Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

QUOTE(angulyte @ 2007 11 28, 11:20)
Dovyda, Gadget3 - tai ne uz kalnu ir didysis finisas  mirksiukas.gif  Nekantriai laukiam  ax.gif

na.....dar teks palaukt blush2.gif bet mes stengsimeeeeeeeeeees liabai fitness4.gif
Atsakyti
Mano nerta suknelė. Pirmas didesnis darelis vąšeliu. Tos juostos truputį į šoną sukasi, bet gal nieko, kaip pirmam kartui gan neblogai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
grazi suknute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2007 11 28, 21:44)
grazi suknute thumbup.gif

drinks_cheers.gif , ir spalva šių metinė! thumbup.gif
Atsakyti
Labai graži suknutė ir tų kreivų juostų nesimato.
Atsakyti
QUOTE(katyte_pi @ 2007 11 04, 14:59)
o sitam puslapy kiek sukniu...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
http://news.knitting...param/87/page/0

Suknelės tikrai gražios, tik va, kad nėra kur pasižiūrėti kaip jas pasigaminti verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas hi.gif
Gadget, šiaip ne taip įpusėjau priekinę dalį. Dar neskaičiavau kiek eilių numezgiau, bet jau netoli siaurinimas ir skylučių mezgimas. Ar daryti viską kaip nugarai, ar kitaip? Tiksliau ar siaurint iki skylučių, skylutes ir stulpelius 2-2 daryti kaip nugaroje?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 29, 09:25)
Labas rytas hi.gif
Gadget, šiaip ne taip įpusėjau priekinę dalį. Dar neskaičiavau kiek eilių numezgiau, bet jau netoli siaurinimas ir skylučių mezgimas. Ar daryti viską kaip nugarai, ar kitaip? Tiksliau ar siaurint iki skylučių, skylutes ir stulpelius 2-2 daryti kaip nugaroje?
Ačiū 4u.gif

Sveika, spartuolike smile.gif

Gali viska (skylutes ir siaurinima) daryt 1:1. Jei pagal nugara matai, kad susiaurinus eee... pasididziavimams gali trukti vietos, tada is krastuku galim azurini platinima padaryti (maciau kelioms ZARA sukneles, man grazu).

Kas cia mazuma raudojo, kad fotkiu pas rusaites daug, o kaip megzt - neaisku? Issirenki modeliuka, meti aptarimui - iskart viskas paaiskes!

PS Galvoju. Nuraukiau rankove suknelei savo, dar neprisiuvau. Kazkaip ikvepimas nebeima... Gal todel, kad soninio projekto nei vieno? Gal vietoj juodmargio stebuklo megzti pilkaja suknele tunika su kreivintom pynem???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 29 lapkričio 2007 - 10:03
Oi Gatget mirksiukas.gif jei megsi pilką su kreivintom pynėm, nepalik ir manęs schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Labai juos noriu, ne schmoll.gif juodai jos noriu thumbup.gif darbar reaktyviniu bigsmile.gif savo pūkutei varau, o po to tos imsiuos,bet labai reik palaikymo komandos mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Oi gadget mirksiukas.gif neapleisk to įkvėpimo, nes tavo darbelių labai laukiam, tavo projektai man labai patinka mirksiukas.gif O kaip tavo draugaitei sekas mirksiukas.gif , nepaleisiu jos schmoll.gif labai norėsiu pamatyt tą grožį thumbup.gif
Atsakyti
1RUGILE,

po tavo zinutes ikvepimas pora stulpeliu stryktelejo smile.gif

Vaizdziai matau tave REAKTYVINIU greiciu mezgancia, net virbalai kaista smile.gif

O tos pilkos galesime imtis. As mastau dar, ar ji man tik siaip grazi, ar as jos dar ir savo spintoje noriu smile.gif
Papildyta:
PS is draugaites turiu tik viena PROCESO nuotrauka, bet neatsiklaususi det negaliu. Sake, kai tik baigs, tai rodys, rodys smile.gif
Atsakyti
Dovyda mirksiukas.gif , kaip ratukai??????? Jaučiu čia tau linksmoji dalis thumbup.gif , bent man tai patiktų tais ratukais panerti thumbup.gif
Hm g.gif g.gif g.gif ką čia nuveikus, kad tas įkvėpimas ne stulpeliais, o šuorais thumbup.gif , stulpais eitų.... thumbup.gif Reiks pagalvoti.O jei rimtai tai ir man taip būna, mezgu mezgu, numetu keliom dienom ir vėl paiimu g.gif Gal pabosta ta monotonija g.gif, ar tai kad rezultato taip greit nematyti g.gif, tikrai jaučiasi kad tempą vidurį proceso prisdabdai g.gif taip ja būna.Ir dar man taip su tuo įkvėpimu būna, kai jau reikia susiuvinėti doh.gif .Tai porą dienų kaip nesava vaikštau g.gif morališkai ruošiuos thumbup.gif
O dėl pyniuotos pilkosios Gadget manau tai, kad vaizdelis tikrai gražus thumbup.gif .Tavo figurytei, jei sugalvosi megzti, tai iš vis PASAKA būtų thumbup.gif Ir jai vieta būtų ne spintoj schmoll.gif , o tik ant tavęs kaip sakant būti ir gulėti:wub: .
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 29, 09:25)
Labas rytas hi.gif
Ačiū 4u.gif

oho kaip mane aplenkei unsure.gif

bet as dar pasivysiu rolleyes.gif , tikiuosi ax.gif
Atsakyti