O ne ne
Dar tik ripsiuko paskutinę eilę megsiu- neturėjau kada ir kaip
Sveikos mezgejėlės! Aš vakar pabandžiau megsti gabaliuką tos suknytės kur ARUAL mezga, tik galvoju, ar tas ripsas nestorina?
Tai va aš dėl to irgi suabejojau, todėl Gadget pasiūlė kitaip pabandyt :
QUOTE(bielra @ 2007 11 25, 12:50)
Sveikos mezgejėlės! Aš vakar pabandžiau megsti gabaliuką tos suknytės kur ARUAL mezga, tik galvoju, ar tas ripsas nestorina?
Sekmaaaadienis....
Gera kaip...
Jei kyla abejoniu del modeliuko, tai ji geriau keist=pasiremontuot pagal gebejimus ir skoni Ripsas ir daugiau siulu suvalgo, beje O del storinimo - tai cia individualu. Svarbiausia rube jaustis pacia paciausia.
Mano kojinei liko sprindis iki pazastu!
Kaip ten silto vejo poveikis????
off topic pamenat toki multika?
Oi Gadget ačiū kad pagalvoji apie mane, taip fainiai pasidarė.... O vėjelis?Papūtė, pripūtė, sušildė ir išdžiovino, bet va bėda kol mano MB prisiruošė mane pafotkint, APARATAS NEATLAIKĖ mano grožio ir numiro..... Tad foto bus mergikės tik rytoj .O be to bėda dar viena prisidėjo , kai vėjelis padžiovino, tai sunknikė kokį dešimt cemų prailgėjo , ko visai nepageidauju .Niu bet ardyt apačios neturiu nei noro nei azart , nes ji megzta į viršų buvo , tad pirmam tokiam eksperimentui reik subręst morališkai , nes atrodo pirmo blyno taisyklė eilinį kartą pasitvirtino .Et, einu savo pūkutei suknikę pyniuotą, gofruotą,klostuotą megzti .
Gadget , laukiam tavo rezultatų JUODAI, Dovyd , kaip tau sekas? O Ggte kaip tavo pynutės?
Gadget, ar jauti, taip emocingai rašiau ir še tau kad nori administratorius neleidžia išsiųst žinutės, nes įterpiau per daug šypsenėlių....Niu čia tai bajeris, eina sau Pirmą kartą čia man taip.
Gadget , laukiam tavo rezultatų JUODAI, Dovyd , kaip tau sekas? O Ggte kaip tavo pynutės?
Gadget, ar jauti, taip emocingai rašiau ir še tau kad nori administratorius neleidžia išsiųst žinutės, nes įterpiau per daug šypsenėlių....Niu čia tai bajeris, eina sau Pirmą kartą čia man taip.
Jauciu, jauciu
Niu ir laukiu fotkes. Gerai, kad apie poveiki perspejai - butinai tvirtai sededama atsiverinesiu supermama ryt
Gero vakaro!
Niu ir laukiu fotkes. Gerai, kad apie poveiki perspejai - butinai tvirtai sededama atsiverinesiu supermama ryt
Gero vakaro!
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 25, 20:19)
Ggte kaip tavo pynutės?
na mano pynutes sijonu temikej pasidemonstruot ilipo...dar toli iki pabaigos, bet jei taip eisis, tai sia savaite ir numegsiu..siandien nemesgiau nes tvarkiausi namus...
o kad pailgejo gal nieko labai baisaus?
jei proporcijos neisidarke labai
niu butum nerus gal nebut taip istisus bet kas cia zino
[quote=1RUGILE,2007 11 25, 21:19]
Sveikute sveikute oiiiiiii kaip smagu, kad jau issidziovinai greiciau tik rodykis, o tai mirstu is nekantrumo
mano suknele neriasi toliau, dabar priekine dali pradejau o jau paskui ratukais , ratukais zemyn
Qadget ir tavo kojines-sukneles pasirodymas matau nebe uz kalnu gero mezgimo-nerimo visoms !
Sveikute sveikute oiiiiiii kaip smagu, kad jau issidziovinai greiciau tik rodykis, o tai mirstu is nekantrumo
mano suknele neriasi toliau, dabar priekine dali pradejau o jau paskui ratukais , ratukais zemyn
Qadget ir tavo kojines-sukneles pasirodymas matau nebe uz kalnu gero mezgimo-nerimo visoms !
Niu ką sveikos mergikės Rodaus visu gražumu Prie to paties dedu savo pūktei megztą laputės suknelę.Ji praeitais metais ja buvo.Apmezgiau lankelį, įstačiau ausiukes, aplink kojiukes ir rankutes apdėjau kailiukus ir buvo
Sveikos, mergikės , planuoju megzti štai šią suknikę...
gal kuri savo archyvę turi panašų raštelį? Prisipažinsiu, labai tingiu kuistis po mezgimo raštus... ... , gal sakau pagelbėtumėte, nes jau galva apsisuko
Papildyta:
Super Rugile , o jau spalvos kokios gražios...!!!
gal kuri savo archyvę turi panašų raštelį? Prisipažinsiu, labai tingiu kuistis po mezgimo raštus... ... , gal sakau pagelbėtumėte, nes jau galva apsisuko
Papildyta:
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 26, 10:04)
Niu ką sveikos mergikės Rodaus visu gražumu Prie to paties dedu savo pūktei megztą laputės suknelę.Ji praeitais metais ja buvo.Apmezgiau lankelį, įstačiau ausiukes, aplink kojiukes ir rankutes apdėjau kailiukus ir buvo
uoj nugi grozis
ir visai suknyte ne per ilga
QUOTE(bielra @ 2007 11 26, 11:09)
Sveikos, mergikės , planuoju megzti štai šią suknikę...
Papildyta:
Papildyta:
sitos suknikės kiek pamenu net visa schema buvo, tikrai kažkas turėtų turėt, jei ką tai as knisiu