Sveikos!
Rudos suknytes kiaurarasti sekmadieni nupaisiau, nufotkinau, neperkeliau... Perkelimas nusikelia i ramesnius laikus (penktadieni?).
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 04, 11:56)
Labas rytas
Tai aš panašiai ir atrodau, tik ne blondinė ir kasas praeitą savaitę nurėžiau
Gadget3, būčiau nerealiai dėkinga, jei man pavadovautum- tik pasakyk ką matuot, kur matuot, kiek matuot tik labai jau neišsigąsk dydžio.
Gal tu sutinki pabūti mano mokytoja (jei sutinki dykai , nes būtų sudėtinga susimokėt
Sveika, kaip-saulelydis-tik-zalia
Nieko, rasim ka natura paimt
Rausti vikingiskus puslapius ir idejas metyt
Nori megzt ta juoda? O figura vikingiska - talija nuo klubu nelabai skiriasi ir dideli atsikisimai? Nzn, gal as iskirpte dar tai suknelei padaryciau...
Pradzia darbo - uzdet 30 akiu, numegzt daugmaz kvadrateli busimu rastu (kokius 7 cm ripsu ir 7 cm - stulpeliais 3 geros dvi isvirkscios), ismatuot ploti ir auksti, isplaut, isdziovint, ismatuot ploti ir auksti vel. Tada ziuresim, ka ir kur matuot reikia, kad butu galima ismatavimus i akiu skaiciu verst.
Beje, del virtualaus vadovavimo - visgi tex ir paciai mastyt. Kito zmogaus akimis nepaziuresi gi.
QUOTE(edinka @ 2007 11 04, 20:33)
Tai kad visiškai nevarva seilė tokiems dalykams
- darbo daug, kasdien gi nenešiosi, kaip kažkuri rašė "Eit pas draugę arbatėlės gert...", tai porai kartų apsivilkt... na jau neeee, man labiau patinka kas gražu ir dėvėt ( o ne spintoj laikyt) galima. Nesupykit už tokią mano nuomonę
, bet aš taip manau... O kad suknelės gražios, tai net nesiginčiju
XIX a pabaigoj ar XX a. pradzioj taip vaiksciojo arbatos gert... Viena is tukstancio pas kita - is kito tukstancio
Dabar ziuri kaip i meno kurini ir dusauji...
Aj, butu tokiu, pvz, kino strudijoj nuomotis - tikrai imciau!!! O vakareli prie to sugalvociau.
QUOTE(madmuazele @ 2007 11 04, 23:23)
As jau nuo vakar spirgu... nersiu suknele
Sveikinimai!!!
Spirgus versk padazu!
As paprezentavau savo baltumyna aplinkiniams, ir laaabai likau patenkinta reakcija
Patiko buti balta tarp juodu.
Jauciu, kitas projektas bus juodas
Mat meniska draugute, kuri turi konsultuot del kailiais puosto grozio, saugo mane nuo viruso ir nesusitinka...
QUOTE(Januse @ 2007 11 05, 13:14)
mano paskutinis darbas
Kaip saunu, kad megzti/nerti dalykai madingi!!! Ir, aisku, kad galime tokiu pasigaminti. Vienetiniu, isskirtiniu
Sekmes darbuose!
Einu mastyt juodai. Niu, apie juodaji projekta.