Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

O ne ne blush2.gif
Dar tik ripsiuko paskutinę eilę megsiu- neturėjau kada ir kaip doh.gif
Atsakyti
Sveikos mezgejėlės! Aš vakar pabandžiau megsti gabaliuką tos suknytės kur ARUAL mezga, tik galvoju, ar tas ripsas nestorina?
Atsakyti
Tai va aš dėl to irgi suabejojau, todėl Gadget pasiūlė kitaip pabandyt thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 11 25, 12:50)
Sveikos mezgejėlės! Aš vakar pabandžiau megsti gabaliuką tos suknytės kur ARUAL mezga, tik galvoju, ar tas ripsas nestorina?

Sekmaaaadienis....

Gera kaip...

Jei kyla abejoniu del modeliuko, tai ji geriau keist=pasiremontuot pagal gebejimus ir skoni smile.gif Ripsas ir daugiau siulu suvalgo, beje mirksiukas.gif O del storinimo - tai cia individualu. Svarbiausia rube jaustis pacia paciausia.

Mano kojinei liko sprindis iki pazastu!

cool.gif
Kaip ten silto vejo poveikis????

off topic pamenat toki multika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 25 lapkričio 2007 - 15:43
Oi Gadget mirksiukas.gif ačiū kad pagalvoji apie mane, taip fainiai pasidarė.... thumbup.gif O vėjelis?Papūtė, pripūtė, sušildė ir išdžiovino, bet va bėda doh.gif kol mano MB prisiruošė mane pafotkint, APARATAS NEATLAIKĖ mano grožio ir numiro..... doh.gif Tad foto bus mergikės tik rytoj blush2.gif .O be to bėda dar viena prisidėjo doh.gif , kai vėjelis padžiovino, tai sunknikė kokį dešimt cemų prailgėjo doh.gif , ko visai nepageidauju schmoll.gif .Niu bet ardyt apačios neturiu nei noro schmoll.gif nei azart schmoll.gif , nes ji megzta į viršų buvo thumbup.gif , tad pirmam tokiam eksperimentui reik subręst morališkai doh.gif , nes atrodo pirmo blyno taisyklė eilinį kartą pasitvirtino doh.gif .Et, einu savo pūkutei suknikę pyniuotą, gofruotą,klostuotą megzti thumbup.gif drinks_cheers.gif .
Gadget wub.gif , laukiam tavo rezultatų JUODAI, Dovyd wub.gif , kaip tau sekas? O Ggte wub.gif kaip tavo pynutės?
Gadget, ar jauti, taip emocingai rašiau ir še tau kad nori doh.gif administratorius neleidžia išsiųst žinutės, nes įterpiau per daug šypsenėlių....Niu čia tai bajeris, eina sau doh.gif Pirmą kartą čia man taip.
Atsakyti
Jauciu, jauciu smile.gif
Niu ir laukiu fotkes. Gerai, kad apie poveiki perspejai - butinai tvirtai sededama atsiverinesiu supermama ryt smile.gif

Gero vakaro!
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 25, 20:19)
Ggte wub.gif  kaip tavo pynutės?

na mano pynutes sijonu temikej pasidemonstruot ilipo...dar toli iki pabaigos, bet jei taip eisis, tai sia savaite ir numegsiu..siandien nemesgiau nes tvarkiausi namus...
o kad pailgejo gal nieko labai baisaus?
jei proporcijos neisidarke labai
niu butum nerus gal nebut taip istisus bet kas cia zino rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=1RUGILE,2007 11 25, 21:19]
Sveikute sveikute biggrin.gif oiiiiiii kaip smagu, kad jau issidziovinai thumbup.gif greiciau tik rodykis, o tai mirstu is nekantrumo mirksiukas.gif
mano suknele neriasi toliau, dabar priekine dali pradejau blush2.gif o jau paskui ratukais , ratukais zemyn biggrin.gif
Qadget ir tavo kojines-sukneles pasirodymas matau nebe uz kalnu 4u.gif gero mezgimo-nerimo visoms ! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niu ką mirksiukas.gif sveikos mergikės mirksiukas.gif Rodaus visu gražumu blush2.gif Prie to paties dedu savo pūktei megztą laputės suknelę.Ji praeitais metais ja buvo.Apmezgiau lankelį, įstačiau ausiukes, aplink kojiukes ir rankutes apdėjau kailiukus ir buvo thumbup.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mergikės 4u.gif , planuoju megzti štai šią suknikę...
user posted image
gal kuri savo archyvę turi panašų raštelį? Prisipažinsiu, labai tingiu kuistis po mezgimo raštus... wacko.gif ... , gal sakau pagelbėtumėte, nes jau galva apsisuko smile.gif
Papildyta:
Super Rugile thumbup.gif , o jau spalvos kokios gražios...!!!
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 26, 10:04)
Niu ką  mirksiukas.gif sveikos mergikės mirksiukas.gif Rodaus visu gražumu blush2.gif Prie to paties dedu savo pūktei megztą laputės suknelę.Ji praeitais metais ja buvo.Apmezgiau lankelį, įstačiau ausiukes, aplink kojiukes ir rankutes apdėjau kailiukus ir buvo thumbup.gif

user posted image
user posted image

uoj nugi grozis
ir visai suknyte ne per ilga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 11 26, 11:09)
Sveikos, mergikės  4u.gif , planuoju megzti štai šią suknikę...
user posted image
gal kuri savo archyvę turi panašų raštelį? Prisipažinsiu, labai tingiu kuistis po mezgimo raštus...  wacko.gif ... , gal sakau pagelbėtumėte, nes jau galva apsisuko smile.gif
Papildyta:
Super Rugile  thumbup.gif , o jau spalvos kokios gražios...!!!

sitos suknikės kiek pamenu net visa schema buvo, tikrai kažkas turėtų turėt, jei ką tai as knisiu smile.gif
Atsakyti