Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

Smagu- matomai įkvėpimas pagavęs hihihi.gif
Tai vis dar lygiai mezgu, be jokių siaurinimų,platinimų, ane?
Atsakyti
smile.gif

Arual, sveika!!!
Atsakyti
Ačiū, sveika, nesiskundžiu 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiesiog vaizdelis - super paprastute suknyte ant gero manekeno smile.gif user posted image

Beje, ar pastebejot, kad i sijonus beigi sukneles vel isisuko 50-uju siluetai?
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tos piestuko silueto sukneles lengvai duodasi numezgamos, o pustosios? As galvoju, kaip toki puosnu sijona (ne is plonojo moherio) pagaminti? Nes mano juodajam/margajam projektui va tokio sijono ir reikia.
Papildyta:
Grozis. Vasarai. As galvoju, rimtai rimtai galvoju apie tokia stai...

user posted image

Beje, kurgi mergike, norejusi megzti sokoladine suknike pagal Victoria's secret modeliuka? Rasteli galiu parasyti, nes ikelti tai...

g g g g 2sD U g g g U 2sK g g g g g g g g g g 2sD U 19
g g g 2sD U g g g g g U 2sK g g g g g g g g 2sD U g 17
g g 2sD U g g g g g g g U 2sK g g g g g g 2sD U g g 15
g 2sD U g g g g g g g g g U 2sK g g g g 2sD U g g g 13
g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g 11
g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g 9
g U 2sK g g g g g g g g g 2sD U g g g U 2sK g g g g 7
g g U 2sK g g g g g g g 2sD U g g g g g U 2sK g g g 5
g g g U 2sK g g g g g 2sD U g g g g g g g U 2sK g g 3
g g g g U 2sK g g g 2sD U g g g g g g g g g U 2sK g 1

g geroji akis
U uzdeta akis
2sK 2 gerosios akys, sumegztos I kaire
2sD 2 gerosios akys, sumegztos I desine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 18 lapkričio 2007 - 12:16
Madmuazele, kaip jumi sokoladinis projektas?
Papildyta:
Bielra, kaip sekasi nerti dvispalve suknike?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 18 lapkričio 2007 - 13:07
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 18, 13:05)
Madmuazele, kaip jumi sokoladinis projektas?
Papildyta:

Sveika gadget3, nėriau suknikę, o gavosi sijonas... hihihi.gif Pagalvojau, kad geriau nusinersiu dar trumpą švarkiuką (bet čia jau ateityje) ir bus platesnio panaudojimo rūbelis... Ką tik užbaigiau sijono dekoracijas lotuliukas.gif ir manau antradienį (sijonų temoje) galėsiu pasirodyti Jūsų teismui...
Atsakyti
O as jau norejau kibint Bielra ir klaust apie jos suknele irgi.... mirksiukas.gif Matai kaip buna- galvoj viena, o gaunas visai kas kita. Na,Bielra, lauksim parodant savo sijoneli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 11 18, 15:56)
Sveika gadget3, nėriau suknikę, o gavosi sijonas...  hihihi.gif  Pagalvojau, kad geriau nusinersiu dar trumpą švarkiuką (bet čia jau ateityje) ir bus platesnio panaudojimo rūbelis... Ką tik užbaigiau sijono dekoracijas  lotuliukas.gif  ir manau antradienį (sijonų temoje) galėsiu pasirodyti Jūsų teismui...

smile.gif Procesas, ziuriu, tavo galvoje visai kaip mano vyksta - kol sumastai, KA megzti/nerti, nirtulingai jungi kelias idejas. Kai jau pradedi, idejos vis viena nepalieka smile.gif Ir vystai toliau smile.gif

O rezultato parodymo bent nuoroda imesk, gerai?

Sekmes dekoruojant!!!
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 18, 13:05)
lotuliukas.gif Madmuazele, kaip jumi sokoladinis projektas?
Papildyta:

Ale prisimeni...net geda pasidare doh.gif blush2.gif Pamaciau labai grazius ryskius margaspalvius merinosu siulus parduotuveje-tai mezgu sunuliui liemene su kapisonu...jau beliko kapisonas 4u.gif

o pas mane tiek ideju, kad nezinau kuria imtis igyvendinti...o + dar du mano megztukai nepabaigti guli doh.gif ir siulu visa pilna kelionine tase....ir norisi dar dar ir dar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Madmuazele,

Ko gi cia gedintis? Didziuotis reikia, kad ideju daug! As jau galvojau, kad noresi mane pakolioti, nes pasifravau kiaurarasti, o su ikelimu tai.. Vienzo, raidelemis idejau. Matei veikiausiai mano siandieninej kilometrinej zinuteje smile.gif

PS o tashe kokia? Kelionei i shiaures ashigali ar siaip - i Paryziu? A?
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 18, 18:47)
Madmuazele,

Ko gi cia gedintis? Didziuotis reikia, kad ideju daug! As jau galvojau, kad noresi mane pakolioti, nes pasifravau kiaurarasti, o su ikelimu tai.. Vienzo, raidelemis idejau. Matei veikiausiai mano siandieninej kilometrinej zinuteje smile.gif

PS o tashe kokia? Kelionei i shiaures ashigali ar siaip - i Paryziu? A?

Kiaurarasti maciau.... tongue.gif

Tase bais didele-ten siulu-kokiem 15 mezginiu rolleyes.gif pamatau-perku, sugalvoju ka-perku... visko norisi, bet rankos tai dvi.... ir paroj tik 24 valandos doh.gif doh.gif o dirbt reikia... o dar cia ideju prisirinkt.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif ech,....na, kaip nors...

Atsakyti
Jo smile.gif Kam dabar lengva? Mirkt mirkt smile.gif
Papildyta:
Kashmyriuko, madmuazele?

user posted image user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 18 lapkričio 2007 - 20:34