Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

Aha, pabarei tai ir aš dabar einu ūkinių opercijų žurnalą toliau pildyt, o tai stovi nuo anos savaitės neatverstas......O vakare bus tik mezgimas ir šeima, ale va vėl mezgimas pirmoj vietoj rašos......Ber jūs merdžinos man totaliai blondinei paaiškinkit kaip tas MB išsišifruoja.Kad kalba eina apie vyrą tai tą lyg ir suprantu, bet kaip iššifruot?Jūs jau nesijuokit , bet aš tikrai nesuprantu.Aš tik neseniai išsišifravavau kas tas AŽ ir SM nu bet tas MB niekaip nesišifruoja..............
Atsakyti
Mano brangusis, brangiausias, brangenybė, bachūras, bičas, bernas, ir taip toliau
Atsakyti
Sveikos, mezgėjėlės auksarankės smile.gif

jungiuosi prie užsidegusiųjų suknelių mezgimu:D nusipirkau suknelei siūlus, nežinau kaip pavadinti, kur kelios spalvos galais sudėtos, t.y. kai mezginys gaunasi dryžuotas.
tai vat suku galvą, kokiu rašteliu ją megzti ir ar išvis dėti raštelį. bijau, kad raštas neužgožtų siūlų spalvų išdėstymo privalumų, bet tuo pačiu nesinori vien tik lygiu raštu megzti. gal kas nors jau esat mezgusi iš tokių siūlų, gal kokių idėjų būtų? galvojau, gal kokią pynę per vidurį dėti.
rankos niežti pradėti megzti, bet nesugalvoju kaip unsure.gif šįvakar žadu baigti MB ilgą-ilgą-platų-platų biggrin.gif šaliką ir tada jau imsiuosi suknelės
Atsakyti
ARUAL:) Sveika smile.gif tavo deze pilna, tai rasau sicionajuos smile.gif

O sausas meginukas: kiek akiu=koks platumas cm, eiluciu=koks ilgumas cm?

Tuoj viska suskaiciuosim!!!

SUPERRRRINIS MB paaiskinimassssss!!!!
Atsakyti
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 16, 15:22)
Ber jūs merdžinos man totaliai blondinei paaiškinkit kaip tas MB išsišifruoja.Kad kalba eina apie vyrą tai tą lyg ir suprantu, bet kaip iššifruot?Jūs jau nesijuokit , bet aš tikrai nesuprantu.Aš tik neseniai išsišifravavau kas tas AŽ ir SM nu bet tas MB niekaip nesišifruoja..............

Mersedez Menz
Mano Briedis
Mega Baitas
Mano Brangiausias
Išsirink kuris patinka smile.gif))
Atsakyti
Aš jau pratryniau blush2.gif
Žinok, esu visiška tundra ir megzdama neskaičiavau eilučiu, bet dabar suskaičiavau
Uždėta 30 akių, gaunasi apie 17,5 cm plotis
Numegzta apie 43 eilės ir gaunasi apie 17 cm
Atsakyti
Oi ačiū mergikės kad paaiškinot apie MB daba ir aš būsiu kieta.O dėl bliamba Gadget tai jau tu nepyk, tikrai kai jau parašiau tai tik tada apie tavo krūną prisiminiau.Aš už žmones su geru jumoru jausmu.Šiaip tai ir man ji juodai patiko.
Atsakyti
Tas MB ( Mano Briedis lotuliukas.gif ) ką tik paskambino, kad jam įrankių kažkokių reik, tai merginos, atsijungiu valandėlei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eferika @ 2007 11 16, 14:28)
Sveikos, mezgėjėlės auksarankės smile.gif

jungiuosi prie užsidegusiųjų suknelių mezgimu:D  nusipirkau suknelei siūlus, nežinau kaip pavadinti, kur kelios spalvos galais sudėtos, t.y. kai mezginys gaunasi dryžuotas.
tai vat suku galvą, kokiu rašteliu ją megzti ir ar išvis dėti raštelį. bijau, kad raštas neužgožtų siūlų spalvų išdėstymo privalumų, bet tuo pačiu nesinori vien tik lygiu raštu megzti. gal kas nors jau esat mezgusi iš tokių siūlų, gal kokių idėjų būtų? galvojau, gal kokią pynę per vidurį dėti.
rankos niežti pradėti megzti, bet nesugalvoju kaip  unsure.gif šįvakar žadu baigti MB ilgą-ilgą-platų-platų biggrin.gif šaliką ir tada jau imsiuosi suknelės

Sveika!!!
Junkis, jei nebijai apsikresti smile.gif

O margiukei suknikei tai gerai galvoji - pafakturinti mezgima siek tiek, kad ne maisiukas butu. Gali pacia suknytes forma (sijono) sudetingesne padaryti, kokiu nors kreizi raukineliu daryti smile.gif As mezgiau melanzo megztuka, tai jis margiukas isejo, mielas, o pagyvinau is tokio paties siulo geleliu keleta nunerus ploksciu ir prisiuvus strateginese rolleyes.gif vietose. Po pora ant rankoviu, po trejeta - ant priekio ir nugaros smile.gif Viena - ant apykakles krasciuko. Po to sulieknejau ir dovanojau anytai smile.gif

Traukia papaisyti, bet su piesiniu ikelimais doh.gif Iki siol kiaurarascio neikeliu, seniai seniaiiaiaiiaiaiaiaiai issifruoto.

Vienzo, kaip as darau - pamedzioju nuotrauku, ir darau koki miksa. Galvoje. Dar su sese aptariu. Ir, jei visa dar noriu, tada jau mezgu smile.gif

Sekmes!
Papildyta:
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 16, 14:41)
Oi ačiū mergikės kad paaiškinot apie MB daba ir aš būsiu kieta.O dėl bliamba Gadget tai jau tu nepyk, tikrai kai jau parašiau tai tik tada apie tavo krūną prisiminiau.Aš už žmones su geru jumoru jausmu.Šiaip tai ir man ji juodai patiko.

rolleyes.gif

Esu gera, grazi, protinga ir nirialiai kukli, jeigu ka.

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2007 11 16, 11:14)
Labukas visoms mezgejelems-nerejelems! smile.gif Idedu savo ziemini sijonuka jums parodyti kaip pvz, nes neriant panasiu stiliumi galima nusinerti kazi ka, t.y. butent suknele smile.gif . Originale modelis buvo ryskiu spalvu is iriso siulu, o as naudojau visokius likucius: pusvilne, vilna, mochera, medvilne

nu jau darbelio doh.gif bet gera mintis likuciams sunaudoti thumbup.gif

o mano suknele kuria pradejau nerti, turbut virs i sijona lotuliukas.gif nes ziuriu kad platokas gaunasi, bet siulu is kuriu neriu, yra virs kilogramo thumbup.gif tai uzteks ir suknelei.
Vakar dar dairiausi kokiu modeliuku,tai va kokius radau, nu labai jau man patiko sitie visi wub.gif
tos krutines dalis idomi labai
user posted image
sitas isvis super ir kaip suknele ir kaip tunika thumbup.gif
user posted image

ta daili suknyte wub.gif
user posted image

ir sita labai faina biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 16, 14:26)
Mano brangusis, brangiausias, brangenybė, bachūras, bičas, bernas, ir taip toliau

Čia kitoj temoj merginos nusprendė, kad MB - tai "mažai bemastantis" lotuliukas.gif

O aš vakar po ilgokos pertraukos virbalus pasiėmiau, tai komentarą gavau tokį "nu va, vėl megzt pradėjo, greit vėl pyksimės" doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 11 16, 14:49)
user posted image

user posted image

Noriu!
Abieju!
Tuctuojau!

Vienzo, labai man jos grazios.
Atsakyti