Latina, gal nersi ja?
virsaus tai tas paprastas rastelis, as kaip tik juom suknele ir neriu, o apacios gali kazka prisitaikyt , to rastelio nereiks platint, nes labai gerai praplatina, kur tos juostos su vienu uzmetimu
ir po krutine ziuriu paprastas tinklelis, jungiasi su ta juosta kur kaspinui ir paskui vel tinklelis, kuris prijungia sijona
QUOTE(mindira @ 2007 11 13, 12:27)
Latina, gal nersi ja?
virsaus tai tas paprastas rastelis, as kaip tik juom suknele ir neriu, o apacios gali kazka prisitaikyt , to rastelio nereiks platint, nes labai gerai praplatina, kur tos juostos su vienu uzmetimu
ir po krutine ziuriu paprastas tinklelis, jungiasi su ta juosta kur kaspinui ir paskui vel tinklelis, kuris prijungia sijona
Man ji tokia paprastute ir gražutė Tiktų ir į darbą, jau nuo vasaros kirba mintis apie ją O kokiu tuomet tu rašteliu neri? Planuoju ją nerti, jei nieko daugiau gražaus nerasiu
Latina, aš tą pilką suknelę mezgu. Taip taip ne neriu o mezgu virbalais.Bet kažkaip nelabai gražiai gaunasi. Liko rankovės, ne už ilgo pasirodysiu.Labai norėjau ją nerti, bet taip to rašto ir neiššifravau.....O su manim dar viena forumietė ruošiasi nerti tą pačią suknelę. Tada sudėsim rezultatus jūsų teismui.
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 13, 13:33)
Latina, aš tą pilką suknelę mezgu. Taip taip ne neriu o mezgu virbalais.Bet kažkaip nelabai gražiai gaunasi. Liko rankovės, ne už ilgo pasirodysiu.Labai norėjau ją nerti, bet taip to rašto ir neiššifravau.....O su manim dar viena forumietė ruošiasi nerti tą pačią suknelę. Tada sudėsim rezultatus jūsų teismui.
Labai lauksiu rezultatų Gal visai gražiai kai užsidėsi ant savęs
o kaip jum tokia va
QUOTE(Latina @ 2007 11 13, 13:20)
Man ji tokia paprastute ir gražutė Tiktų ir į darbą, jau nuo vasaros kirba mintis apie ją O kokiu tuomet tu rašteliu neri? Planuoju ją nerti, jei nieko daugiau gražaus nerasiu
net nezinau kaip tau paaiskint dabar 2 stulpeliai, 2 kilpeles ir 2 stulpeliai, kita eile tas pats, tik tuos stulpelius suneriu i tas 2 kilpeles, na ir gaunasi toks kaip tos sukneles virsus arba laaaaabai panasus
ir vis platinsiu, ilgindama kilpeles tarp stulpeliu, o tuos vis vienodus darysiu, na gal ka suprasit
QUOTE(Latina @ 2007 11 13, 10:43)
Sveikos,
nu niekur neberandu Kažkada aptarinėjo šią suknelę ir man rodos kažkas ją nėrė. Gal galite pasidalinti kokiu rašteliu nėrėt ir kaip sekėsi?
nu niekur neberandu Kažkada aptarinėjo šią suknelę ir man rodos kažkas ją nėrė. Gal galite pasidalinti kokiu rašteliu nėrėt ir kaip sekėsi?
valio!!!! rugile, turim dar viena kompanione na rugile mezga virbalais ja, o as ruosiuosi nerti, o rastelis kaip matai, tik nuotrauka
QUOTE(qqte @ 2007 11 13, 21:10)
o kaip jum tokia va
GRAŽU, YPAČ SIJONAS TOKS SUPER BŪTŲ TAIP GRAŽIAI IŠPLATĖJA
QUOTE(mindira @ 2007 11 13, 21:25)
net nezinau kaip tau paaiskint dabar 2 stulpeliai, 2 kilpeles ir 2 stulpeliai, kita eile tas pats, tik tuos stulpelius suneriu i tas 2 kilpeles, na ir gaunasi toks kaip tos sukneles virsus arba laaaaabai panasus
ir vis platinsiu, ilgindama kilpeles tarp stulpeliu, o tuos vis vienodus darysiu, na gal ka suprasit
Truputį supratau, truputį ne Bet atidžiai pasižiūrėjus viršutinį raštelį supratau kaip nerti, truputį neaišku dėl apatinio.
Aha Dovyda, pastebėjau kad ši suknelė daug kam patinka. Bus labai smagu. Dabar kai ta nuotrauka iš arti tai su jumis visiškai sutinku kad ji NERTA.Bet rašto vis tiek neįkertu. Dovyda, kai tu ją jau pradėsi nerti kibsiu aš prie tavęs , nes mano mažutė man vis ramybės neduoda ir vis klausia, kada man tokią "nusiųsi", tipo numegsi. Dabar pradėjau rankoves tai ji jau klausia ar čia man? Bet Dovyda, vis tiek nesu patenkinta, jaučiu kad dabartinė bus tik kaip idėja, o va su tavim norėčiau ją iš naujo nerti tik jau nebe iš žydrų, o tik iš pilkų, nes manau spalva daug įtakos daro, na nebent čia mano įsitikininmas. Bet aš visada stengdavaus megzti tokios spalvos medeliuką ir sau koks yra pavaizduotas.O dabar padariau eksperimentą ir man atrodo ne tas, ne, vis tiek ne tas.
QUOTE(dovyda @ 2007 11 13, 22:41)
valio!!!! rugile, turim dar viena kompanione na rugile mezga virbalais ja, o as ruosiuosi nerti, o rastelis kaip matai, tik nuotrauka
Dar vis galvoju, jei apatinį raštą išsišifruosiu, tai nersiu. Tik dar yra viena kuri patinka, bet ten jau šilta suknelė gautųsi, tai dabar vis svarstau
QUOTE(Latina @ 2007 11 14, 09:39)
Dar vis galvoju, jei apatinį raštą išsišifruosiu, tai nersiu. Tik dar yra viena kuri patinka, bet ten jau šilta suknelė gautųsi, tai dabar vis svarstau
bet juk gali prisitaikyti ta rasteli panasu svarbiausia, kad jo platinti nereikia nes platinasi per tuos paprastus stulpelius
kiek ziuriu tai cia manau nera sunku ta rasta issifruot svarbiausia tai dabar butu viska apsiskaiciuot, kiek tiksliai reikes, na kokio plocio bus