Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

Aciu! O mano raudona is cia (zr. zemiau) . Jokiu schemu neturejau, ziurejau i paveiksleli ir kuriau smile.gif Vis dar kankinuos (ji megzta pries 2 metus) del dirzo, nes nerandu tinkamo, o be dirzo nelabai kaip atrodo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2007 11 12, 13:49)
Aciu! O mano raudona is cia (zr. zemiau) . Jokiu schemu neturejau, ziurejau i paveiksleli ir kuriau smile.gif Vis dar kankinuos (ji megzta pries 2 metus) del dirzo, nes nerandu tinkamo, o be dirzo nelabai kaip atrodo
user posted image

Hmm.. rolleyes.gif O kas tave dirze kankina? Tas, kuris juosia tavo liemeni nuotraukoje, tinka puikiausiai smile.gif Nebent... skolintas? cool.gif

Grazi suknyte smile.gif PS Manau, gali ir auksini, ir balta ir net grandziniaaaas ant tokios suknikes juostis (kad tik charakteri beigi stiliu atitiktu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 12 lapkričio 2007 - 16:18
QUOTE(bielra @ 2007 11 10, 15:01)
Labai graži suknelė!  thumbup.gif

nuostabi suknele thumbup.gif saunuole 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2007 11 11, 22:03)
Jusu teismui  ax.gif
user posted image

wowowowowowow laPerla thumbup.gif bet sutinku su Bielra...pamusaliuko reiketu sulig krasteliu ( kojytes tavo labai grazios, bet ilgesnis ziuretusi geriau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Mate @ 2007 11 12, 11:27)
Labas rytas, bandau ikelt dar viena suknute. Vakar nebuvo nei jegu, nei laiko normaliam demonstravomui, tai nuotraukyte paprasta. Dabar ziuriu, kad gal ir truputi ranka padrebejo befotografuojant (cia nuo istisinio valymo, plovimo ir sveitimo per visa diena smile.gif )
user posted image
Papildyta:
pasididina ji tik ja nuspaudus, turbut siaip nereikia nuotrauku mazinti, tada isikeltu visas normalus dydis is kart? Liepa, prasau tavo pagalbos smile.gif

dar viena dailute suknele , na tu ir darbstuole Mate drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 12 lapkričio 2007 - 16:42
aciu uz komentarus ir teigiamus ivertinimus smile.gif . O darbstumas per krastus lietusi jei tik para ilgesne butu, nes dabar kruva mano hobiu+namai+darbas sunkiai telpa i 24 h sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2007 11 12, 17:55)
aciu uz komentarus ir teigiamus ivertinimus smile.gif . O darbstumas per krastus lietusi jei tik para ilgesne butu, nes dabar kruva mano hobiu+namai+darbas sunkiai telpa i 24 h sad.gif

tas tai jau tikra tiesa verysad.gif drinks_cheers.gif Geriausia tiem, kas hobių neturi, tik teliką ant sofutės po darbo žiūri vacation1.gif
Atsakyti
Mate - suknyte super grazhi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2007 11 12, 16:37)
wowowowowowow laPerla  thumbup.gif bet sutinku su Bielra...pamusaliuko reiketu sulig krasteliu  ( kojytes tavo labai grazios, bet ilgesnis ziuretusi geriau  blush2.gif

aciu 4u.gif tik... cia ne as o drauge kuriai neriau, butent ji norejo tokio ilgio pamusaliuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2007 11 12, 18:07)
tas tai jau tikra tiesa  verysad.gif  drinks_cheers.gif Geriausia tiem, kas hobių neturi, tik teliką ant sofutės po darbo žiūri vacation1.gif

smile.gif

Betgi si bei ta spejam smile.gif

Ir kuo daugiau veiklos, tuo geriau susiplanuoji, nori, troksti, verziesi.... Ar ne?

Lygiu siulu!!

cool.gif
Atsakyti
labas rytas,

bielra atsiliepk lotuliukas.gif
rasiau tau AZ bet kaip blondine sugebejau parasyti kitai forumietei blush2.gif

labai domina tavo violetines suknutes rastelis, gal galetum parasyti kaip neri ta dali ne melanzine? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2007 11 13, 08:22)
labas rytas,

bielra atsiliepk  lotuliukas.gif
rasiau tau AZ bet kaip blondine sugebejau parasyti kitai forumietei  blush2.gif

labai domina tavo violetines suknutes rastelis, gal galetum parasyti kaip neri ta dali ne melanzine? aciu  4u.gif

Labas rytas! La Perla, tas raštelis toks pats kaip ir sijono kur nėriau (sijonų temoje), na bet bandysiu paaiškinti.
Ten yra taip: į kas antrą pynelės akį neriami 2 pusiniai stulpeliai, antroje eilėje tuos 2 pusinius stulpelius neriam į laisvas pirmos eilės akis..., na tikiuosi aiškiai aš čia parašiau... lotuliukas.gif
Na dar parašysiu (kam įdomu) kaip neriami pusiniai stulpeliai: niariamas jis taip kaip ir stulpelis su užmetimu, tik siūlas ištraukiamas per visas 3 ant vąšelio esančias akis.
Visoms linkiu gražių mezginių! 4u.gif
Atsakyti
Patrauke prie suknyciu moheriniu

Siluetas, spalva...

user posted imageuser posted image

Ir - pas turkus radau!!! Idejos smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image

Tai per dvi temas sukroviau - ir moheriukui, ir cia. Nes - moherines gi suknikes. Man dar galvos papuostos a la virbalais su kamuoliukais... Kuo ne patrakusi, bet laaaabai zavi mezgeja?
Atsakyti
Sveikos,
nu niekur neberandu doh.gif Kažkada aptarinėjo šią suknelę ir man rodos kažkas ją nėrė. Gal galite pasidalinti kokiu rašteliu nėrėt ir kaip sekėsi? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latina: 13 lapkričio 2007 - 09:45