Niu Dovyda, niu DETALIAI sukelei!
Saunuole!!!
Bus sitos sukneles manija Ir kiekvienos - vis viena originali!!!
nu blyn susinervijau, ne visas nuorodas leidzia kelt , taigi tos , kurios nepabrauktos iki galo, neveikia
niu ka jei bus poreikis pakartosim
niu ka jei bus poreikis pakartosim
Jau lauku pavasario. Apziurinejau pavasario kolekcijikes, ir Balmain pamaciau dvi dievisko grozio suknikes. Stai jos:
ir
ir
[quote=gadget3,2007 11 15, 13:48]
Jau lauku pavasario. Apziurinejau pavasario kolekcijikes, ir Balmain pamaciau dvi dievisko grozio suknikes. Stai jos:
sita kokia tik...vargsei manekenei valgyt niekas nedave koki pusmeti nu ziauru...... net raumenys jau atrofuojasi, kur moteriski apvalumai???
sita kokia tik...vargsei manekenei valgyt niekas nedave koki pusmeti nu ziauru...... net raumenys jau atrofuojasi, kur moteriski apvalumai???
Dovyda, a kur tu matei pakaba rubeliams su atsikisimais, a?
Bet ziurim i suknyte, i suknyte ziurim. Suknyte nuostabi, ne?
Nu bet Dovyda tu duodi. Tu jau nebe Dovyda o RAKETA Taip taip Raketa, nesuprantu kaip viskas tau taip greitai gaunas Žiūriu esi pasiruošus 100 procentų , man jau nebepatogu lygintis su tavim. Tu Šaunuolė.
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 15, 17:15)
Perskaičiau ir numiriau iš juoko Suknytes abi laaaaaabai superrrrrrrrr
QUOTE(agnieszka.v @ 2007 11 15, 21:24)
aciu agnieska
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 15, 17:15)
niu taaaaaaaaaaaaaip nuostabi, pirma tai -jegine
Papildyta:
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 15, 20:55)
Nu bet Dovyda tu duodi. Tu jau nebe Dovyda o RAKETA Taip taip Raketa, nesuprantu kaip viskas tau taip greitai gaunas Žiūriu esi pasiruošus 100 procentų , man jau nebepatogu lygintis su tavim. Tu Šaunuolė.
eiiiiiii draugyte, nepalik manes vienos , tuoj raketai kuras baigsis ir bahhhh sustos neriam-mezgam grieciau
Ačiū mergaitės už palaikymą. Agnieška ir tau labai ačiū. Žiūriu čia kilo labai didelis susidomėjimas, o aš Dovyda jau kaip tas zuikis noriu slėptis po lapais ir gailiuos kad čia apsiskelbiau. Geriau būčiau po tavęs pasirodžiusi...... O jei rimtai tai dabar mezgu rankoves, bet jas mezgu ilgas ir siauras, kad šilčiau darbuke sedėti būtų. O kas pas teve ten per siūlai. Labai jau prabangiai ir turtingai atrodo. Ir dar spalva mano....
Rugile, nesikuklink!
Girlpower yra girlpower, ir kiekvienos indelis - vienintelis, nepakartojamas ir svarbus.
Mezgu savo maxi-kojine. Leteju....
Girlpower yra girlpower, ir kiekvienos indelis - vienintelis, nepakartojamas ir svarbus.
Mezgu savo maxi-kojine. Leteju....
Gadget3,turiu klausimą- bandau tą pavyzdėlį ir nežinau ar geriau plonesniais virbalais,ar storesniais: