as kai pagalvojau kiek visokiu sukienku jau tureciau jei anksciau buciau jus atradus
nu toks grupinis mezgimas taigi yra jega, o ka vienai...darbe niekas nesupranta, sako KKAAAAAAA??
tu mezgi??
tavooo amziuuuj?
dabar gi sako niekas nemezga
o viena kolege is vis leptelejo
sako o tu nebijai bobiskai atroyt su megzta suknele...
ryskiai supermamu groziu nemate...
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 21, 20:01)
Sveika, saunuole!
Apziurejau foto - daryk, kaip pati pasiulei, bus grazu - lygiu mezgimu (kai is gerosios puses gerosiomis, o is blogosios - blogosiomis). Nori isimt siek tiek pazastis? Dabar pas tave yra 84 akytes, a kiek realiai cm? Gali per tris eiles 4-2-1 nuimti is sonu pazastims, bet butinai pamatuok, kad per siaura tau nebutu. Pazaidimui gali kokias 4-6 eilutes ripsio pamegzti virs tu mazuju stulpeliu, tiesiog krutines paryskinimui Ir jau po to - lygiom.
Po nuemimo megzti kokius 18-20 cm. Tada isiminesim kakliuka
O tai galima ir nenuimti akių pažastim
Aš kaip tokia mezgėja, tai nežinau kaip čia ką daryt. Bet žodžiu, dabar nuiminėju tiek, kiek parašei, o po to, kai numegsiu maždaug iki kaklo- duosiu žinią. Tik ryt daug važinėjimo turiu, tai nežinau kada pagalbos prašysiu
Mezgimas, ir dar toks grupinis-idejinis-kurybinis, kai pradedi nuo paveiksliuko, o nuvaziuoji i konkrecias kurybines pievas, lavina ne tik pirstelius, bet ir smegenis! Ar ne?
Kurybiski hobiai - tikrai naudingi.
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 21, 22:41)
Mezgimas, ir dar toks grupinis-idejinis-kurybinis, kai pradedi nuo paveiksliuko, o nuvaziuoji i konkrecias kurybines pievas, lavina ne tik pirstelius, bet ir smegenis! Ar ne?
Kurybiski hobiai - tikrai naudingi.
na jei jie dar is miego laiko nevogtu tai tikrai butu naudingi begalingai
nes dabar atsiguli miegot o pries akis vaziuoja-sijonai sukneles sarafanai bliuzeles tunikos megztukai svarkiukai lovatieses rankinukai...siuulai siuuuulai siuuuuulai...
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 21, 23:40)
O tai galima ir nenuimti akių pažastim
Aš kaip tokia mezgėja, tai nežinau kaip čia ką daryt. Bet žodžiu, dabar nuiminėju tiek, kiek parašei, o po to, kai numegsiu maždaug iki kaklo- duosiu žinią. Tik ryt daug važinėjimo turiu, tai nežinau kada pagalbos prašysiu
Ryt popiet busiu pasiekiama. Penktadieni - .
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2007 11 21, 23:45)
nes dabar atsiguli miegot o pries akis vaziuoja-sijonai sukneles sarafanai bliuzeles tunikos megztukai svarkiukai lovatieses rankinukai...siuulai siuuuulai siuuuuulai...
Naudok stop-kadra Kai megaujiesi pabaigtu darbeliu, nesioji ir spinduliuoji
O tai gal Gadget man parašyk ir apie kaklo mezgimą ką nors Nes pažastim nuimsiu kaip rašei 4-2-1,po to jau ne tiek ir daug iki kaklo
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 21, 08:41)
Labos!!!!
Dovyda, uzjauciu. As ardyti nemegstu ir visokiais budais stengiuosi to isvengti. O del soclenktyniu su 1Rugile: jei ne sitaaaa suknele pirma baigsi, tai kitaaaa:)
O as iskilmingai pareiskiu, jog sivakar grisiu i trasa. T.y. virbalus su valu naujus turesiu Jau kiap noriu tos suknikes!!! Baigtos, aisku Ir dar vienaqi siulus nusiziurejau. Tokios idomaii pilkos spalvos. Nors ir apie duksliai avietinius galvoju....
Vienzo - sekmes!
Dovyda, uzjauciu. As ardyti nemegstu ir visokiais budais stengiuosi to isvengti. O del soclenktyniu su 1Rugile: jei ne sitaaaa suknele pirma baigsi, tai kitaaaa:)
O as iskilmingai pareiskiu, jog sivakar grisiu i trasa. T.y. virbalus su valu naujus turesiu Jau kiap noriu tos suknikes!!! Baigtos, aisku Ir dar vienaqi siulus nusiziurejau. Tokios idomaii pilkos spalvos. Nors ir apie duksliai avietinius galvoju....
Vienzo - sekmes!
aciu aciu o del ardymo..tai turbut niekas nemegsta, na bet as vakar viska vel nuneriau taigi pradzioj, o dar be schemu..nereikia noret , kad viskas okis is karto
Papildyta:
QUOTE(mamka-Blonde @ 2007 11 21, 13:15)
o tai mezgate dar kas nors ta pilkaja graziaja suknelyte??? Kur musu visos mezgejeles dingo ir kudiel nera foto, kaip sekasi darbeliai, a???
ziurint kuria pilka cia turite galvoje vienos mezga, kitos neria
Papildyta:
QUOTE(bielra @ 2007 11 21, 14:35)
Vadinasi tikrai nusišnekėjau... , pasirodo Jus mezgate šias sukneles, o dovyda su Rugile kitą pilkąją suknelę...
O vat aš vakar susilaukiau priekaištų iš dukters..., mat jai šalta, o mama per savo sijonus ir sukneles negali pabaigti pradėto šaliko ir kepurės..., kažkaip gėda net pasidarė...
O vat aš vakar susilaukiau priekaištų iš dukters..., mat jai šalta, o mama per savo sijonus ir sukneles negali pabaigti pradėto šaliko ir kepurės..., kažkaip gėda net pasidarė...
na jo draugyte.... kepure ir salikas????? juoku darbas palyginus ka tu cia isdarineji su sijonais ir kt pirmyn tik
QUOTE(aaagnex @ 2007 11 21, 21:41)
jau rytoj nemegsiu, nes nuo 13 i darba, tai nuo ryto pasitvarkysiu...
Bus tu indu. Pasakyk, kad vyraas indaplove nupirktu, nes trukdo mezgimui indai neplauti
Del kaklo... As zadu daryti visgi auksta, bet toki laisva. manau turetu buti neblogai. O akis surinksiu. bet cia tik dar svajoju... Grazu stebeti, kai jums taip sauniai sekasi
Gatget , plyz, help, padėk jei gali .Vakar kažkaip sumasčiau gulėdama vieną dalyką .Pasakyk prašau ar tai įmanoma įgyvendinti .Noriu mažutei numegzti klostuotą suknelę .Bet daug klostuotą.Ją įsivaizduoju pradėti nuo juosmens , ten kur krūtinikė baigias .Dėčiau pynes o tarp jų megzčiau geras akis, tas akis platinčiau ir palatinčiau.Nu tas kaip ir aišku .Bet sakyk ar įmanomas toks dalykas numezgus apačią, pradėt iš to paties megzti viršų. Na turiu omeny nuardžius tą pirmą eilę, kad gautūsi paleistos akys suimti iš naujo tas akis ant virbalo ir megzti į viršų. Nes kitaip galvoju jei pardėsi varyt nuo apačios plačiai tai kaži ar pavyks gražiai,prigludusisai sumažint akis apie juosmenį .Kaip galvoji? Man tai ši mintis super .Būk draugė , pagelbėk ir nenumušk mano tokio pakilusio ūpo...
QUOTE(qqte @ 2007 11 21, 17:26)
didele mergicka yra salikiuka gali ir pati nusimegzt
Gal ir gali, bet maniškė visai ne į mane, o į tėtį... Jau greičiau kompiuteriui smegenis perprogamuos, nei megzti pradės..
Prižadėjau kad per savaitgalį tikrai užbaigsiu...
QUOTE(qqte @ 2007 11 21, 22:45)
Labai pažįstamas ir labai vaizdingai nupasakotas jausmas
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 22, 12:23)
Gatget , plyz, help, padėk jei gali .Vakar kažkaip sumasčiau gulėdama vieną dalyką .Pasakyk prašau ar tai įmanoma įgyvendinti .Noriu mažutei numegzti klostuotą suknelę .Bet daug klostuotą.Ją įsivaizduoju pradėti nuo juosmens , ten kur krūtinikė baigias .Dėčiau pynes o tarp jų megzčiau geras akis, tas akis platinčiau ir palatinčiau.Nu tas kaip ir aišku .Bet sakyk ar įmanomas toks dalykas numezgus apačią, pradėt iš to paties megzti viršų. Na turiu omeny nuardžius tą pirmą eilę, kad gautūsi paleistos akys suimti iš naujo tas akis ant virbalo ir megzti į viršų. Nes kitaip galvoju jei pardėsi varyt nuo apačios plačiai tai kaži ar pavyks gražiai,prigludusisai sumažint akis apie juosmenį .Kaip galvoji? Man tai ši mintis super .Būk draugė , pagelbėk ir nenumušk mano tokio pakilusio ūpo...
Nors aš ne Gatget, bet atsakysiu: žinoma, kad ramiai gali megzti. Jei viršų be pynių darysi, tai gal reiks kelias akis tose vietose, kur pynės, sumegzti. Bet tai juk nebus problema. Pamodeliuosi megzdama viršų. Arba gali numegzti viršutinę dalį, o po to nuardyti pirmą eilę ir megzti sijoną.