Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

Smagu erzinti blink.gif blink.gif tongue.gif doh.gif bigsmile.gif

Kaip noreciau.........
Atsakyti
Mergaites, kad jau as pas jus papuoliau - likimas? lotuliukas.gif - gal pagelbesit su ta Evos liemene, kaip, jusu manymu, jis megzta? ax.gif
Atsakyti
Gadget, nu tu cia erzinies su tais siulais doh.gif

madmuazele, o as galvojau kad tik pas mane viena tokios tases siulu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar noriu ir noriu doh.gif
Atsakyti
Prisižiūrėjusi tėmelėj grožybių bigsmile.gif ir pati puoliau megzti suknutę ax.gif . Mezgu pagal šį pavyzduką:

user posted image

Tik manoji iš siūliukų, kurie susimezga dryžiukais ir nedarysiu kišenėlių. O šiandien kadangi dienelė buvo produktyvi, tai numegzta priekis iki pažastų rolleyes.gif .
Atsakyti
[quote=Ašarėlė,2007 11 19, 00:58]
Prisižiūrėjusi tėmelėj grožybių bigsmile.gif ir pati puoliau megzti suknutę ax.gif . Mezgu pagal šį pavyzduką:

user posted image

grazi...panasi i Arual mezgama modeliuka ax.gif
Atsakyti
[quote=dovyda,2007 11 19, 01:51]
[quote=Ašarėlė,2007 11 19, 00:58]

user posted image

grazi...panasi i Arual mezgama modeliuka ax.gif
[/quote]
Va va- sios devi sukneles l.panasios ir....LAAABAAAI GRAZIOS,bet...isryskina liemeni ( o ka daryt, jei pas mane po gimdymo dar pilvukas nenukrito?) doh.gif O taip norisi kokios sukneles....
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš mezgu su Gadget3 pagalba, tai po apie 10cm ripso dabar mezgu dideliais stulpais, o po to siaurinsiu, jei gerai supratau,kažkur po krūtine, o ne liemens aukštyje tikiuosi gerai supratau Gadget3 pasiūlymą
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 11 17, 15:17)
kokia sita grazi  wub.gif  wub.gif  wub.gif , gal yra kartais shemute, kaip tik rudu siulu uzsisakiau 4u.gif
user posted image

Superine suknyte bigsmile.gif
Atsakyti
nu joa, siūlų pas mane irgi kokiem 10 mezginių lotuliukas.gif bet negaliu atsilaikyti pamačiusi gražius siūlus nors tu ką blush2.gif

pusę savaitgalio mąsčiau kaip čia tą savo dryžuotąją suknutę numezgus. pradėjau megzti vieną idėją, bet numezgus kokį sprindį, nusprendžiau, kad nepatinka ir išardžiau schmoll.gif ir likau vėl su užmestom akim ant virbalų biggrin.gif

dabar va žiūriu, kad gal reiktų pabandyti Ašarėlės idėją ax.gif
nes kol kas nieko ir nesugalvoju, kaip dadget3 sakė, kokių nors "kreizi raukinėlių" doh.gif
Atsakyti
Vakar toks grozis ivyko - nirtulingai mezgiau suknike, ir virbalu valas nutruko doh.gif
Likau be irankiu rolleyes.gif

Asarele, puikus modeliukas!!! Labai graziai atrodo.

Angulyte, jei pilvukas gyvent trukdo, kovok! Arba suknele ampyrine (kaip 1812 metu paveiksluose - aukstinta talija, kaspinelis po papukais) daryk, arba Pilates pratimukus (va nuoroda cia , jei bus baisus noras ismokti, galiu rekomenduoti trenere Vilniuje arba piratini cede kazkokiu budu atsiuntoti).

QUOTE(madmuazele @ 2007 11 18, 21:38)
Smagu erzinti blink.gif  blink.gif  tongue.gif  doh.gif  bigsmile.gif
Kaip noreciau.........

Niu taigi cia buvo palinkejimas, kad i tavo tashiuka toki siuliukai ateitu... Uzsikabliavau ant minkstuciu pukiuku. Taip miela, kai jie kuneli glosto.

QUOTE(mindira @ 2007 11 18, 23:50)
Gadget, nu tu cia erzinies su tais siulais  doh.gif

madmuazele, o as galvojau kad tik pas mane viena tokios tases siulu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir dar  noriu ir noriu  doh.gif

Niu, pas ka tashem, pas ka - dezelem...

QUOTE(ARUAL @ 2007 11 19, 09:19)
Labas rytas 4u.gif
Aš mezgu su Gadget3 pagalba, tai po apie 10cm ripso dabar mezgu dideliais stulpais, o po to siaurinsiu, jei gerai supratau,kažkur po krūtine, o ne liemens aukštyje tikiuosi gerai supratau Gadget3 pasiūlymą

Gerai viska supratai smile.gif
Dabar galvoju, kaip man, itin "megstanciai" sukelineti vaizdus, sudeti siaurinimo "ivaizdinima". Jei noresi dar daryti kilpukes kaspineliui po krutine, vel vaizdo reikes...
Papildyta:
QUOTE(indrux @ 2007 11 19, 10:45)
Superine suknyte  bigsmile.gif

Sita suknike, man rodos, yra megzta ant valo. O ilgasis kampas - rasto pradzia. Gal net mazuma pamezgeta ne valiniais virbalais. Rastas - uzdetos/paleistos akeles arba uzdejineta is abiueju pusiu, tada gana tanki iseina skyluciu eilute. Bet turi buti ir uzdejimu, ir nuemimu, kitaip neiseitu asimetrija, ka?

Pamastom, pamastom, man knieti ja issifruoti, nes skani yr!

PS Jau sukopinau teiktu suknikiu vaizdus i komputuka (sekmadieni buvo laikas su negulima kauke naudingai praleistas), belieka tik sukelt i galerija. Spekit, ar pamenu slaptazodi SAVO NUOSAVA fotkese?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 19 lapkričio 2007 - 10:22
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 19, 10:57)
Asarele, puikus modeliukas!!! Labai graziai atrodo. O jei pilvukas gyvent trukdo, kovok! Arba suknele ampyrine (kaip 1812 metu paveiksluose - aukstinta talija, kaspinelis po papukais) daryk, arba Pilates pratimukus (va cia va nuoroda cia , jei bus baisus noras ismokti, galiu rekomenduoti trenere Vilniuje arba piratini cede kazkokiu budu atsiuntoti).

schmoll.gif nesiskundžiau regis trukdančiu pilvuku g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 11 19, 11:10)
schmoll.gif nesiskundžiau regis trukdančiu pilvuku  g.gif .

ups, su angulyte sumaisiaaaaaaaau

Didis didis atsiprasymas.

JAU atlikau remonta tos sumaisytos zinutes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 19 lapkričio 2007 - 10:24