Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

QUOTE(gadget3 @ 2007 11 24, 20:29)
qqte, nerealus modeliukas absoliuciai.

As tai net negirdejau tos reklamos.. nekalbam jau apie tai, kad nemaciau...
Papildyta:
Del kakliuko - tai surenki akeles, siek tiek pasiaurini, po to mazdaug ties 40 proc. aukscio (bendro) paplatini (kas penkta akele uzdet, manau, uztektu, mezgant vidutinio storio siulelius), pamezgi dar 30 proc., paplatini, ir baigi. Tada va taip turetu stoveti.

jo, man ir tas modeliukas tai wub.gif Viskas bandysiu pradet, dar klausiu patarimo, pradedu nuo apacios ir ar tik ties liemeniu siaurinti? Kazin mezgant pusvilnes siulais, jei mano klubai 88, kiek akiu reiketu uzsideti, ar 70 pakaktu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 11 24, 19:52)
jo, man ir tas modeliukas tai wub.gif Viskas bandysiu pradet, dar klausiu patarimo, pradedu nuo apacios ir ar tik ties liemeniu siaurinti? Kazin mezgant pusvilnes siulais, jei mano klubai 88, kiek akiu reiketu uzsideti, ar 70 pakaktu? 4u.gif

kokio storumo tas siuliukas reik paziuret...
na manau cia siaurinama yra vidury..uztat tos pynes taip sleivai ir eina
as deciau daugiau nei 70 ir mazinciau vidurinej juostoj...gal kas nors ir gudriau patars g.gif g.gif

jei skaitai rusiskai tai va rusaites kaip ji mezge suknytes mezgimas online
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 lapkričio 2007 - 20:31
qqte, linksmai tos rusaites bendrauja smile.gif
O jau tangerine archyvassssssss
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 24, 22:58)

Super, dabar ten ir narsau, akys raibsta thumbup.gif
Atsakyti
Man tai dar ir pirrrrsciukai trukcioja smile.gif rastu ritmu praktiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 24, 20:58)

QUOTE(gadget3 @ 2007 11 24, 21:05)
Man tai dar ir pirrrrsciukai trukcioja smile.gif rastu ritmu praktiskai smile.gif

vat as ta forumiuka kai atradau man akys apraibo irgi..
del mezgimo greicio, ijunge vyriskis muzika kazkokia smagia..ogi ziuriu man dar greiciau mezgasi-nu patikekit kaip padeda greitas ritmas greiciau narpliot thumbup.gif
nors ir seip tempais nesiskundziu kai upo yra
Atsakyti
gadget3 nu zinok kur tu ta archyva radai?
nerandu...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 11 24, 21:26)
kokio storumo tas siuliukas reik paziuret...
na manau cia siaurinama yra vidury..uztat tos pynes taip sleivai ir eina
as deciau daugiau nei 70 ir mazinciau vidurinej juostoj...gal kas nors ir gudriau patars  g.gif  g.gif

jei skaitai rusiskai tai va rusaites kaip ji mezge suknytes mezgimas online

Aciu, na sifravau, tai pagal rasta man iseitu 80 akiu uzsidet, bet pastebejau, kad cia megzta tai apvaliai, nes siuliu nesimato, tai reiketu tada 160 akiu, eisiu ziuret ar uzteks mano virbalu su valu ilgio, bet teisingai pasakei, kad cia viduryje siaurinasi, buciau net nesusigaudzius, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 11 24, 23:15)
gadget3 nu zinok kur tu ta archyva radai?
nerandu...sad.gif

archyvas
155121

QUOTE(nuosirdi @ 2007 11 24, 23:33)
Aciu, na sifravau, tai pagal rasta man iseitu 80 akiu uzsidet, bet pastebejau, kad cia megzta tai apvaliai, nes siuliu nesimato, tai reiketu tada 160 akiu, eisiu ziuret ar uzteks mano virbalu su valu ilgio, bet teisingai pasakei, kad cia viduryje siaurinasi, buciau net nesusigaudzius, aciu 4u.gif

Cia reiketu atsargumo: kreivintos pynes siaurina mezgini, ir tiesumo efektas isgaunamas lengva trapecija. Apacia turetu buti platesne siek tiek uz liemeni.
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2007 11 24, 14:39)
O va del sito kurinelio ir as seile varvinu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

wub.gif , tokios ir as noreciau thumbup.gif
Atsakyti
o kaip jūs pamatuojat kiek eilių megzt antrą dalį- na pas mane apačioj ripsas, tai viskas tvarkoj- eiles suskaičiuosiu, o kaip paskui? Čia gal kvailas klausimas,bet va kažkaip prieš miegą šovė į galvą ir įstrigo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 25, 02:38)
o kaip jūs pamatuojat kiek eilių megzt antrą dalį- na pas mane apačioj ripsas, tai viskas tvarkoj- eiles suskaičiuosiu, o kaip paskui? Čia gal kvailas klausimas,bet va kažkaip prieš miegą šovė į galvą ir įstrigo doh.gif

Labrytukas, naktinetoja smile.gif

Eiles skaiciuoji pagal krastine akyte (viena eina uz dvi) arba, jei labai vienodai mezgi - centimetrais smile.gif

Ar tinkama tokia pagalba? Dedukcinis klausimas - numezgei dideli gabala priekio???? Jau skaiciuoji, ar tik ne laikas butu skylamusinius/raukiamuosius veiksmus pradet?

thumbup.gif
Atsakyti