Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

user posted image
Papildyta:
Dar viena rusvojo kurinelio fotke. Kaip JIS atrodytu baltas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2007 11 24, 14:39)
O va del sito kurinelio ir as seile varvinu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

maciuau rusaites ji mezga..pavadine labai praktisku daiktu smile.gif
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 24, 15:15)

o cia kiek darbelio...vaje gal geriau sijonuka ar trumpa suknele megzt
Atsakyti
Gadget3, kreipiuosi i tave, kaip vyriausia vada thumbup.gif , bei i kitas mezgejeles, gal kartais turit kas ilgo megztuko/tunikos koki modeliuka, nusipirkusi siulu sedziu ir labai noriu kibti i darba, bet vis galvoju koki modeliuka megzt, gal kas pagelbes 4u.gif

gal truputi ir ne i tema, nesupykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 24 lapkričio 2007 - 17:49
QUOTE(qqte @ 2007 11 24, 17:57)
maciuau rusaites ji mezga..pavadine labai praktisku daiktu smile.gif

O nuoroda ing rusaiciu mezgimo plepesius konkreciai sia tema idesi?
Papildyta:
QUOTE(nuosirdi @ 2007 11 24, 18:46)
Gadget3, kreipiuosi i tave, kaip vyriausia vada thumbup.gif , bei i kitas mezgejeles, gal kartais turit kas ilgo megztuko/tunikos koki modeliuka, nusipirkusi siulu sedziu ir labai noriu kibti i darba, bet vis galvoju koki modeliuka megzt, gal kas pagelbes 4u.gif

Vaizdas po tavo zodziu iskilo praktiskai toks smile.gif
user posted image

Cia ne vadizmas, cia kruva protu vienoj vietoj veikia smile.gif

O patarima protu kruva tau duos, kai pasisakysi ne tik troskima, bet ir papasakosi mazdaug, ko noretum, kokie tavo siuliukai ir gebejimai smile.gif

Modeliuko gali dairytis cia - idejos. As sau susikraunu patikusias nuotraukas, ir, kiek pamislinusi, mezgu.

Sekmingo dairymosi!!!
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 24, 19:00)
Papildyta:
Vaizdas po tavo zodziu iskilo praktiskai toks smile.gif
user posted image

Cia ne vadizmas, cia kruva protu vienoj vietoj veikia smile.gif
O patarima protu kruva tau duos, kai pasisakysi ne tik troskima, bet ir papasakosi mazdaug, ko noretum, kokie tavo siuliukai ir gebejimai smile.gif

Modeliuko gali dairytis cia - idejos. As sau susikraunu patikusias nuotraukas, ir, kiek pamislinusi, mezgu.

Sekmingo dairymosi!!!

Turiu nusipirkusi pusvilnes siulu, turiu ir rudu sokoladiniu su maisytu atspalviu ir tokiu smelio spalvos vos rusvu, man patinka priglude modeliukai. esu pati kuda ir nelabai auksta 165 cm, bet dabar begu pasidairyti po tavo nuoroda, labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 24, 18:00)

va sitas va, prasom nuoroda
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 11 24, 19:08)
Turiu nusipirkusi pusvilnes siulu, turiu ir rudu sokoladiniu su maisytu atspalviu ir tokiu smelio spalvos vos rusvu, man patinka priglude modeliukai. esu pati kuda ir nelabai auksta 165 cm, bet dabar begu pasidairyti po tavo nuoroda, labai aciu 4u.gif

va sitas man visai niekomodeliukas, nemegstu aukstu kaklu as, tik galvoju, gal pyniu reiketu ivesti, kad graziau gautusi...Siaip labai patiko zygiu batu reklamoje toks pilkas ilgas, bet nelabai ten eina suprast, ten ir pyniu ir perlinio rasto yra...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 11 24, 18:17)
va sitas man visai niekomodeliukas, nemegstu aukstu kaklu as, tik galvoju, gal pyniu reiketu ivesti, kad graziau gautusi...Siaip labai patiko zygiu batu reklamoje toks pilkas ilgas, bet nelabai ten eina suprast, ten ir pyniu ir perlinio rasto yra...
user posted image

aha drinks_cheers.gif man ir ta is zygio batu reklamos uzkliuvo
tik dar nespejau isiziuret, nes telikas ka bamba as tik klausau, o klausydama mezgu-retai aki teuzmetu

o jei esi lieknute tai viena kita pyne nepakenks...kazkur maciau simpatiska modelka tuoj surasiu ir imesiu nuoroda(paqs rusaites atrodo maciau-ten tikras lobynas)
Papildyta:
va sitas manau turetu patikt jei dar nematei user posted image

Papildyta:
ir is nugaros. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 lapkričio 2007 - 18:34
QUOTE(qqte @ 2007 11 24, 19:36)
aha  drinks_cheers.gif  man ir ta is zygio batu reklamos uzkliuvo
tik dar nespejau isiziuret, nes telikas ka bamba as tik klausau, o klausydama mezgu-retai aki teuzmetu

o jei esi lieknute tai viena kita pyne nepakenks...kazkur maciau simpatiska modelka tuoj surasiu ir imesiu nuoroda(paqs rusaites atrodo maciau-ten tikras lobynas)
Papildyta:

Papildyta:
ir is nugaros.  user posted image

vau, tas tikrai labai grazus wub.gif , o rastelio nera, nes ten viduryje tai man neaisku kaip megzta, siaip labai labai labai grazus 4u.gif Aciu 4u.gif
Bet tai pataikei tiesiai i 10 - tuka thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 24 lapkričio 2007 - 18:54
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 24, 11:10)
arba stai sitaip
user posted image

Man labai parupo kaip sitos sukneles kakliuka megzt (be saguciu arba su jomis) man toksai kakliukas labai patinka... Beje, sveikos 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 11 24, 18:51)
vau, tas tikrai labai grazus wub.gif , o rastelio nera, nes ten viduryje tai man neaisku kaip megzta, siaip labai labai labai grazus 4u.gif Aciu 4u.gif
Bet tai pataikei tiesiai i 10 - tuka thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

nu galima daryt perliukais pvz...arba as kazkada mezgiau toki ne visai perlini-kai mezgi ne 1 gera 1 bloga, o 2 geras 2 blogas, jei supranti apie ka as cia..tas turetu tikt rastelis...
QUOTE(mamka-Blonde @ 2007 11 24, 18:51)
Man labai parupo kaip sitos sukneles kakliuka megzt (be saguciu arba su jomis) man toksai kakliukas labai patinka... Beje, sveikos  4u.gif  ax.gif

as tai megzciau be saguciu, paprasciau man graziau
skonio reikalas manau
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 11 24, 19:36)
aha  drinks_cheers.gif  man ir ta is zygio batu reklamos uzkliuvo

Papildyta:

Papildyta:
ir is nugaros.  user posted image

qqte, nerealus modeliukas absoliuciai.

As tai net negirdejau tos reklamos.. nekalbam jau apie tai, kad nemaciau...
Papildyta:
Del kakliuko - tai surenki akeles, siek tiek pasiaurini, po to mazdaug ties 40 proc. aukscio (bendro) paplatini (kas penkta akele uzdet, manau, uztektu, mezgant vidutinio storio siulelius), pamezgi dar 30 proc., paplatini, ir baigi. Tada va taip turetu stoveti.
Atsakyti