Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

QUOTE(bielra @ 2007 11 21, 13:35)

O vat aš vakar susilaukiau priekaištų iš dukters..., mat jai šalta, o mama per savo sijonus ir sukneles negali pabaigti pradėto šaliko ir kepurės..., kažkaip gėda net pasidarė...  blush2.gif

didele mergicka yra salikiuka gali ir pati nusimegzt topsecret.gif
Atsakyti
ARUAL, tavo labai gražiai gaunas ploja.gif man spalva graži tavo wub.gif
Atsakyti
Stai pabaigiau viena puse...

Ir nesekme verysad.gif
Pasirodo vienas matkiukas siulu buvo siek tiek sviesesnis ir as tik siandien uzbaigus ir pasidejus fotografuot ta pastebejau... - jau kai gaila - negaliu - juk neardysiu dabar beveik viso gabalo aggressive.gif fool.gif

Idedu foto:
user posted image

Bus gerai ir tkia - jau dabar nieko nepadarysiu, kad nepastebejau...

Pradejau megzt kita dali...
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2007 11 21, 21:18)
Ir nesekme verysad.gif
Pasirodo vienas matkiukas siulu buvo siek tiek sviesesnis ir as tik siandien uzbaigus ir pasidejus fotografuot ta pastebejau... - jau kai gaila - negaliu - juk neardysiu dabar beveik viso gabalo  aggressive.gif  fool.gif

man tai nesimato, kad šviesesnis rolleyes.gif bus gerai, nekreipk dėmesio 4u.gif gražiai numezgei, jau tiek daug, dar neseniai rodeisi, pora sprindžių buvo bigsmile.gif aš kaip noriu megzt savo, bet nelabai laiko dabar turiu doh.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 11 21, 21:29)
man tai nesimato, kad šviesesnis  rolleyes.gif  bus gerai, nekreipk dėmesio  4u.gif gražiai numezgei, jau tiek daug, dar neseniai rodeisi, pora sprindžių buvo  bigsmile.gif aš kaip noriu megzt savo, bet nelabai laiko dabar turiu  doh.gif cray.gif

pas mane, tai namai netvarkyti, indai neplauti, darbai neatlikti, o as mezgu, mezgu - labai uzkabino mane sitas mezginys... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2007 11 21, 21:36)
pas mane, tai namai netvarkyti, indai neplauti, darbai neatlikti, o as mezgu, mezgu - labai uzkabino mane sitas mezginys... rolleyes.gif

Būna būna lotuliukas.gif
bet vieną dieną vis tiek tenka apsikuopti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 11 21, 21:39)
Būna būna  lotuliukas.gif
bet vieną dieną vis tiek tenka apsikuopti  lotuliukas.gif

jau rytoj nemegsiu, nes nuo 13 i darba, tai nuo ryto pasitvarkysiu...
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2007 11 21, 20:18)

Ir nesekme verysad.gif
Pasirodo vienas matkiukas siulu buvo siek tiek sviesesnis ir as tik siandien uzbaigus ir pasidejus fotografuot ta pastebejau... - jau kai gaila - negaliu - juk neardysiu dabar beveik viso gabalo  aggressive.gif  fool.gif

Idedu foto:
user posted image

praskalbus susivienodins manau
Atsakyti
Arual mirksiukas.gif , mezgi labai liuksiškai.Gražiai tau ten gaunas, svajoju ir aš vienai tokiai piemenaitei dovanų tikią pat numegzt.Į mokyklą jaučiu jai ant žiemos kaip sakant būtų pats tas thumbup.gif .O kad gadget tau padeda tai čia kalbų nėr kad fainai thumbup.gif .Be jos mes čia visos kaip be rankų. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Na bet dabar kai jau ji turi naują mezgimo įrankį tai aš nebežinau ar mes čia ją bepavysim su jos idėjom ir mintim. g.gif g.gif g.gif
Dovyda, nesek mano pavyzdžiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif o tai suknelės nepabaigsi iki Kalėdų.Ačiū dievui man jau kvit thumbup.gif .Liko jo didenybė KALKAS ir juostelė.Po savaitgalio jaučiu bus jums desertas blush2.gif .Nors taip nenoriu jo jums duoti schmoll.gif .Bet pati kalta-prisikalbėjau, prisilenktyniavau, apsiskelbiau.....žodžiu kitas mezginys bus paslėptas ir megztas tik su jūsų pagalba. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 21, 12:07)
Gadget, help
Numezgiau jau ir susiaurinimus, dabar pagal idėją reiktų skylutes, o paskui ką? tuo stulpeliu 2-2 megzt iki pažastų?

smile.gif

Sveika, saunuole!

Apziurejau foto - daryk, kaip pati pasiulei, bus grazu - lygiu mezgimu (kai is gerosios puses gerosiomis, o is blogosios - blogosiomis). Nori isimt siek tiek pazastis? Dabar pas tave yra 84 akytes, a kiek realiai cm? Gali per tris eiles 4-2-1 nuimti is sonu pazastims, bet butinai pamatuok, kad per siaura tau nebutu. Pazaidimui gali kokias 4-6 eilutes ripsio pamegzti virs tu mazuju stulpeliu, tiesiog krutines paryskinimui smile.gif Ir jau po to - lygiom.

Po nuemimo megzti kokius 18-20 cm. Tada isiminesim kakliuka smile.gif

Merginos, maciau fotkiu pazadu? drinks_cheers.gif

cool.gif

Spekit, kaip as virbalus pirkau. Niu, kad ne kurios merginos man parode DITEKSA, ir as is ten isejau su trim kg siulu, tai cia mes tylim, tylim. Tada as pageriau su MB kavos, nubegau i paskaita, is paskaitos- i koncerta (viena is triju panteru, Rasa, siandien Rotuseje dainavo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ), o tada - jau namucio!!!!

Tai neturiu dar valiniu virbalu, bet turiu siulu zieminei pilkai suknytei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 21, 22:01)

Spekit, kaip as virbalus pirkau. Niu, kad ne kurios merginos man parode DITEKSA, ir as is ten isejau su trim kg siulu, tai cia mes tylim, tylim. Tada as pageriau su MB kavos, nubegau i paskaita, is paskaitos- i koncerta (viena is triju panteru, Rasa, siandien Rotuseje dainavo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ), o tada - jau namucio!!!!

Tai neturiu dar valiniu virbalu, bet turiu siulu zieminei pilkai suknytei smile.gif

a kaip siuo metu pasirinkimas ditekse?
gal jau vertetu ir man uzbludyt, tik kur as paskui tuos siulus desiu
zodziu suknele man nenusimato tooooli toooli i prieki
bet kai jau megsiu tai butinai raudona-man raudonos spalvos periodas.sumislinau toki sarafaniuka nert kamp principu, net nemoku paaiskint..itariu bus raudonais juodais dryziukais(tiksliau zigzagais)
jauciu nemadoj raudona bet prie snukelio man tinka smile.gif
gadget ar yra ditekse raudonos pusvilnes kokios?
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 11 21, 23:06)
a kaip siuo metu pasirinkimas ditekse?
gal jau vertetu ir man uzbludyt, tik kur as paskui tuos siulus desiu
zodziu suknele man nenusimato tooooli toooli i prieki
bet kai jau megsiu tai butinai raudona-man raudonos spalvos periodas.sumislinau toki sarafaniuka nert kamp principu, net nemoku paaiskint..itariu bus raudonais juodais dryziukais(tiksliau zigzagais)
jauciu nemadoj raudona bet prie snukelio man tinka smile.gif
gadget ar yra ditekse raudonos pusvilnes kokios?

smile.gif Sumazejes smile.gif

Tipo, prisipirkau smile.gif
Ryskiai raudonos labai grazaus atspalvio maciau ten medvilnes... lyg ir su silku???? Plonyte. Man visos (isskyrus viena neaiskiai rusva) moherio su elastanu spalvos patiko. Daug kas man ten patiko smile.gif Ir vadybininkai - laaaabai fajni, sukalbet nuolaidas laaaabai imanoma smile.gif

Del madingumo - man tai visada madinga tai, kas man brangiajai patinka ir tinka smile.gif Nenesioju to, kas man netinka, arba ka devedama nesijauciu savim. Taigi, jei tau limpa raudona - raudonuok!!! Eisi sypsodama, ir jau nuo sypsenos ir pasitenkinimo vidinio busi labai grazi smile.gif

Svajone balsu - nuvykti i ta moherio roju texere ar kaip ten mill, ir tiaaaa su vadybininkais pakalbeti smile.gif

Ziema, beje, taip isizirgliojo! Pastebejot?

Atsakyti