QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 26, 14:54)
Mergaitės, AČIŪ dideliausias.Net nepatogu daros, vis tempiau gumą užeit po foto įdėjimo....Ale smalsumas nugalėjo.Mergikės, jūs lygiai taip pat gražiai mezgat, neriat ir nėr čia ko taip manęs girti.Aš kai pamatau kitą darbelį man irgi pasakiškai atrodo, o kai pagiriu tai ir susinepatogina, bet taip jau yra.Savo darbukų nevertinam, atrodo nu gi nieko tokio čia nėr....Čia kaip su tais palangiškais ar klaipėdiškiais mes vis prie jūros, prie jūros, o pažiūrėkit jie jug ją po nosim turi, ar vertina?Nubėga nebent žiemą, ar šiaip trumpam.Tad užteks mergikės šnekėti, imam pagaliukus ir pirmyn. Dabar planuose Ggte kur įkėlė pilką suknelę trumpom rankovytėm, su pynėm.Niu jau ten kas per grožis....Išsilydžiau.Gal kas į kompaniją susigundys.Bet jau čia be tavo Gadget pagalbos neapsieisiu, ar padėsi Gadget?Oi dar klausėt per kiek laiko ją nuvariau ne realiai be ardymų, numetimų į šalį, ir su jūsų pagalba paėmimu vėl į rankas ir susidraugavimu aš per 2-3 savaites kažkur numezgiau.Lėti tie mano tempai, bet
relaksas net nerandu žodžio apibūdint.Tikrai čia nieko sudėtingo.
As vakar bandziau pradet, uzsidejau akis, pradejau megzti, bet kaip man nepatogu megzti su virbalais ant valo, netekau kantrybes ir isardziau, pradejau megzti savo kitoki varianta - ilgo megztuko, panasiu rasteliu, bet virbalais, nes su valu - ne man