Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

Merginos, o gal kas turite siulu likuciu? po 1m ar net ir po 0,5m? Nesvarbu nei storis nei spalva... as darbelius darau ir kutukus, tai man bet kas tinka smile.gif

Jei turite parasykit prasau i AZ smile.gif
Atsakyti
Sveikos nuo pat ryto!!!!

Registruojuosi: vel turiu vala, ir vel judu i prieki (ar aukstyn) su savo kojinine suknele, kuri is esmes yra kaip ir zydra, bet su baltu ir tamsiai melynu melanzu.

Dziustancioms suknelems - silto vejuko!!!!

QUOTE(ARUAL @ 2007 11 23, 12:03)
Sveikutės hi.gif
Pasirodau ir aš- čia mano suknelės nugara. Tik va mąstau ar nereikėtų dar truputį pamegzti viršų? kaip manot?
user posted image
Kaip visada, atsiprašau už nuotraukos kokybę

Gerai tau cia viskas iseina smile.gif Jei noresim, padarysim auksta bet laisva apykakle smile.gif

Va galim taip daryt
user posted image
arba stai sitaip
user posted image

Paskaiciau, kad sprendei priekis/nugara dilema smile.gif ir galvojai ardyti. Tai kaip ten reikaliukai?

PS Man va sitas kurinelis grazus
user posted image
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Išardžiau ir dabar jau numezgiau taip kaip sakei- žodžiu, viskas tas pats, tik truputį mažiau išimtas kaklas. Va dabar kaip tik pradėjau priekį megzt. Ačiū hi.gif
Atsakyti
Matau, ARUAL, rimtai uzsikabliavai ties suknyte smile.gif
Gero mezgimo!!!
Atsakyti
Tai čia tavo dėka. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 23, 16:21)
Dovyda mirksiukas.gif  tu kąąąąąąąąąąąąąąąąąą rimtai???????????????Nuvarei nugarą?Aš apakus doh.gif  apšalus doh.gif  nugriuvus ir vėl atsikėlus doh.gif .Dovyda, pavarai NEREALIAI thumbup.gif  thumbup.gif .Jėzau marija nespės mano suknė išdžiūti doh.gif  o tu jau su savo rodysies drinks_cheers.gif .Ne, nu tu duodi. wub.gif

biggrin.gif ha ha ha ramiau Rugile , ne VISA nugara, o tik virsutine jos dali mirksiukas.gif dabar priekine virsutine dalis, o jau paskui sujungiu ir aplinkui ratukais, ratukais, ratukais ax.gif taigi tu busi pirmune bet kokiu atveju thumbup.gif (Na bet juokiausi tai iki asaru, tokia spartuole pasijutau doh.gif aciu tau 4u.gif )

va dedu foto
user posted image
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2007 11 23, 16:26)
dovyda man klausimukas
o kodel tu neri suknele is gabalu?ta prasme nugara atskirtai priekis atskirai?
ratu nepaprasciau?

ax.gif na virsutine dali as neriu atskirai, paskui susiuvu, patogiau raknkoves isnert, kakla, patogiau pamatuot, o kai virsus thumbup.gif jau tada ratu mirksiukas.gif
be to sitoj suknelej juostele kaspinui iverti yra neriama atskirai, nuo jos pradedi, nusineri reikiamo ilgio, o jau tada virsun ir apacion neri nuo jos sonu...nu nzn ar cia as ka paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 24 lapkričio 2007 - 10:30
QUOTE(dovyda @ 2007 11 24, 10:28)
biggrin.gif ha ha ha ramiau Rugile , ne VISA nugara, o tik virsutine jos dali mirksiukas.gif dabar priekine virsutine dalis, o jau paskui sujungiu ir aplinkui ratukais, ratukais, ratukais ax.gif taigi tu busi pirmune bet kokiu atveju thumbup.gif (Na bet juokiausi tai iki asaru, tokia spartuole pasijutau  doh.gif aciu tau 4u.gif )

va dedu foto
user posted image
Papildyta:
ax.gif na virsutine dali as neriu atskirai, paskui susiuvu, patogiau raknkoves isnert, kakla, patogiau pamatuot, o kai virsus  thumbup.gif  jau tada ratu mirksiukas.gif
be to sitoj suknelej juostele kaspinui iverti yra neriama atskirai, nuo jos pradedi, nusineri reikiamo ilgio, o jau tada virsun ir apacion neri nuo jos sonu...nu nzn ar cia as ka paaiskinau blush2.gif

a nu dabar viskas aisku-as irgi taip daryciau, nugi fainiau apatine dali ratuku...
as sitos sukneles noreciau kada nors, bet niekaip neisisifruoju rastelio ir principo as to kur nueina istrizai sad.gif
tai kai jau nersiu tai zinosiu i ka kreiptis
Atsakyti
QUOTE(lauruskal @ 2007 11 23, 17:35)
Sveikos,darbstuoles  smile.gif
Esu suzaveta Jusu darbais,jau tiek groziu prisiziurejau  wub.gif Saunuoles,kad taip sugebat  thumbup.gif Ilindau cia pas jus paieskot kokiu ideju,mama zada numegzt man suknele,tik modeliuka turiu issirinkt..Radau,ir ne viena  thumbup.gif
Noreciau jusu patarimo: is kokiu siulu (kokia sudetis) geriausia megzti sunkele? Labai nenoreciau,kad veltusi,pukuotusi..Kokius jus dazniausiai perkate? Aciu labai is anksto  4u.gif

na priklauso kokios tu sukneles nori ax.gif devesi ja vasara ar ziema g.gif vasarai tai as pvz neriau is Maxi siulu, jie medvilniniai, o va pilka neriu is vilnos( nepatyre eriukai biggrin.gif +alpaka). as tai zinok bandymo budu renkuosi doh.gif na velsis tai velsis, prisinersim nauju, grazesniu 4u.gif sekmes
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2007 11 24, 11:32)
a nu dabar viskas aisku-as irgi taip daryciau, nugi fainiau apatine dali ratuku...
as sitos sukneles noreciau kada nors, bet niekaip neisisifruoju rastelio ir principo as to kur nueina istrizai sad.gif
tai kai jau nersiu tai zinosiu i ka kreiptis

okis mirksiukas.gif as kad neuzmirsciau kaip neriau nusipiesiu rasciuko schema, nes irgi bandymo-kurimo budu ta juostele neriu,stengiausi kuo arciau originalo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=gadget3,2007 11 24, 11:10]
Sveikos nuo pat ryto!!!!

Registruojuosi: vel turiu vala, ir vel judu i prieki (ar aukstyn) su savo kojinine suknele, kuri is esmes yra kaip ir zydra, bet su baltu ir tamsiai melynu melanzu.

thumbup.gif op op op, judam judam judam biggrin.gif sekmes ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif visoms mezgėjoms ir nerėjoms mirksiukas.gif .Valio Gadget mirksiukas.gif kad sugrįžai, be tavęs čia tokios beviltiškos pasijutom, reik tavo palaikymo juodai thumbup.gif .O vėjelis pučia pučia, bus rytoj ką parodyt blush2.gif .Beje, sveikinu įsigijus valą thumbup.gif , lauksim rezultato.O po to, to juodo su spalvom stebuklo labai lauksim, ok Gadget blush2.gif .Tiesa, nebeiškenčiau ir savo pūkutei pradėjau megzti tą klostuotą suknelę, kur tavo draugaitė mezga.Bet pažiūrėti vis tiek laaaaabai norėsiu thumbup.gif .
Dovyda mirksiukas.gif , liuks kad tave prajuokinau thumbup.gif .Žinai kai paskui dar skaičiau tavo žinutę tada supratau kad rašei kad nunėrei tik dalį nugaros bet žinutė jau buvo išsųsta, tad tavo reakciją jau buvau numačiusi thumbup.gif .Bet dabar kai pažiūrėjau tai tikrai daug esi nuvariusi thumbup.gif , bet vis teik nedašunta doh.gif schmoll.gif kaip tau ten gausis.Labai laukiu pažiūrėt kaip sekisis ratukais ratukais.... thumbup.gif
Žodžiu mergičkos su jumis laaaabai linksma thumbup.gif drinks_cheers.gif , bet reik keliaut prie darbukų.Taigi pagaliukus į rankutes ir pirmyn primyn primyn. wub.gif
Papildyta:
Miaukse mirksiukas.gif o kokius darbukus tu ten darai , jei ne paslaptis?Siūlų galiukų tai yra, bet kaip juos tau pristatyt g.gif kai gyvenu Lietuvos pakrašty???????????? Nebent siųst paštu??????????
Atsakyti
1Rugile, visa LT - didelis (arba ne) kazko pakrastys smile.gif
Patinka man tavo emocingos zinutes smile.gif Gal todel, kad ir pati megstu pamacius kazka fajjjno, zviegti kaip LEGALLY BLOND (turiu CD, megstu ta ironiska filma). Vienzo, kai mes su mylima puskiaaa susimatom, zvygtelim ir apsikabinam, tai musu MB bando daryt "mes cia ne prie ko" veidus. O as manau, kad gerais zmonemis ir graziais dalykais gyvenime reikia praktiskai be saiko dziaugtis, nes eee... (dainuoju) gyvenam karta!

Ratukais, ratukais... Pasiaurinau savo sukinia/kojine, tai dabar gal KIEK greiciau. Ratukais man kazkaip leciau iseina, nors patogu matuotis (viskas, tskant, jau susiuta).

O juoda suknele tai ikvepta tos su kailiais (senoj temoj yra, ir mano ideju chemodanelyje internete - irgi). Nu tik bus biski kitokia. Mano projektus galima isivaizduoti, matant, nuo ko pradejo ARUAL, ir kas dabartes iseina smile.gif

Gero sestadienio!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
[vejas]
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 24, 11:10)
PS Man va sitas kurinelis grazus
user posted image

O va del sito kurinelio ir as seile varvinu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti