Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

Šakės 1RUGILE, grožis grožis user posted image user posted image
Atsakyti

Ps. Bielra, man atrodo, kad labai panasi suknike yra "mezginiu pasauly". Neturi to zurnaliuko? Kai uzmigdysiu savo mazeli pietu miegeliui - paieskosiu ir pabandysiu ikelt mirksiukas.gif
[/quote]
Ne, neturiu to žurnaliuko..., mačiau, kad buvo ir schemutė įdėta, bet nerandu...
Būčiau labai dėkinga! notworthy.gif Man ji tokia graži wub.gif , kad aš ją jau sapnuoju...
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 11 26, 23:26)
Ne, neturiu to žurnaliuko..., mačiau, kad buvo ir schemutė įdėta, bet nerandu...
Būčiau labai dėkinga!  notworthy.gif Man ji tokia graži  wub.gif , kad aš ją jau sapnuoju...

Na va- susiduriau su nesekme- niekaip nepavyksta sknuotos medziagos ikelt verysad.gif Tai nufotografavau (tik sorry uz kokybe, nes lauke tamsu, tai prie elektr.sviesos didelis S....... gaunas ), kad matytum ar tinka- cia netokia pati, bet labai panasi... mirksiukas.gif Tai jei reikes skanuotos medziagos- bandysim bendrom jegom ikelt blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ačiū Mexxica už gražius žodelius, tai laaaabai pardąsina. blush2.gif Dovyda mirksiukas.gif , laukiau iš tavęs žinutės, labai labai.Tau noriu tarti dideliausią ačiū wub.gif ,jei ne tu ir tavo padrąsinimai kad viskas bus gerai, tikrai suknelė būtų stovėjusi nebaigta blush2.gif , aišku labai gerai ir tai kad prieš jus visas buvau apsiskelbusi kad perdėjau kažką, o parodyt vis nėr ką.....tai irgi verčia neneuleisti rankų, nesustosti wub.gif Dovyda drinks_cheers.gif juodai laukiu tavo rezultato.Maniškė nėra panaši į tą pilkutę, bet tavoji tikiu bus pilkutė Nr.2 thumbup.gif Tad labai labai laukiam wub.gif
Atsakyti
Ačiū Angulyte dideliausias notworthy.gif , manau kad tiks!
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 11 27, 09:59)
Ačiū Angulyte dideliausias  notworthy.gif , manau kad tiks!

Tai lauksim rezultato drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2007 11 27, 09:23)
Tai lauksim rezultato  drinks_cheers.gif

Rezultatas bus tikrai negreit..., reikia pirmiau užbaigti ką pradėjus, o jau nuo naujų metų (tikiuosi) imsiuos šios suknelės. Žinau tik tiek, kad ji bus žalios (salotinės) spalvos, ko tais į senatvę spalvų užsinorėjau... biggrin.gif
Bet niekaip negaliu užbaigti sesės suknelės, o Kalėdos jau ne už kalnų... doh.gif Na, bet pasiraitosiu rankoves ir kaip nors pabaigsiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 11 27, 11:12)
Rezultatas bus tikrai negreit..., reikia pirmiau užbaigti ką pradėjus, o jau nuo naujų metų (tikiuosi) imsiuos šios suknelės. Žinau tik tiek, kad ji bus žalios (salotinės) spalvos, ko tais į senatvę spalvų užsinorėjau...  biggrin.gif
Bet niekaip negaliu užbaigti sesės suknelės, o Kalėdos jau ne už kalnų...  doh.gif Na, bet pasiraitosiu rankoves ir kaip nors pabaigsiu...  ax.gif

Nesvarbu kada-svarbu pradesi ir pabaigsi mirksiukas.gif Ir...mum pasirodysi... mirksiukas.gif Nekantrauju pamatyt ir seses suknike. Tikiuosi parodysi? ax.gif Labai jau noriu pamatyt, nes visi tavo darbeliai labai kruopsciai atlikti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2007 11 27, 11:14)
Nesvarbu kada-svarbu pradesi ir pabaigsi  mirksiukas.gif  Ir...mum pasirodysi...  mirksiukas.gif  Nekantrauju pamatyt ir seses suknike. Tikiuosi parodysi?  ax.gif  Labai jau noriu pamatyt, nes visi tavo darbeliai labai kruopsciai atlikti  blush2.gif

Pasirodysiu, būtinai... tik, kad aš dar pradedančioji. Prikliauzinu kartais, o paskui tenka suktis iš keblios situacijos..., taip ir su tuo violetiniu sijonu buvo, teko maskuoti kreivą siūlę... ax.gif Bet Jūsų pagyros labai jau paglosto širdelę ir stengiesi, kad iš ties viskas būtų gražu ir kruopštu... Kartais bendradarbės juokiasi, kad neduok man megzti, bet duok ardyti... biggrin.gif
Atsakyti
Svarbu, kad gražiai išsisuki. Pvz., tas sijonas puikus. Kartais iš trūkumo, ar nedidelės nesėkmės gimsta gražiausios idėjos 4u.gif
Atsakyti
Mikka dainuoja

Cia siaip. Nuotaikai smile.gif Labai saunus jis man smile.gif KAZKUO - dainavimo energija, kaifavimu nuo to, kad daro - panasus i musu Seduikyte.

O dar apie kaifavima - forumas geras tuo, jog nesijauti vienisa su savo hobiu, meile siulu atsargoms ir naujoms geroms viecikems smile.gif Ir kad gali bendramintems pasirodyti smile.gif Ne tik pasirodyti - ir pasitarti, ir patarti, ir ... geliu gauti blush2.gif

Girlpower, vienzo!!! Beje, as taip drabuziu modeliu temos poteme uzvadinau. Stiliaus rubrikoje. Tai va ten mergickas i megztus rubelius patrauke smile.gif Fotkiu - marios smile.gif

Cia as norejau parasyti, kad jei reikes kokios idejos akyciu paskaiciavimo ir perejimu sudeliojimo - visada prasau rolleyes.gif nes smagus man toks darbelis.

QUOTE(angulyte @ 2007 11 27, 12:14)
Nesvarbu kada-svarbu pradesi ir pabaigsi  mirksiukas.gif  Ir...mum pasirodysi...  mirksiukas.gif  Nekantrauju pamatyt ir seses suknike. Tikiuosi parodysi?  ax.gif  Labai jau noriu pamatyt, nes visi tavo darbeliai labai kruopsciai atlikti  blush2.gif

Palaikymas proceso metu ir klyksmai pamacius rezultata -tooookia super duper jeeeega!!!!

Atsakyti
Off topic- man patiko, kad pas jį ne kokios perkarę manekenės, o normalios panelės klipe wink.gif
Atsakyti