Smagu- matomai įkvėpimas pagavęs
Tai vis dar lygiai mezgu, be jokių siaurinimų,platinimų, ane?
Arual, sveika!!!
Ačiū, sveika, nesiskundžiu
Tiesiog vaizdelis - super paprastute suknyte ant gero manekeno
Beje, ar pastebejot, kad i sijonus beigi sukneles vel isisuko 50-uju siluetai?
Tos piestuko silueto sukneles lengvai duodasi numezgamos, o pustosios? As galvoju, kaip toki puosnu sijona (ne is plonojo moherio) pagaminti? Nes mano juodajam/margajam projektui va tokio sijono ir reikia.
Papildyta:
Grozis. Vasarai. As galvoju, rimtai rimtai galvoju apie tokia stai...
Beje, kurgi mergike, norejusi megzti sokoladine suknike pagal Victoria's secret modeliuka? Rasteli galiu parasyti, nes ikelti tai...
g g g g 2sD U g g g U 2sK g g g g g g g g g g 2sD U 19
g g g 2sD U g g g g g U 2sK g g g g g g g g 2sD U g 17
g g 2sD U g g g g g g g U 2sK g g g g g g 2sD U g g 15
g 2sD U g g g g g g g g g U 2sK g g g g 2sD U g g g 13
g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g 11
g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g 9
g U 2sK g g g g g g g g g 2sD U g g g U 2sK g g g g 7
g g U 2sK g g g g g g g 2sD U g g g g g U 2sK g g g 5
g g g U 2sK g g g g g 2sD U g g g g g g g U 2sK g g 3
g g g g U 2sK g g g 2sD U g g g g g g g g g U 2sK g 1
g geroji akis
U uzdeta akis
2sK 2 gerosios akys, sumegztos I kaire
2sD 2 gerosios akys, sumegztos I desine
Beje, ar pastebejot, kad i sijonus beigi sukneles vel isisuko 50-uju siluetai?
Tos piestuko silueto sukneles lengvai duodasi numezgamos, o pustosios? As galvoju, kaip toki puosnu sijona (ne is plonojo moherio) pagaminti? Nes mano juodajam/margajam projektui va tokio sijono ir reikia.
Papildyta:
Grozis. Vasarai. As galvoju, rimtai rimtai galvoju apie tokia stai...
Beje, kurgi mergike, norejusi megzti sokoladine suknike pagal Victoria's secret modeliuka? Rasteli galiu parasyti, nes ikelti tai...
g g g g 2sD U g g g U 2sK g g g g g g g g g g 2sD U 19
g g g 2sD U g g g g g U 2sK g g g g g g g g 2sD U g 17
g g 2sD U g g g g g g g U 2sK g g g g g g 2sD U g g 15
g 2sD U g g g g g g g g g U 2sK g g g g 2sD U g g g 13
g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g 11
g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g 9
g U 2sK g g g g g g g g g 2sD U g g g U 2sK g g g g 7
g g U 2sK g g g g g g g 2sD U g g g g g U 2sK g g g 5
g g g U 2sK g g g g g 2sD U g g g g g g g U 2sK g g 3
g g g g U 2sK g g g 2sD U g g g g g g g g g U 2sK g 1
g geroji akis
U uzdeta akis
2sK 2 gerosios akys, sumegztos I kaire
2sD 2 gerosios akys, sumegztos I desine
Madmuazele, kaip jumi sokoladinis projektas?
Papildyta:
Bielra, kaip sekasi nerti dvispalve suknike?
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 18, 13:05)
Papildyta:
Papildyta:
Sveika gadget3, nėriau suknikę, o gavosi sijonas... Pagalvojau, kad geriau nusinersiu dar trumpą švarkiuką (bet čia jau ateityje) ir bus platesnio panaudojimo rūbelis... Ką tik užbaigiau sijono dekoracijas ir manau antradienį (sijonų temoje) galėsiu pasirodyti Jūsų teismui...
O as jau norejau kibint Bielra ir klaust apie jos suknele irgi.... Matai kaip buna- galvoj viena, o gaunas visai kas kita. Na,Bielra, lauksim parodant savo sijoneli
QUOTE(bielra @ 2007 11 18, 15:56)
Sveika gadget3, nėriau suknikę, o gavosi sijonas... Pagalvojau, kad geriau nusinersiu dar trumpą švarkiuką (bet čia jau ateityje) ir bus platesnio panaudojimo rūbelis... Ką tik užbaigiau sijono dekoracijas ir manau antradienį (sijonų temoje) galėsiu pasirodyti Jūsų teismui...
Procesas, ziuriu, tavo galvoje visai kaip mano vyksta - kol sumastai, KA megzti/nerti, nirtulingai jungi kelias idejas. Kai jau pradedi, idejos vis viena nepalieka Ir vystai toliau
O rezultato parodymo bent nuoroda imesk, gerai?
Sekmes dekoruojant!!!
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 18, 13:05)
Papildyta:
Papildyta:
Ale prisimeni...net geda pasidare Pamaciau labai grazius ryskius margaspalvius merinosu siulus parduotuveje-tai mezgu sunuliui liemene su kapisonu...jau beliko kapisonas
o pas mane tiek ideju, kad nezinau kuria imtis igyvendinti...o + dar du mano megztukai nepabaigti guli ir siulu visa pilna kelionine tase....ir norisi dar dar ir dar
Madmuazele,
Ko gi cia gedintis? Didziuotis reikia, kad ideju daug! As jau galvojau, kad noresi mane pakolioti, nes pasifravau kiaurarasti, o su ikelimu tai.. Vienzo, raidelemis idejau. Matei veikiausiai mano siandieninej kilometrinej zinuteje
PS o tashe kokia? Kelionei i shiaures ashigali ar siaip - i Paryziu? A?
Ko gi cia gedintis? Didziuotis reikia, kad ideju daug! As jau galvojau, kad noresi mane pakolioti, nes pasifravau kiaurarasti, o su ikelimu tai.. Vienzo, raidelemis idejau. Matei veikiausiai mano siandieninej kilometrinej zinuteje
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 18, 18:47)
Madmuazele,
Kiaurarasti maciau....
Tase bais didele-ten siulu-kokiem 15 mezginiu pamatau-perku, sugalvoju ka-perku... visko norisi, bet rankos tai dvi.... ir paroj tik 24 valandos o dirbt reikia... o dar cia ideju prisirinkt.... ech,....na, kaip nors...
Jo Kam dabar lengva? Mirkt mirkt
Papildyta:
Kashmyriuko, madmuazele?
Papildyta:
Kashmyriuko, madmuazele?