Ačiuks Agni .Ir aš taip galvojau kad nėra nieko neįmanomo, bet nuomonę kai pasitvirtini, kaip sakant devynis kartus pamatuoji, tada geriau dešimtą kartą mezgasi.Ačiū.
ARUAl,
kakla tuoj imesiu tau i a/z
Ot graziai parasiau
Viska puikiai sugalvojai!!! Ir ta mintis del mezgimo nuo vidurio - puiki, yra toks budas. As manau, suknele reikia megzti taip, kaip paciai mezgejai atrodo patogiausia.
Mano viena draugaite, kuri myyyrsta nuo ruzhavos spalvos, ir kuriai as tokiu siulu uzdovanojau, mezga labai panasiu budu suknyte dukrai. Ir labai graziai jai gaunasi (paprasysiu fotkiu, jei gausiu, idesiu).
kakla tuoj imesiu tau i a/z
Ot graziai parasiau
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 22, 12:23)
Gatget , plyz, help, padėk jei gali .Vakar kažkaip sumasčiau gulėdama vieną dalyką .Pasakyk prašau ar tai įmanoma įgyvendinti .Noriu mažutei numegzti klostuotą suknelę .Bet daug klostuotą.Ją įsivaizduoju pradėti nuo juosmens , ten kur krūtinikė baigias . Dėčiau pynes o tarp jų megzčiau geras akis, tasakis platinčiau ir palatinčiau.Nu tas kaip ir aišku .Bet sakyk ar įmanomas toks dalykas numezgus apačią, pradėt iš to paties megzti viršų. Na turiu omeny nuardžius tą pirmą eilę, kad gautūsi paleistos akys suimti iš naujo tas akis ant virbalo ir megzti į viršų. Nes kitaip galvoju jei pardėsi varyt nuo apačios plačiai tai kaži ar pavyks gražiai,prigludusisai sumažint akis apie juosmenį .Kaip galvoji? Man tai ši mintis super .Būk draugė , pagelbėk ir nenumušk mano tokio pakilusio ūpo...
Viska puikiai sugalvojai!!! Ir ta mintis del mezgimo nuo vidurio - puiki, yra toks budas. As manau, suknele reikia megzti taip, kaip paciai mezgejai atrodo patogiausia.
Mano viena draugaite, kuri myyyrsta nuo ruzhavos spalvos, ir kuriai as tokiu siulu uzdovanojau, mezga labai panasiu budu suknyte dukrai. Ir labai graziai jai gaunasi (paprasysiu fotkiu, jei gausiu, idesiu).
Oi gatget kaip būtų fainai tą ružavą svajonę pamatyt .Mano mažoji barbė irgi eina iš proto dėl šios spalvos, bet mano MB, vat ir aš ištaikiau progą gudrą pavaidint,sako nu gi pristabdykit jūs su ta rūžava .Abi iš proto einat....O man taaaaaaip gražu .Bet tuo kart kai savo ružavutei ieškojau siūlų šalia buvo tas mano M o vat čia B nerašysiu , nes ružavam gružiui nepritarė , tad teko pirkti žydrą svajonę .Bet žiūriu mergaitei labai ptiko , nes kaip žinote mamytė irgi iš žydros mezga.... Tai va ačiū ir tau gadget už pritarimą ir padrąsinimą .Tad su nekantrumu lauksiu tavo draugės mergaitės foto.
1Rugile,
ka tik issspaudziau is drauges pazada atsiusti paradine fotke Suknele dar be rankoviu , tai gali prisieti KIEK paluket
Kalbant apie spalvas, man suorais uzeina kokios nors spalvos mylejimo ruozas, ir ... As tam tiesiog nesipriesinu
ka tik issspaudziau is drauges pazada atsiusti paradine fotke Suknele dar be rankoviu , tai gali prisieti KIEK paluket
Kalbant apie spalvas, man suorais uzeina kokios nors spalvos mylejimo ruozas, ir ... As tam tiesiog nesipriesinu
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 22, 18:09)
na tu cia brangioji labai taikliai su tais suorais-ruozais ir man taip pat
jau taip nemegau rudos, taiiiiiiip nemegau o dabar visur kur tik dursi i mano ruba-rudas atspalvis
QUOTE(dovyda @ 2007 11 22, 17:16)
na tu cia brangioji labai taikliai su tais suorais-ruozais ir man taip pat
jau taip nemegau rudos, taiiiiiiip nemegau o dabar visur kur tik dursi i mano ruba-rudas atspalvis
Man su ruda tas pats. Prieš metus pradėjau sijonuką rudą megzti, bet spalva nepatiko, o dabar norisi kuo greičiau baigtis, nes jis būtent šokoladinės spalvos. Suknelės jau noriu irgi rudos, megztinį vos šiandien nenusipirkau rudą. Taip visur norisi rudos.
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 22, 15:16)
Mano mažoji barbė irgi eina iš proto dėl šios spalvos, bet mano MB, vat ir aš ištaikiau progą gudrą pavaidint,sako nu gi pristabdykit jūs su ta rūžava .Abi iš proto einat....O man taaaaaaip gražu .Bet tuo kart kai savo ružavutei ieškojau siūlų šalia buvo tas mano M o vat čia B nerašysiu , nes ružavam gružiui nepritarė , tad teko pirkti žydrą svajonę .Bet žiūriu mergaitei labai ptiko , nes kaip žinote mamytė irgi iš žydros mezga.... Tai va ačiū ir tau gadget už pritarimą ir padrąsinimą .Tad su nekantrumu lauksiu tavo draugės mergaitės foto. :
ziuriu jau kad ir diedai musu mezgimo specai pasidare
tai spalvas nurodineja(maniskis irgi megina ale as jo neklausau), tai dabar dar vakar isaiskino kaip sijona megzt kad but grazus...nu as aisku ir klausau, gi norisi but graziai
jau viena sukne man vasarai isrinkes, nu tokia jau sexy..ale tai nezinau ar as ja nersiu...kai vasara ateis tada ir pagalvosiu
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 22, 17:09)
1Rugile,
jo man irgi uzeina
pastebejau kad kai tik man uzeina (o mados rubriku as jokiu neskaitau , paveiksliuku neziuriu, nes neidomu man kas ten madinga)...tai kaip tik isimyliu kokia spalva po kokio menesio baisiai madinga pasidaro jinai...ar cia nuojauta ar kas
Apie madas. madingas, tskant, tai, ka parduoti eina. O stilinga - tai, kas moteriai tinka. Tai man LABAI tinka megztos sukneles duotuoju laiko momentu Niu, a kad jos dar ir madingos - maliooonus sutapimas Arba kas nors nusiziurejo Juk is kur ateina mados vejai? Dizaineriai paziuri drasius pankus, sukuria kazka a la ...., po to kiti dizaineriai jau svelniau pakopina, tada pret-a-porter parduotuves viska atveda iki lentynu, ir klyyyyyyyksmas, ir madaaaaaa.
O mum gerai - mes mat dizaineres ir gamintojos vienam veidely ar ne?
QUOTE(qqte @ 2007 11 21, 23:06)
bet kai jau megsiu tai butinai raudona-man raudonos spalvos periodas.sumislinau toki sarafaniuka nert kamp principu, net nemoku paaiskint..itariu bus raudonais juodais dryziukais(tiksliau zigzagais)
jauciu nemadoj raudona bet prie snukelio man tinka
gadget ar yra ditekse raudonos pusvilnes kokios?
jauciu nemadoj raudona bet prie snukelio man tinka
gadget ar yra ditekse raudonos pusvilnes kokios?
Per "Mados reidą" pasakojo, kad šį sezoną madinga raudona (visų atspalvių), violetinė, ruda. Taip kad pirmyn
QUOTE(Pookelis @ 2007 11 22, 22:21)
Per "Mados reidą" pasakojo, kad šį sezoną madinga raudona (visų atspalvių), violetinė, ruda. Taip kad pirmyn
kol as iki jo dabrisiu tai dar spes ir sezonas pasibaigt ir mano banga raudonoji nuplaukt
Gadget ačiuks dideliausias tau, tavo draugaitei ir mažajai princesei Labai lauksiu.dovyda , kaip suknikė Tikiuosi neteko vėl ardyt O va manoji guli patiesta, džiūna.Rytoj tikiuosi pasisiūti juotelę, tad kai jau bus kvit pasirodysiu.Bejė mergikes MAN PAVYKO KALKLĄ PRIKITLIUOT (vis dar nemoku to žodio rašyt).Ir atrodo pagal mane visai kaip pirmam kartui gavosi neblogai.
O dėl spalvų tai man irgi dabar rudasis periodas .Svaigstu nuo tos spalvos.
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 23, 09:44)
Gadget ačiuks dideliausias tau, tavo draugaitei ir mažajai princesei Labai lauksiu.dovyda , kaip suknikė Tikiuosi neteko vėl ardyt O va manoji guli patiesta, džiūna.Rytoj tikiuosi pasisiūti juotelę, tad kai jau bus kvit pasirodysiu.Bejė mergikes MAN PAVYKO KALKLĄ PRIKITLIUOT (vis dar nemoku to žodio rašyt).Ir atrodo pagal mane visai kaip pirmam kartui gavosi neblogai.
o kokios spalvos taviske sukne?
oj kaip laukiu pasirodymo