Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 26, 11:04)
Niu ką  mirksiukas.gif sveikos mergikės mirksiukas.gif Rodaus visu gražumu blush2.gif Prie to paties dedu savo pūktei megztą laputės suknelę.Ji praeitais metais ja buvo.Apmezgiau lankelį, įstačiau ausiukes, aplink kojiukes ir rankutes apdėjau kailiukus ir buvo thumbup.gif

user posted image
user posted image

1RUGILE,

Puikios spalvos ir siluetai: ir tavosios sukneles, ir dukreles lapukes smile.gif Esi superine mezgeja!!!
PS Darbuky koleges turejo visos nugriuti ir tik tik tik dabar pradeti keltis po trupuciuka.

PPS Pas jumi su dukra komunizmas - sau nusimezgi suknele ir jai PRIVALAI numegzti, ar ne?

Atsakyti
[quote=1RUGILE,2007 11 26, 11:04]
Niu ką mirksiukas.gif sveikos mergikės mirksiukas.gif Rodaus visu gražumu blush2.gif Prie to paties dedu savo pūktei megztą laputės suknelę.Ji praeitais metais ja buvo.Apmezgiau lankelį, įstačiau ausiukes, aplink kojiukes ir rankutes apdėjau

OJojoi kokia grazi, soryy abi labai grazios.Ir abiejų spalvos puikios, o del ilgio ,viskas gerai, tikrai grazu, reikia kilstelt kiek i virsu ir nufotkint, tada matysis,kaip trumpesnė atrodo:)))) O visumoje, labai gražus, vykęs darbelis 4u.gif
Atsakyti
Niu ką  mirksiukas.gif sveikos mergikės mirksiukas.gif Rodaus visu gražumu blush2.gif

user posted image

labai labai dailu wub.gif Ir ilgis labai geras thumbup.gif
Laputę kitoj temoj pagyriau ax.gif
Atsakyti
1Rugile labai gražios suknelės.
Atsakyti
[quote=1RUGILE,2007 11 26, 11:04]
Niu ką mirksiukas.gif sveikos mergikės mirksiukas.gif Rodaus visu gražumu blush2.gif

Rugile. labai daili tavo suknike- ir ilgis geras... thumbup.gif Nebent esi pratus trumpesnius drabuzelius nesiot... mirksiukas.gif Bet mano galva- prie sito darbelio nereikia kibt- nepriekaistingai atliktas thumbup.gif

Ps. Bielra, man atrodo, kad labai panasi suknike yra "mezginiu pasauly". Neturi to zurnaliuko? Kai uzmigdysiu savo mazeli pietu miegeliui - paieskosiu ir pabandysiu ikelt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 26 lapkričio 2007 - 12:00
niu ta melyna suknute........truksta zodziu...wub.gif ......kiek laiko uztrukot mezgant ta suknia?
Atsakyti
Aha,man ta mėlyna tai irgi super,super,super.Grožis nerealus,ir matosi,kad labai gražiai lygiai numegzta.šaunuolė auksarankė mezgėja
Papildyta:
QUOTE(Cristale @ 2007 11 06, 21:17)
Radau tokia suknute vasarai, man ji tokia grazi,bet schemos nerandu g.gif  kazi kaip ja cia nusinert, atrodo nesudetingai ax.gif gal kam pravers mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

KOkia graži wub.gif kaip tokios, tik truputį ilgesnės norėčiau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
1RUGILE abiejų ir mamytės, ir dukrytės suknutės wub.gif thumbup.gif .

O aš per išeigines prie savosios neprisėdau ax.gif blush2.gif . Nors buvau suplanavus baigt doh.gif .
Atsakyti
1RUGILE
Labai grazios abi suknutes, bet tavoji melsva - tai labai dailiai numegzta, paciai labai graziai atrodo, ilgis labai puikus, zodziu labai geras rezultatas wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaitės, AČIŪ dideliausias.Net nepatogu daros, vis tempiau gumą užeit po foto įdėjimo....Ale smalsumas nugalėjo.Mergikės, jūs lygiai taip pat gražiai mezgat, neriat ir nėr čia ko taip manęs girti.Aš kai pamatau kitą darbelį man irgi pasakiškai atrodo, o kai pagiriu tai ir susinepatogina, bet taip jau yra.Savo darbukų nevertinam, atrodo nu gi nieko tokio čia nėr....Čia kaip su tais palangiškais ar klaipėdiškiais mes vis prie jūros, prie jūros, o pažiūrėkit jie jug ją po nosim turi, ar vertina?Nubėga nebent žiemą, ar šiaip trumpam.Tad užteks mergikės šnekėti, imam pagaliukus ir pirmyn. Dabar planuose Ggte kur įkėlė pilką suknelę trumpom rankovytėm, su pynėm.Niu jau ten kas per grožis....Išsilydžiau.Gal kas į kompaniją susigundys.Bet jau čia be tavo Gadget pagalbos neapsieisiu, ar padėsi Gadget?Oi dar klausėt per kiek laiko ją nuvariau ne realiai be ardymų, numetimų į šalį, ir su jūsų pagalba paėmimu vėl į rankas ir susidraugavimu aš per 2-3 savaites kažkur numezgiau.Lėti tie mano tempai, bet relaksas net nerandu žodžio apibūdint.Tikrai čia nieko sudėtingo.
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 26, 14:54)
Mergaitės, AČIŪ dideliausias.Net nepatogu daros, vis tempiau gumą užeit po foto įdėjimo....Ale smalsumas nugalėjo.Mergikės, jūs lygiai taip pat gražiai mezgat, neriat ir nėr čia ko taip manęs girti.Aš kai pamatau kitą darbelį man irgi pasakiškai atrodo, o kai pagiriu tai ir susinepatogina, bet taip jau yra.Savo darbukų nevertinam, atrodo nu gi nieko tokio čia nėr....Čia kaip su tais palangiškais ar klaipėdiškiais mes vis prie jūros, prie jūros,  o pažiūrėkit jie jug ją po nosim turi, ar vertina?Nubėga nebent žiemą, ar šiaip trumpam.Tad užteks mergikės šnekėti, imam pagaliukus ir pirmyn. Dabar planuose Ggte kur įkėlė pilką suknelę trumpom rankovytėm, su pynėm.Niu jau ten kas per grožis....Išsilydžiau.Gal kas į kompaniją  susigundys.Bet jau čia be tavo Gadget pagalbos neapsieisiu, ar padėsi Gadget?Oi dar klausėt per kiek laiko ją nuvariau  ne realiai be ardymų, numetimų į šalį, ir su jūsų pagalba paėmimu vėl į rankas ir susidraugavimu aš per 2-3 savaites kažkur numezgiau.Lėti tie mano tempai, bet relaksas net nerandu žodžio apibūdint.Tikrai čia nieko sudėtingo.

As vakar bandziau pradet, uzsidejau akis, pradejau megzti, bet kaip man nepatogu megzti su virbalais ant valo, netekau kantrybes ir isardziau, pradejau megzti savo kitoki varianta - ilgo megztuko, panasiu rasteliu, bet virbalais, nes su valu - ne man schmoll.gif
Atsakyti
Niu ką  mirksiukas.gif sveikos mergikės mirksiukas.gif Rodaus visu gražumu blush2.gif Prie to paties dedu savo pūktei megztą laputės suknelę.Ji praeitais metais ja buvo.Apmezgiau lankelį, įstačiau ausiukes, aplink kojiukes ir rankutes apdėjau kailiukus ir buvo thumbup.gif

user posted image
user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif pamaciau, nugriuvau, atsikeliau ir supavydejau clap.gif niuuuuuuu draugyte laaaaaaaaaaaaaaaaaaabai grazi suknele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
o jau Laputietiska irgi superine bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 26 lapkričio 2007 - 21:39