Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

Kažkaip tuo 2-2 stulpeliu nelabai atrodo- gal pabandyt nuo skylučių į viršų lygiu mezgimu- geroje eilėje gerom, blogoje- blogom?
Papildyta:
Arba gal nugaroj stulpeliais, o prieky lygiu raštu?
Atsakyti
o tai mezgate dar kas nors ta pilkaja graziaja suknelyte??? Kur musu visos mezgejeles dingo ir kudiel nera foto, kaip sekasi darbeliai, a???
Atsakyti
QUOTE(mamka-Blonde @ 2007 11 21, 13:15)
o tai mezgate dar kas nors ta pilkaja graziaja suknelyte??? Kur musu visos mezgejeles dingo ir kudiel nera foto, kaip sekasi darbeliai, a???

As mezgu, jau pasiekiau ranoves, bet jauciu, kad patrumpinau per daug blush2.gif

Nu zodziu vakare turbut bus foto...

Beje, o kaip padaryt kakla? Vis mastau, mastau gal kaip itaip padaryt ir nzn... o jau tuoj prieisiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka-Blonde @ 2007 11 21, 10:15)

Aš atseit mezgu, bet kitaip- aš ne ripsu. blush2.gif
QUOTE(aaagnex @ 2007 11 21, 10:21)
As mezgu, jau pasiekiau ranoves, bet jauciu, kad patrumpinau per daug  blush2.gif

Nu zodziu vakare turbut bus foto...

Beje, o kaip padaryt kakla? Vis mastau, mastau gal kaip itaip padaryt ir nzn... o jau tuoj prieisiu doh.gif

Man dar liko iki rankovių kažkiek pamegzt, tiksliau dabar esu kažkur krūtinės aukštyje mirksiukas.gif
Papildyta:
o jei dar tiksliau, tai mano suknelė visai kitokia gausis hihihi.gif taigi siaurinu po krūtine ir dar kaspinuką dėsiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 21, 13:25)
Man dar liko iki rankovių kažkiek pamegzt, tiksliau dabar esu kažkur krūtinės aukštyje  mirksiukas.gif

O kaip darysi kakla - auksta ar kazkokia iskirpte? ir jeigu auksta, tai kaip - daryt atskirai ar is karto megzt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 21 lapkričio 2007 - 12:29
Man taip atrodo, kad ARUAL ir aaagnex mezga skirtingas sukneles, ar aš klystu? Jos abi pilkos, bet skirtingos..., pataisykit mane jei aš nusišnekėjau!?
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 11 21, 13:32)
Man taip atrodo, kad ARUAL ir aaagnex mezga skirtingas sukneles, ar aš klystu? Jos abi pilkos, bet skirtingos..., pataisykit mane jei aš nusišnekėjau!?

Mezgam tas pacias, tik kitaip mirksiukas.gif
Bent jau kiek as suprantu... ax.gif

As mezgu va sita: rolleyes.gif
http://www.phildar.c...A000000_R_1.jpg
Atsakyti
O mano turėjo būti ta pati,bet gausis absoliučiai kitokia hihihi.gif
Aš žinok net iki pažastų primezgus stosiu, nes lauksiu, kol Gadget padės- gi nemoku megzt, tai laaaabai reikia pagalbos- tai va iki pažastų ir stoju mirksiukas.gif laukiu tolesnių nurodymų pioneer.gif
Papildyta:
Atsiprašau už nuotraukos kokybę, bet nugara va tokia
user posted image
Atsakyti
nu kaip fainai tos jūsų suknytės, thumbup.gif wub.gif aš kol kas tik svajoju apie suknelės mezgimą, nes iki to dar daug prisiplanavus numegzt dukrytei...

blush2.gif Kažkaip nesusilaikiau nepasiguodus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 21 lapkričio 2007 - 13:06
Vadinasi tikrai nusišnekėjau... doh.gif , pasirodo Jus mezgate šias sukneles, o dovyda su Rugile kitą pilkąją suknelę...

O vat aš vakar susilaukiau priekaištų iš dukters..., mat jai šalta, o mama per savo sijonus ir sukneles negali pabaigti pradėto šaliko ir kepurės..., kažkaip gėda net pasidarė... blush2.gif
Atsakyti
As tai taip uzsikabinau, kad viena mezgu, o i kitas dairausi...

Va sitos man labai patinka...
user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image
Manau, kad jeigu sita kuria mezgu gausis - bandysiu kuria nors is situ narpliot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 21 lapkričio 2007 - 13:48
Aš irgi, jei išeis tai, ką mezgu, tai megsiu viską iš eilės- nes vis bijojau, kad nemoku ir nedrįsau, o va Gadget pagalba jaučiu tuoj būsiu mezgeja hihihi.gif
Atsakyti