ARUAL, nueik i pirma puslapiuka, ka? Elgiesi tiksliai taip, kaip REIKIA: Pamatei grazia suknele, pareiskei nora megzti, apsikonsultavai :)Nusimezgus parodysi. Ir procesa gali rodyt.
Ir siaip - gime mes net rekti mokemes. Kiba negreit ismokom?
Ačiū Gadget3
Čia toks liūdesys apėmė, kai megztinio nusimezgus susisiūt neišeina, nes nemoku, tai ant savęs ir užpykau visapusiškai
Čia toks liūdesys apėmė, kai megztinio nusimezgus susisiūt neišeina, nes nemoku, tai ant savęs ir užpykau visapusiškai
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 17, 01:05)
Ačiū Gadget3
Niekas negimsta mokėdamas.... Jei kas neaišku parašyk į AZ pabandysiu padėti (čia dėl megztinio)
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 17, 01:13)
Vissssska girdejau.
Papildyta:
Eva ir man grazi. Rengiasi stilingai ir laaabai moteriskai. Maciau kazkur ja nufotografuota su megzta ar nerta suknike... Skelbiam paieska?
BUTINAI butiniausiai
Gal paskui dar ir sifruosim rastelius kartu
QUOTE(Mate @ 2007 11 16, 13:14)
Labukas visoms mezgejelems-nerejelems! Idedu savo ziemini sijonuka jums parodyti kaip pvz, nes neriant panasiu stiliumi galima nusinerti kazi ka, t.y. butent suknele . Originale modelis buvo ryskiu spalvu is iriso siulu, o as naudojau visokius likucius: pusvilne, vilna, mochera, medvilne
noriu ir aš prisidėti prie pagyrų - labai gražus man tavo sijonas, Mate
kokia sita grazi , gal yra kartais shemute, kaip tik rudu siulu uzsisakiau
nuosirdi, schemuciu nera, as tik foto radau
Labai gražu, tiesiog nuostabu, kad aš mokėčiau taip nerti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 17, 01:19)
O man kažkaip pasidarė laaaabai gėda, kad čia jus trukdau- gal geriau eiti į temą, kur noriu išmokti megzti
nuuuu neeeeeeeeeeeee buk cia
Pradėjau tą suknelę, bet kolkas tik keletą eilių numezgiau
Gadget3, pamezgiau truputį ir pridėjau darvieną akį, nes pagal skaičiukus truputį nesigavo
Gadget3, pamezgiau truputį ir pridėjau darvieną akį, nes pagal skaičiukus truputį nesigavo
Va kaip atrodo
Tik už kokybę atsiprašau
Tik už kokybę atsiprašau
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 18, 11:16)
Hi hi!!!
Man patinka. O tau kaip - maloniai mezgasi?
As savo machiiiierini megztuka baigiau, guli daba, dziusta. Liepia eit suknyte megzt toliau