Papildyta:
Dar viena rusvojo kurinelio fotke. Kaip JIS atrodytu baltas
QUOTE(angulyte @ 2007 11 24, 14:39)
O va del sito kurinelio ir as seile varvinu
maciuau rusaites ji mezga..pavadine labai praktisku daiktu
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 24, 15:15)
o cia kiek darbelio...vaje gal geriau sijonuka ar trumpa suknele megzt
Gadget3, kreipiuosi i tave, kaip vyriausia vada , bei i kitas mezgejeles, gal kartais turit kas ilgo megztuko/tunikos koki modeliuka, nusipirkusi siulu sedziu ir labai noriu kibti i darba, bet vis galvoju koki modeliuka megzt, gal kas pagelbes
gal truputi ir ne i tema, nesupykit
gal truputi ir ne i tema, nesupykit
QUOTE(qqte @ 2007 11 24, 17:57)
maciuau rusaites ji mezga..pavadine labai praktisku daiktu
O nuoroda ing rusaiciu mezgimo plepesius konkreciai sia tema idesi?
Papildyta:
QUOTE(nuosirdi @ 2007 11 24, 18:46)
Gadget3, kreipiuosi i tave, kaip vyriausia vada , bei i kitas mezgejeles, gal kartais turit kas ilgo megztuko/tunikos koki modeliuka, nusipirkusi siulu sedziu ir labai noriu kibti i darba, bet vis galvoju koki modeliuka megzt, gal kas pagelbes
Vaizdas po tavo zodziu iskilo praktiskai toks
Cia ne vadizmas, cia kruva protu vienoj vietoj veikia
O patarima protu kruva tau duos, kai pasisakysi ne tik troskima, bet ir papasakosi mazdaug, ko noretum, kokie tavo siuliukai ir gebejimai
Modeliuko gali dairytis cia - idejos. As sau susikraunu patikusias nuotraukas, ir, kiek pamislinusi, mezgu.
Sekmingo dairymosi!!!
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 24, 19:00)
Papildyta:
O patarima protu kruva tau duos, kai pasisakysi ne tik troskima, bet ir papasakosi mazdaug, ko noretum, kokie tavo siuliukai ir gebejimai
Modeliuko gali dairytis cia - idejos. As sau susikraunu patikusias nuotraukas, ir, kiek pamislinusi, mezgu.
Sekmingo dairymosi!!!
Papildyta:
Sekmingo dairymosi!!!
Turiu nusipirkusi pusvilnes siulu, turiu ir rudu sokoladiniu su maisytu atspalviu ir tokiu smelio spalvos vos rusvu, man patinka priglude modeliukai. esu pati kuda ir nelabai auksta 165 cm, bet dabar begu pasidairyti po tavo nuoroda, labai aciu
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 24, 18:00)
va sitas va, prasom nuoroda
QUOTE(nuosirdi @ 2007 11 24, 19:08)
Turiu nusipirkusi pusvilnes siulu, turiu ir rudu sokoladiniu su maisytu atspalviu ir tokiu smelio spalvos vos rusvu, man patinka priglude modeliukai. esu pati kuda ir nelabai auksta 165 cm, bet dabar begu pasidairyti po tavo nuoroda, labai aciu
va sitas man visai niekomodeliukas, nemegstu aukstu kaklu as, tik galvoju, gal pyniu reiketu ivesti, kad graziau gautusi...Siaip labai patiko zygiu batu reklamoje toks pilkas ilgas, bet nelabai ten eina suprast, ten ir pyniu ir perlinio rasto yra...
QUOTE(nuosirdi @ 2007 11 24, 18:17)
va sitas man visai niekomodeliukas, nemegstu aukstu kaklu as, tik galvoju, gal pyniu reiketu ivesti, kad graziau gautusi...Siaip labai patiko zygiu batu reklamoje toks pilkas ilgas, bet nelabai ten eina suprast, ten ir pyniu ir perlinio rasto yra...
aha man ir ta is zygio batu reklamos uzkliuvo
tik dar nespejau isiziuret, nes telikas ka bamba as tik klausau, o klausydama mezgu-retai aki teuzmetu
o jei esi lieknute tai viena kita pyne nepakenks...kazkur maciau simpatiska modelka tuoj surasiu ir imesiu nuoroda(paqs rusaites atrodo maciau-ten tikras lobynas)
Papildyta:
va sitas manau turetu patikt jei dar nematei
Papildyta:
ir is nugaros.
QUOTE(qqte @ 2007 11 24, 19:36)
tik dar nespejau isiziuret, nes telikas ka bamba as tik klausau, o klausydama mezgu-retai aki teuzmetu
o jei esi lieknute tai viena kita pyne nepakenks...kazkur maciau simpatiska modelka tuoj surasiu ir imesiu nuoroda(paqs rusaites atrodo maciau-ten tikras lobynas)
Papildyta:
Papildyta:
ir is nugaros.
Papildyta:
Papildyta:
ir is nugaros.
vau, tas tikrai labai grazus , o rastelio nera, nes ten viduryje tai man neaisku kaip megzta, siaip labai labai labai grazus Aciu
Bet tai pataikei tiesiai i 10 - tuka
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 24, 11:10)
arba stai sitaip
Man labai parupo kaip sitos sukneles kakliuka megzt (be saguciu arba su jomis) man toksai kakliukas labai patinka... Beje, sveikos
QUOTE(nuosirdi @ 2007 11 24, 18:51)
vau, tas tikrai labai grazus , o rastelio nera, nes ten viduryje tai man neaisku kaip megzta, siaip labai labai labai grazus Aciu
nu galima daryt perliukais pvz...arba as kazkada mezgiau toki ne visai perlini-kai mezgi ne 1 gera 1 bloga, o 2 geras 2 blogas, jei supranti apie ka as cia..tas turetu tikt rastelis...
QUOTE(mamka-Blonde @ 2007 11 24, 18:51)
Man labai parupo kaip sitos sukneles kakliuka megzt (be saguciu arba su jomis) man toksai kakliukas labai patinka... Beje, sveikos
as tai megzciau be saguciu, paprasciau man graziau
skonio reikalas manau
QUOTE(qqte @ 2007 11 24, 19:36)
Papildyta:
Papildyta:
ir is nugaros.
Papildyta:
Papildyta:
ir is nugaros.
qqte, nerealus modeliukas absoliuciai.
As tai net negirdejau tos reklamos.. nekalbam jau apie tai, kad nemaciau...
Papildyta:
Del kakliuko - tai surenki akeles, siek tiek pasiaurini, po to mazdaug ties 40 proc. aukscio (bendro) paplatini (kas penkta akele uzdet, manau, uztektu, mezgant vidutinio storio siulelius), pamezgi dar 30 proc., paplatini, ir baigi. Tada va taip turetu stoveti.