Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

Manijo žydra žydra bigsmile.gif , nežinau kodėl tokią spalvą pasirinkau g.gif , labai norėjau ciklameno, bet pardavėja man tiesiog tos spalvos siūlų nepardavė. schmoll.gif Buvo kategoriška ir turbūt teisi-ši spalva tamsiaplaukių.O aš kaip sakant blondinė....tai va ir patikėjau.Nors iš namiškių kas matė skaė spalvytė liuks. thumbup.gif Ggte mirksiukas.gif , jei seki šią temukę, tai čia buvo diskusija su pilka tokia suknele,kur ji originale nerta, o mes pasidalinom idėjom ir aš ją pardėjau megzti, o va Dovyda ją neria.Taigi finale sudėsim originalą, Dovydos ir mano ir pateiksim jūsų teismui šias gražuoles. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės hi.gif
Pasirodau ir aš- čia mano suknelės nugara. Tik va mąstau ar nereikėtų dar truputį pamegzti viršų? kaip manot?

user posted image
Kaip visada, atsiprašau už nuotraukos kokybę
Atsakyti
Arual mirksiukas.gif geriau lauk Gadget.Kaip žinai jos šindien nebus doh.gif , bet rytoj ji gal jau pasirodys.Nes pagal mane tau čia kuo puikiausiai gaunas priekis. g.gif Bet dabar blondinkė doh.gif rašau ir galvoju jei tu megsi aukštu kaklu tai gal ir tinka nugarai g.gif ?Nes jei kakliukas bus paprastas, neaukštas, tai manau per giliai išėmei nugarytei g.gif .Jai užtenka kelių eilių thumbup.gif .Na bet čia tik mano nuomonė blush2.gif .geriau lauk Gadget patarimo. wub.gif
Atsakyti
Žinau, kad užtenka kelių eilių, bet kaip tokiai mezgėjai doh.gif tai truputį nekas gavosi. O gal nuardyti iki kaklo išėmimo, dar pamegzt ir tada mažesnį kaklą daryt doh.gif Jaučiu einu reikalų tvarkyt, o vakare pradedu antrą dalį ir po to bus matyt mirksiukas.gif
Papildyta:
O gal rimtai čia priekį daryt hihihi.gif
Atsakyti
ARUAL, mano manymu, pagal išlaidymo gilumą, kuo puikiausiai priekinė dalis gali būti mirksiukas.gif

---------
aš irgi toliau mezgu savo dryžuotąją - kai prieisiu iki liemens bent jau, gal pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
Ja mirksiukas.gif ja mirksiukas.gif Arual mirksiukas.gif , geriau pradėk antrą dalį, o tai dar gausim velnių nuo gadget kad čia velnių pridarėm biggrin.gif Bet tu savęs nepeik labai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Mezgėja esi puiki drinks_cheers.gif ,ir ne kiekviena tokio didelio darbo imtūsi thumbup.gif .Tad tikai tau viskas puikiai gaunas.Pirmyn pirmyn pirmyn. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 23, 12:03)
Sveikutės hi.gif
Pasirodau ir aš- čia mano suknelės nugara. Tik va mąstau ar nereikėtų dar truputį pamegzti viršų? kaip manot?

user posted image
Kaip visada, atsiprašau už nuotraukos kokybę

sveikutes 4u.gif
arual, as is patyrimo tau galiu pasakyt, kad nugaroje geriausia kaklo is viso neisimineti, nes tau iskirptes juk nereikia, o be to kai isimi akiu, tai tada tau nugaroje temps, atrodys tarsi smuktu mezginys g.gif
as niekada neisimu nugaros akiu, visada mezgu lygiai ir visas akis kartu nuleidziu ax.gif , o dar jei planuoji auksta apykakle, tai tuo labiau... ir priekyje nereikia tokiu atveju daug isimt ,turiu minty jei noresi aukstos apykakles mirksiukas.gif

na bet tavo projekto vadove Qadget, taigi jos zodis lemiamas doh.gif pradek kita dali mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=1RUGILE,2007 11 23, 10:44]
dovyda mirksiukas.gif , kaip suknikė mirksiukas.gif Tikiuosi neteko vėl ardyt schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif O va manoji guli patiesta, džiūna.Rytoj tikiuosi pasisiūti juotelę, tad kai jau bus kvit pasirodysiu.

ne daugiau nebeardziau, tik su laiku siek tiek striuka, bet virsutine nugaros dali jau nuneriau...man patinka ax.gif nufotografuosiu veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 23 lapkričio 2007 - 14:56
viskas- ardau. Ji irgi sakė tik kelias eiles, bet man čia taip negerai išėjo- nepagalvojau doh.gif
Ne tiek čia daug to nuardymo- geriau dabar negu paskui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 23, 15:59)
viskas- ardau. Ji irgi sakė tik kelias eiles, bet man čia taip negerai išėjo- nepagalvojau doh.gif
Ne tiek čia daug to nuardymo- geriau dabar negu paskui mirksiukas.gif

Labai graziai gaunasi, as irgi kaip nepatyrusi mezgeja, o tik megeja, tai dazniausiai susirandu savo koki megztuka panasaus modelio ir tada pagal ji mazdaug mezgu pazastu isemimus bei ilgi, pasimatuok, kad ranka laisvai tilptu 4u.gif
As sutinku, geriau nuardyti kelias eilutes, bet pasidaryti savo svajoniu mezgini,kad patiktu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 23 lapkričio 2007 - 15:11
Dovyda mirksiukas.gif tu kąąąąąąąąąąąąąąąąąą rimtai???????????????Nuvarei nugarą?Aš apakus doh.gif apšalus doh.gif nugriuvus ir vėl atsikėlus doh.gif .Dovyda, pavarai NEREALIAI thumbup.gif thumbup.gif .Jėzau marija nespės mano suknė išdžiūti doh.gif o tu jau su savo rodysies drinks_cheers.gif .Ne, nu tu duodi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 23, 10:19)
Manijo žydra žydra bigsmile.gif , nežinau kodėl tokią spalvą pasirinkau g.gif , labai norėjau ciklameno, bet pardavėja man tiesiog tos spalvos siūlų nepardavė. schmoll.gif Buvo kategoriška ir turbūt teisi-ši spalva tamsiaplaukių.O aš kaip sakant blondinė....tai  va ir patikėjau.Nors iš namiškių kas matė skaė spalvytė liuks. thumbup.gif Ggte mirksiukas.gif , jei seki šią temukę, tai čia buvo diskusija su pilka tokia suknele,kur ji originale nerta, o mes pasidalinom idėjom ir aš ją pardėjau megzti, o va Dovyda ją neria.Taigi finale sudėsim originalą, Dovydos ir mano ir pateiksim jūsų teismui šias gražuoles. drinks_cheers.gif

niu del spalvu tai nebutinai jau taip atitiokt pagal plauku spalva turi..pvz man visai laika bunant bliondine ir dabar kai as satene tarkim, nes nezinau kaip ta spalva pavadint visiskai netinka melyni atspalviai...man tinka raudona, violetine...o raudona renkuosi tokia kur atseit irgi tamsiaplaukem
gi dar yra odos spalva...fe nemegstu kai pardavejos gruda savo nuomone
o del mezgimo ir nerimo tai skaiciau...zinau kad mezgei smile.gif
Papildyta:
dovyda man klausimukas
o kodel tu neri suknele is gabalu?ta prasme nugara atskirtai priekis atskirai?
ratu nepaprasciau?
Atsakyti
Sveikos,darbstuoles smile.gif
Esu suzaveta Jusu darbais,jau tiek groziu prisiziurejau wub.gif Saunuoles,kad taip sugebat thumbup.gif Ilindau cia pas jus paieskot kokiu ideju,mama zada numegzt man suknele,tik modeliuka turiu issirinkt..Radau,ir ne viena thumbup.gif
Noreciau jusu patarimo: is kokiu siulu (kokia sudetis) geriausia megzti sunkele? Labai nenoreciau,kad veltusi,pukuotusi..Kokius jus dazniausiai perkate? Aciu labai is anksto 4u.gif
Atsakyti