Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

Ačiuks Agni 4u.gif .Ir aš taip galvojau kad nėra nieko neįmanomo, bet nuomonę kai pasitvirtini, kaip sakant devynis kartus pamatuoji, tada geriau dešimtą kartą mezgasi.Ačiū. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
ARUAl,

kakla tuoj imesiu tau i a/z smile.gif

Ot graziai parasiau smile.gif smile.gif smile.gif

QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 22, 12:23)
Gatget mirksiukas.gif , plyz, help, padėk jei gali blush2.gif .Vakar kažkaip sumasčiau gulėdama vieną dalyką g.gif .Pasakyk prašau ar tai įmanoma įgyvendinti mirksiukas.gif .Noriu mažutei numegzti klostuotą suknelę thumbup.gif .Bet daug klostuotą.Ją įsivaizduoju pradėti nuo juosmens g.gif , ten kur krūtinikė baigias g.gif . Dėčiau pynes o tarp jų megzčiau geras akis, tasakis platinčiau ir palatinčiau.Nu tas kaip ir aišku thumbup.gif .Bet sakyk ar įmanomas toks dalykas numezgus apačią, pradėt iš to paties megzti viršų. g.gif Na turiu omeny nuardžius tą pirmą eilę, kad gautūsi paleistos akys suimti iš naujo tas akis ant virbalo ir megzti į viršų. g.gif Nes kitaip galvoju jei pardėsi varyt nuo apačios plačiai tai kaži ar pavyks gražiai,prigludusisai sumažint akis apie juosmenį g.gif .Kaip galvoji? mirksiukas.gif Man tai ši mintis super thumbup.gif .Būk draugė drinks_cheers.gif , pagelbėk ir nenumušk mano tokio pakilusio ūpo... wub.gif

Viska puikiai sugalvojai!!! Ir ta mintis del mezgimo nuo vidurio - puiki, yra toks budas. As manau, suknele reikia megzti taip, kaip paciai mezgejai atrodo patogiausia.

Mano viena draugaite, kuri myyyrsta nuo ruzhavos spalvos, ir kuriai as tokiu siulu uzdovanojau, mezga labai panasiu budu suknyte dukrai. Ir labai graziai jai gaunasi (paprasysiu fotkiu, jei gausiu, idesiu).
Atsakyti
Oi gatget mirksiukas.gif kaip būtų fainai tą ružavą svajonę pamatyt mirksiukas.gif .Mano mažoji barbė irgi eina iš proto dėl šios spalvos, thumbup.gif bet mano MB, vat ir aš ištaikiau progą gudrą pavaidint,sako nu gi pristabdykit jūs su ta rūžava verysad.gif .Abi iš proto einat....O man taaaaaaip gražu thumbup.gif .Bet tuo kart kai savo ružavutei ieškojau siūlų šalia buvo tas mano M o vat čia B nerašysiu schmoll.gif , nes ružavam gružiui nepritarė schmoll.gif , tad teko pirkti žydrą svajonę thumbup.gif .Bet žiūriu mergaitei labai ptiko thumbup.gif , nes kaip žinote mamytė irgi iš žydros mezga.... thumbup.gif Tai va ačiū ir tau gadget wub.gif už pritarimą ir padrąsinimą thumbup.gif .Tad su nekantrumu lauksiu tavo draugės mergaitės foto. wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
1Rugile,

ka tik issspaudziau is drauges pazada atsiusti paradine fotke smile.gif Suknele dar be rankoviu smile.gif, tai gali prisieti KIEK paluket smile.gif

Kalbant apie spalvas, man suorais uzeina kokios nors spalvos mylejimo ruozas, ir ... As tam tiesiog nesipriesinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 22, 18:09)

Kalbant apie spalvas, man suorais uzeina kokios nors spalvos mylejimo ruozas, ir ... As tam tiesiog nesipriesinu smile.gif

na tu cia brangioji labai taikliai su tais suorais-ruozais thumbup.gif ir man taip pat blush2.gif
jau taip nemegau rudos, taiiiiiiip nemegau biggrin.gif o dabar visur kur tik dursi i mano ruba-rudas atspalvis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2007 11 22, 17:16)
na tu cia brangioji labai taikliai su tais suorais-ruozais  thumbup.gif ir man taip pat blush2.gif
jau taip nemegau rudos, taiiiiiiip nemegau biggrin.gif o dabar visur kur tik dursi i mano ruba-rudas atspalvis  doh.gif

Man su ruda tas pats. Prieš metus pradėjau sijonuką rudą megzti, bet spalva nepatiko, o dabar norisi kuo greičiau baigtis, nes jis būtent šokoladinės spalvos. Suknelės jau noriu irgi rudos, megztinį vos šiandien nenusipirkau rudą. Taip visur norisi rudos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 22, 15:16)
Mano mažoji barbė irgi eina iš proto dėl šios spalvos,  bet mano MB, vat ir aš ištaikiau progą gudrą pavaidint,sako nu gi pristabdykit jūs su ta rūžava verysad.gif .Abi iš proto einat....O man taaaaaaip gražu thumbup.gif .Bet tuo kart kai savo ružavutei ieškojau siūlų šalia buvo tas mano M o vat čia B nerašysiu schmoll.gif , nes ružavam gružiui nepritarė schmoll.gif , tad teko pirkti žydrą svajonę thumbup.gif .Bet žiūriu mergaitei labai ptiko  , nes  kaip žinote mamytė irgi iš žydros mezga.... thumbup.gif Tai va ačiū ir tau gadget  wub.gif už pritarimą ir padrąsinimą thumbup.gif .Tad su nekantrumu lauksiu tavo draugės mergaitės foto. :  drinks_cheers.gif

ziuriu jau kad ir diedai musu mezgimo specai pasidare biggrin.gif
tai spalvas nurodineja(maniskis irgi megina ale as jo neklausau), tai dabar dar vakar isaiskino kaip sijona megzt kad but grazus...nu as aisku ir klausau, gi norisi but graziai lotuliukas.gif
jau viena sukne man vasarai isrinkes, nu tokia jau sexy..ale tai nezinau ar as ja nersiu...kai vasara ateis tada ir pagalvosiu

QUOTE(gadget3 @ 2007 11 22, 17:09)
1Rugile,

ka tik issspaudziau is drauges pazada atsiusti paradine fotke smile.gif Suknele dar be rankoviu smile.gif, tai gali prisieti KIEK paluket smile.gif

jo man irgi uzeina
pastebejau kad kai tik man uzeina (o mados rubriku as jokiu neskaitau , paveiksliuku neziuriu, nes neidomu man kas ten madinga)...tai kaip tik isimyliu kokia spalva po kokio menesio baisiai madinga pasidaro jinai...ar cia nuojauta ar kas g.gif
Atsakyti
smile.gif

Apie madas. madingas, tskant, tai, ka parduoti eina. O stilinga - tai, kas moteriai tinka. Tai man LABAI tinka megztos sukneles duotuoju laiko momentu smile.gif Niu, a kad jos dar ir madingos - maliooonus sutapimas smile.gif Arba kas nors nusiziurejo smile.gif smile.gif smile.gif Juk is kur ateina mados vejai? Dizaineriai paziuri drasius pankus, sukuria kazka a la ...., po to kiti dizaineriai jau svelniau pakopina, tada pret-a-porter parduotuves viska atveda iki lentynu, ir klyyyyyyyksmas, ir madaaaaaa.

O mum gerai - mes mat dizaineres ir gamintojos vienam veidely smile.gif ar ne?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 11 21, 23:06)
bet kai jau megsiu tai butinai raudona-man raudonos spalvos periodas.sumislinau toki sarafaniuka nert kamp principu, net nemoku paaiskint..itariu bus raudonais juodais dryziukais(tiksliau zigzagais)
jauciu nemadoj raudona bet prie snukelio man tinka smile.gif
gadget ar yra ditekse raudonos pusvilnes kokios?

Per "Mados reidą" pasakojo, kad šį sezoną madinga raudona (visų atspalvių), violetinė, ruda. Taip kad pirmyn
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2007 11 22, 22:21)
Per "Mados reidą" pasakojo, kad šį sezoną madinga raudona (visų atspalvių), violetinė, ruda. Taip kad pirmyn

kol as iki jo dabrisiu tai dar spes ir sezonas pasibaigt ir mano banga raudonoji nuplaukt smile.gif
Atsakyti
Gadget mirksiukas.gif ačiuks dideliausias tau, tavo draugaitei ir mažajai princesei 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai lauksiu.dovyda mirksiukas.gif , kaip suknikė mirksiukas.gif Tikiuosi neteko vėl ardyt schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif O va manoji guli patiesta, džiūna.Rytoj tikiuosi pasisiūti juotelę, tad kai jau bus kvit pasirodysiu.Bejė mergikes mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif MAN PAVYKO KALKLĄ PRIKITLIUOT (vis dar nemoku to žodio rašyt).Ir atrodo pagal mane visai kaip pirmam kartui gavosi neblogai.
O dėl spalvų tai man irgi dabar rudasis periodas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Svaigstu nuo tos spalvos. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 23, 09:44)
Gadget mirksiukas.gif ačiuks dideliausias tau, tavo draugaitei ir mažajai princesei 4u.gif  4u.gif  4u.gif Labai lauksiu.dovyda mirksiukas.gif , kaip suknikė mirksiukas.gif Tikiuosi neteko vėl ardyt schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif O va manoji guli patiesta, džiūna.Rytoj tikiuosi pasisiūti juotelę, tad kai jau bus kvit pasirodysiu.Bejė mergikes mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif MAN PAVYKO KALKLĄ PRIKITLIUOT (vis dar nemoku to žodio rašyt).Ir atrodo pagal mane visai kaip pirmam kartui  gavosi neblogai.
O dėl spalvų tai man irgi dabar rudasis periodas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .Svaigstu nuo tos spalvos. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o kokios spalvos taviske sukne?
oj kaip laukiu pasirodymo
Atsakyti