Tai aš dar tik dabar pradėsiu siaurinti, tai net ir nežinau ar aplenkiau- pasivysi ir aplenksi, kai reiks susiūt nu nemoku, nors tu ką- tą megztinį jau du kart susiuvus išardžiau- niekaip
Arual , o tu pabandyk mezginį sudaiksčius jį vašeliu susiūt .Aš tai visada taip darau.Ir visai gaunas liuks .Tik būtinai reik susidaikstyt preiš tai.Ir nereik nei su adata vargti nei galiukų kaišiot , nes su tuo vašliu apeni visą pusę mezginio nenutraukus siūlo , ir rankoves ir pažastis ir šonus .Gaunasi kaip cukraus maišai senovėj susiūti būdavo, kad viena siūlo galą patrauki ir jis išsiardo.Nežianau ar aiškiai parašiau bet gaunas liuks .Tiesiog mezgi grandinėlę kišdama per tą susiūtą mezginį ir psio.Pabandyk.Patiks.
O velnias
Jaučiu, kad nesupratau, bet maišus su cukrum atsimenu
Papildyta:
O kas ta grandinėlė
Jaučiu, kad nesupratau, bet maišus su cukrum atsimenu
Papildyta:
O kas ta grandinėlė
QUOTE(davusi viltį @ 2007 11 28, 22:01)
Mano nerta suknelė. Pirmas didesnis darelis vąšeliu. Tos juostos truputį į šoną sukasi, bet gal nieko, kaip pirmam kartui gan neblogai
oiiiii grazute kokia saunuole
Papildyta:
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 29, 16:00)
Dovyda , kaip ratukai??????? Jaučiu čia tau linksmoji dalis , bent man tai patiktų tais ratukais panerti
Hm ką čia nuveikus, kad tas įkvėpimas ne stulpeliais, o šuorais , stulpais eitų.... Reiks pagalvoti.O jei rimtai tai ir man taip būna, mezgu mezgu, numetu keliom dienom ir vėl paiimu
Hm ką čia nuveikus, kad tas įkvėpimas ne stulpeliais, o šuorais , stulpais eitų.... Reiks pagalvoti.O jei rimtai tai ir man taip būna, mezgu mezgu, numetu keliom dienom ir vėl paiimu
sveikute, Rugile
, ratukai sukasi, sukasi kol kas atrodo neblogai, tik va galvoju, tas nekiaurarastes juostas, gal stulpu su 1 uzmetimu daryt?(as darau su 2 uzm) na vienzo kaip sako Gadget - bandymo budu reikes matyt atsakyti i si klausima
o del moralinio palaikymo....ehmmm...tai tu gi zinai mes paspausim jei kaaaa
Darbštuolytės, gal galėtumėte patarti kokie siūlai tiktų šiai suknutei ir kiek jų reikėtų
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 29, 17:51)
Tai aš dar tik dabar pradėsiu siaurinti, tai net ir nežinau ar aplenkiau- pasivysi ir aplenksi, kai reiks susiūt nu nemoku, nors tu ką- tą megztinį jau du kart susiuvus išardžiau- niekaip
vis ruošiuos ruošiuos ir, manau, jau šį savaitgalį prisiruošiu su vaizdine medžiaga paaiškinti kaip galima gražiai mezginius susiųsti
ten labai paprasta, bet va žodžiais sunku paaiškinti bus
prisimenu, kokių kombinacijų aš prigalvodavau, kol viena pažįstama parodė kaip gražiai susiųti, oi kiek džiaugsmo buvo tai pasidalinsiu tuo džiaugsmu
Tai bus begalinis tau ačiū, nes turiu bėdą tai rimtą
Arual aš nežinau kaip paaiškint Jei pameni cukraus maišą su ta siūle, tai su vašeliu ji duriant-nriant lygiai taip pat ir gaunas .Nežinau kaip čia paaiškint , gal kuri mergička irgi taip užbaiginėja mezginius .Laukim gal kas paaiškins aiškiau.
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 29, 16:00)
O dėl pyniuotos pilkosios Gadget manau tai, kad vaizdelis tikrai gražus .Tavo figurytei, jei sugalvosi megzti, tai iš vis PASAKA būtų Ir jai vieta būtų ne spintoj , o tik ant tavęs kaip sakant būti ir gulėti:wub: .
mumi labai megstam, kai mumi giriaaaa
mumi jumi dekingi
QUOTE(jusda @ 2007 11 29, 19:27)
Darbštuolytės, gal galėtumėte patarti kokie siūlai tiktų šiai suknutei ir kiek jų reikėtų
reikejumas nuo dydzio priklauso, bet jei 1 - mezgi nekietai, 2- megsti zaisti su plonu mezginiu, 3-turi kantrybes Siulau pagalvoti apie vidutinio plonumo (100 g - kokie 500-600 m) siula su pukeliu (moherio dalim). S/M dydzio suknytei sueitu apie 250-300 g.
QUOTE(eferika @ 2007 11 30, 09:28)
vis ruošiuos ruošiuos ir, manau, jau šį savaitgalį prisiruošiu su vaizdine medžiaga paaiškinti kaip galima gražiai mezginius susiųsti
prisimenu, kokių kombinacijų aš prigalvodavau, kol viena pažįstama parodė kaip gražiai susiųti, oi kiek džiaugsmo buvo tai pasidalinsiu tuo džiaugsmu
Oj kaip saunuoliska!!!!! Gal ir vel ka naujo ismoksiu???? Nes mano naujasis budas yr megzti apvaliai, pecius sumegzti, o rankoves prikitliuoti
Senasis budas - krastus akis i aki (krastine) susiuti.
PS
taigi pailsejau, prisiuvau rankovike suknelei. MB sako - naaaarmAliai. Tai mezgu toliau.
Bet jauciu kiek ji man dziuuuuuusssssss
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 30, 11:23)
Oj kaip saunuoliska!!!!! Gal ir vel ka naujo ismoksiu???? Nes mano naujasis budas yr megzti apvaliai, pecius sumegzti, o rankoves prikitliuoti
Gadget, norejau taves paklaust - o ka reiskia "prikitliuot"?
P.s. Labai nekantriai laukiam parodant savo sedevra
Gadget , aš čia tave giriu kad pilkutei rimtai apsispręstum....Juokauju.
O jei rimtai, tai labai pavydžiu tau to apvalaus mezgimo .Kaip galvoji ar tą pilką galčiau taip mezgti ?Jei taip, ar pamokinsi , nes labai vilioja tokį meną išmokti.
Jėtus kaip laukiu tavo pabaigtuvių .Gadget , paskyk kaip greičiau sulaukti , gal tau šilto vėjelio gūsį reiks nusųsti ?Ką čia vėjelio, mes čia kai visos papūsim tai pas tave namuose urganas pralėks.....nes labai jau maga tavo grožį pamatyt .
O jei rimtai, tai labai pavydžiu tau to apvalaus mezgimo .Kaip galvoji ar tą pilką galčiau taip mezgti ?Jei taip, ar pamokinsi , nes labai vilioja tokį meną išmokti.
Jėtus kaip laukiu tavo pabaigtuvių .Gadget , paskyk kaip greičiau sulaukti , gal tau šilto vėjelio gūsį reiks nusųsti ?Ką čia vėjelio, mes čia kai visos papūsim tai pas tave namuose urganas pralėks.....nes labai jau maga tavo grožį pamatyt .
gadget3 didelis ačiukas