumbup.gif .Tavo figurytei, jei sugalvosi megzti, tai iš vis PASAKA būtų thumbup.gif Ir jai vieta būtų ne spintoj schmoll.gif , o tik ant tavęs kaip sakant būti ir gulėti:wub: .

egypt.gif
mumi labai megstam, kai mumi giriaaaa thumbup.gif
mumi jumi dekingi rolleyes.gif

QUOTE(jusda @ 2007 11 29, 19:27)
Darbštuolytės, gal galėtumėte patarti kokie siūlai tiktų šiai suknutei ir kiek jų reikėtų ax.gif
user posted image

reikejumas nuo dydzio priklauso, bet jei 1 - mezgi nekietai, 2- megsti zaisti su plonu mezginiu, 3-turi kantrybes smile.gif Siulau pagalvoti apie vidutinio plonumo (100 g - kokie 500-600 m) siula su pukeliu (moherio dalim). S/M dydzio suknytei sueitu apie 250-300 g.

QUOTE(eferika @ 2007 11 30, 09:28)
vis ruošiuos ruošiuos ir, manau, jau šį savaitgalį prisiruošiu su vaizdine medžiaga paaiškinti kaip galima gražiai mezginius susiųsti  4u.gif
ten labai paprasta, bet va žodžiais sunku paaiškinti bus  g.gif
prisimenu, kokių kombinacijų aš prigalvodavau, kol viena pažįstama parodė kaip gražiai susiųti, oi kiek džiaugsmo buvo  clap.gif tai pasidalinsiu tuo džiaugsmu  drinks_cheers.gif

Oj kaip saunuoliska!!!!! Gal ir vel ka naujo ismoksiu???? Nes mano naujasis budas yr megzti apvaliai, pecius sumegzti, o rankoves prikitliuoti cool.gif

Senasis budas - krastus akis i aki (krastine) susiuti.

PS
taigi pailsejau, prisiuvau rankovike suknelei. MB sako - naaaarmAliai. Tai mezgu toliau.

Bet jauciu kiek ji man dziuuuuuusssssss unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 30 lapkričio 2007 - 10:25
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 30, 11:23)
Oj kaip saunuoliska!!!!! Gal ir vel ka naujo ismoksiu???? Nes mano naujasis budas yr megzti apvaliai, pecius sumegzti, o rankoves prikitliuoti  

Gadget, norejau taves paklaust - o ka reiskia "prikitliuot"? blush2.gif
P.s. Labai nekantriai laukiam parodant savo sedevra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 30 lapkričio 2007 - 10:44
Gadget mirksiukas.gif , aš čia tave giriu kad pilkutei rimtai apsispręstum....Juokauju.
O jei rimtai, tai labai pavydžiu tau to apvalaus mezgimo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Kaip galvoji ar tą pilką galčiau taip mezgti mirksiukas.gif ?Jei taip, ar pamokinsi blush2.gif , nes labai vilioja tokį meną bigsmile.gif išmokti.
Jėtus kaip laukiu tavo pabaigtuvių wub.gif wub.gif .Gadget mirksiukas.gif , paskyk kaip greičiau sulaukti g.gif , gal tau šilto vėjelio gūsį reiks nusųsti g.gif ?Ką čia vėjelio, mes čia kai visos papūsim tai pas tave namuose urganas pralėks.....nes labai jau maga tavo grožį pamatyt wub.gif .
Atsakyti
gadget3 didelis ačiukas 4u.gif
Atsakyti