Kažkaip tuo 2-2 stulpeliu nelabai atrodo- gal pabandyt nuo skylučių į viršų lygiu mezgimu- geroje eilėje gerom, blogoje- blogom?
Papildyta:
Arba gal nugaroj stulpeliais, o prieky lygiu raštu?
o tai mezgate dar kas nors ta pilkaja graziaja suknelyte??? Kur musu visos mezgejeles dingo ir kudiel nera foto, kaip sekasi darbeliai, a???
QUOTE(mamka-Blonde @ 2007 11 21, 13:15)
o tai mezgate dar kas nors ta pilkaja graziaja suknelyte??? Kur musu visos mezgejeles dingo ir kudiel nera foto, kaip sekasi darbeliai, a???
As mezgu, jau pasiekiau ranoves, bet jauciu, kad patrumpinau per daug
Nu zodziu vakare turbut bus foto...
Beje, o kaip padaryt kakla? Vis mastau, mastau gal kaip itaip padaryt ir nzn... o jau tuoj prieisiu
QUOTE(mamka-Blonde @ 2007 11 21, 10:15)
Aš atseit mezgu, bet kitaip- aš ne ripsu.
QUOTE(aaagnex @ 2007 11 21, 10:21)
As mezgu, jau pasiekiau ranoves, bet jauciu, kad patrumpinau per daug
Beje, o kaip padaryt kakla? Vis mastau, mastau gal kaip itaip padaryt ir nzn... o jau tuoj prieisiu
Man dar liko iki rankovių kažkiek pamegzt, tiksliau dabar esu kažkur krūtinės aukštyje
Papildyta:
o jei dar tiksliau, tai mano suknelė visai kitokia gausis taigi siaurinu po krūtine ir dar kaspinuką dėsiu
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 21, 13:25)
Man dar liko iki rankovių kažkiek pamegzt, tiksliau dabar esu kažkur krūtinės aukštyje
O kaip darysi kakla - auksta ar kazkokia iskirpte? ir jeigu auksta, tai kaip - daryt atskirai ar is karto megzt
Man taip atrodo, kad ARUAL ir aaagnex mezga skirtingas sukneles, ar aš klystu? Jos abi pilkos, bet skirtingos..., pataisykit mane jei aš nusišnekėjau!?
QUOTE(bielra @ 2007 11 21, 13:32)
Man taip atrodo, kad ARUAL ir aaagnex mezga skirtingas sukneles, ar aš klystu? Jos abi pilkos, bet skirtingos..., pataisykit mane jei aš nusišnekėjau!?
Mezgam tas pacias, tik kitaip
Bent jau kiek as suprantu...
As mezgu va sita:
http://www.phildar.c...A000000_R_1.jpg
O mano turėjo būti ta pati,bet gausis absoliučiai kitokia
Aš žinok net iki pažastų primezgus stosiu, nes lauksiu, kol Gadget padės- gi nemoku megzt, tai laaaabai reikia pagalbos- tai va iki pažastų ir stoju laukiu tolesnių nurodymų
Papildyta:
Atsiprašau už nuotraukos kokybę, bet nugara va tokia
Aš žinok net iki pažastų primezgus stosiu, nes lauksiu, kol Gadget padės- gi nemoku megzt, tai laaaabai reikia pagalbos- tai va iki pažastų ir stoju laukiu tolesnių nurodymų
Papildyta:
Atsiprašau už nuotraukos kokybę, bet nugara va tokia
nu kaip fainai tos jūsų suknytės, aš kol kas tik svajoju apie suknelės mezgimą, nes iki to dar daug prisiplanavus numegzt dukrytei...
Kažkaip nesusilaikiau nepasiguodus
Kažkaip nesusilaikiau nepasiguodus
Vadinasi tikrai nusišnekėjau... , pasirodo Jus mezgate šias sukneles, o dovyda su Rugile kitą pilkąją suknelę...
O vat aš vakar susilaukiau priekaištų iš dukters..., mat jai šalta, o mama per savo sijonus ir sukneles negali pabaigti pradėto šaliko ir kepurės..., kažkaip gėda net pasidarė...
O vat aš vakar susilaukiau priekaištų iš dukters..., mat jai šalta, o mama per savo sijonus ir sukneles negali pabaigti pradėto šaliko ir kepurės..., kažkaip gėda net pasidarė...
As tai taip uzsikabinau, kad viena mezgu, o i kitas dairausi...
Va sitos man labai patinka...
Manau, kad jeigu sita kuria mezgu gausis - bandysiu kuria nors is situ narpliot
Va sitos man labai patinka...
Manau, kad jeigu sita kuria mezgu gausis - bandysiu kuria nors is situ narpliot
Aš irgi, jei išeis tai, ką mezgu, tai megsiu viską iš eilės- nes vis bijojau, kad nemoku ir nedrįsau, o va Gadget pagalba jaučiu tuoj būsiu mezgeja