Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

QUOTE(gadget3 @ 2007 11 27, 13:38)
Palaikymas proceso metu ir klyksmai pamacius rezultata -tooookia super duper jeeeega!!!!

Tiesiai i desimtuka thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 27, 09:43)
Ačiū Mexxica už gražius žodelius, tai laaaabai pardąsina. blush2.gif Dovyda mirksiukas.gif , laukiau iš tavęs žinutės, labai labai.Tau noriu tarti dideliausią ačiū wub.gif ,jei ne tu ir tavo padrąsinimai kad viskas bus gerai, tikrai suknelė būtų stovėjusi nebaigta blush2.gif , aišku labai gerai ir tai kad prieš jus visas buvau apsiskelbusi kad perdėjau kažką, o parodyt vis nėr ką.....tai irgi verčia neneuleisti rankų, nesustosti wub.gif Dovyda drinks_cheers.gif juodai laukiu tavo rezultato.Maniškė nėra panaši į tą pilkutę, bet tavoji tikiu bus pilkutė Nr.2 thumbup.gif Tad labai labai laukiam wub.gif

na ...... tiek as cia ir padejau blush2.gif tavo rankytes auksines 4u.gif
o mano neriasi neriasi...gal kaip nors iki kaledu.....nusiners g.gif
Papildyta:
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 27, 13:46)
Off topic- man patiko, kad pas jį ne kokios perkarę manekenės, o normalios panelės klipe wink.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Idejos sukneles kakliukui/apykaklei
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 27 lapkričio 2007 - 17:02
gadget3 Gal galima būtų ne tik apykakles bet ir visą mezginuką pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2007 11 27, 18:15)
gadget3 Gal galima būtų ne tik apykakles bet ir visą mezginuką pamatyti ax.gif

mirksiukas.gif
http://radikal.ru/F/...721aab.jpg.html

Atsakyti
sveikos, mezgėjėlės wink.gif

pasirodysiu savo dryžuotosios einamuosius rezultatus ax.gif

gavosi toks priekis:

My Webpage

o čia iš arčiau: My Webpage

tik va dar neįsivaizduoju kaip kaklą daryti g.gif viena žinau, kad tikrai nenoriu to vadinamojo "atvipusio" statyto kaip golfo kaklo blink.gif
gal kokių idėjų pasidalintumėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2007 11 27, 18:28)

bigsmile.gif oho kokia grazi suknele tik niekaip man jos neina issisaugot g.gif schmoll.gif Gal ir rasteli turi sito grozio bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip jums šitas vaizdzialis user posted image - visi vyrai apsiseilėję spoksotų hah.gif
...o čia bandymas pataisyt padėtį, bet mano nuomone irgi nevykęs user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edinka: 27 lapkričio 2007 - 19:58
QUOTE(dalytuke @ 2007 11 27, 20:11)
bigsmile.gif oho kokia grazi suknele tik niekaip man jos neina issisaugot  g.gif  schmoll.gif  Gal ir rasteli turi sito grozio  bigsmile.gif

Schemučių nėra. Suknytė iš katalogo. Bet raštelis nėra labai sudėtingas.

Bielrai mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Kažkodėl neleidžia įkelti daugiau nuotraukų g.gif
Papildyta:

Turiu nemažai melanžinių siūliukų. Kaip manote, kokią suknutę galėčiau numegzti/nunerti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eferika @ 2007 11 27, 19:54)
sveikos, mezgėjėlės  wink.gif

pasirodysiu savo dryžuotosios einamuosius rezultatus  ax.gif

gavosi toks priekis:
My Webpage

o čia iš arčiau: My Webpage

tik va dar neįsivaizduoju kaip kaklą daryti  g.gif  viena žinau, kad tikrai nenoriu to vadinamojo "atvipusio" statyto kaip golfo kaklo blink.gif
gal kokių idėjų pasidalintumėt?  4u.gif

Sveikute, eferika,

Grazute suknyte. Bus. Kaklui siulyciau tiesiog apnert krasciuka.

O kokias rankoves galvoji? Man labai liptu 3/4 ar net vos voooos zemiau alkuniu rankoves cia.
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 27, 21:28)
Sveikute, eferika,
Grazute suknyte. Bus. Kaklui siulyciau tiesiog apnert krasciuka.

O kokias rankoves galvoji? Man labai liptu 3/4 ar net vos voooos zemiau alkuniu rankoves cia.

ačiū už kaklo variantą wink.gif

o dėl rankovių - kol kas misliju, kad darysiu ilgas, nuo riešų iki daugmaž alkūnių tuo rašteliu, o paskui lygiu raštu g.gif bet čia dar viskas svarstymų stadijoje, kai ateis metas rankovėms, gal ir patrumpinsiu jas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eferika @ 2007 11 27, 18:54)
tik va dar neįsivaizduoju kaip kaklą daryti  g.gif  viena žinau, kad tikrai nenoriu to vadinamojo "atvipusio" statyto kaip golfo kaklo blink.gif
gal kokių idėjų pasidalintumėt?  4u.gif

Graži suknutė bus 4u.gif Ir raštelis, ir siūliukai mieli akiai.
As dažniausiai kaklą arba apneriu vašeliu arba virbalais darau toki dantytą viršų:
1 eilė visos geros.
2 eilė- visos išvirkčios
3 eilė- 1 akis uždedama, dvi sumezgamos, 1 uždedama, 2 sumezgamos
4 eilė- visos išvirkščios
5 eilė- visos geros.
Per tą trečią eilę lenkiasi mezginys ira gaunasi dantyti kraščiukai. (aišku, galima prieš tai lygiu rašteliu ir daugiau eilių numegzti)
Nu va čia pvz., rankovytės dar neužlenktos, o kakliukas jau užlenktas, dantytas (sorry už off topick)
user posted image
Atsakyti