Aciu! O mano raudona is cia (zr. zemiau) . Jokiu schemu neturejau, ziurejau i paveiksleli ir kuriau Vis dar kankinuos (ji megzta pries 2 metus) del dirzo, nes nerandu tinkamo, o be dirzo nelabai kaip atrodo
QUOTE(Mate @ 2007 11 12, 13:49)
Aciu! O mano raudona is cia (zr. zemiau) . Jokiu schemu neturejau, ziurejau i paveiksleli ir kuriau Vis dar kankinuos (ji megzta pries 2 metus) del dirzo, nes nerandu tinkamo, o be dirzo nelabai kaip atrodo
Hmm.. O kas tave dirze kankina? Tas, kuris juosia tavo liemeni nuotraukoje, tinka puikiausiai Nebent... skolintas?
Grazi suknyte PS Manau, gali ir auksini, ir balta ir net grandziniaaaas ant tokios suknikes juostis (kad tik charakteri beigi stiliu atitiktu).
QUOTE(bielra @ 2007 11 10, 15:01)
Labai graži suknelė!
nuostabi suknele saunuole
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2007 11 11, 22:03)
wowowowowowow laPerla bet sutinku su Bielra...pamusaliuko reiketu sulig krasteliu ( kojytes tavo labai grazios, bet ilgesnis ziuretusi geriau
Papildyta:
QUOTE(Mate @ 2007 11 12, 11:27)
Labas rytas, bandau ikelt dar viena suknute. Vakar nebuvo nei jegu, nei laiko normaliam demonstravomui, tai nuotraukyte paprasta. Dabar ziuriu, kad gal ir truputi ranka padrebejo befotografuojant (cia nuo istisinio valymo, plovimo ir sveitimo per visa diena )
Papildyta:
pasididina ji tik ja nuspaudus, turbut siaip nereikia nuotrauku mazinti, tada isikeltu visas normalus dydis is kart? Liepa, prasau tavo pagalbos
Papildyta:
pasididina ji tik ja nuspaudus, turbut siaip nereikia nuotrauku mazinti, tada isikeltu visas normalus dydis is kart? Liepa, prasau tavo pagalbos
dar viena dailute suknele , na tu ir darbstuole Mate
aciu uz komentarus ir teigiamus ivertinimus . O darbstumas per krastus lietusi jei tik para ilgesne butu, nes dabar kruva mano hobiu+namai+darbas sunkiai telpa i 24 h
QUOTE(Mate @ 2007 11 12, 17:55)
aciu uz komentarus ir teigiamus ivertinimus . O darbstumas per krastus lietusi jei tik para ilgesne butu, nes dabar kruva mano hobiu+namai+darbas sunkiai telpa i 24 h
tas tai jau tikra tiesa Geriausia tiem, kas hobių neturi, tik teliką ant sofutės po darbo žiūri
Mate - suknyte super grazhi
QUOTE(dovyda @ 2007 11 12, 16:37)
wowowowowowow laPerla bet sutinku su Bielra...pamusaliuko reiketu sulig krasteliu ( kojytes tavo labai grazios, bet ilgesnis ziuretusi geriau
aciu tik... cia ne as o drauge kuriai neriau, butent ji norejo tokio ilgio pamusaliuko
QUOTE(neringata @ 2007 11 12, 18:07)
tas tai jau tikra tiesa Geriausia tiem, kas hobių neturi, tik teliką ant sofutės po darbo žiūri
Betgi si bei ta spejam
Ir kuo daugiau veiklos, tuo geriau susiplanuoji, nori, troksti, verziesi.... Ar ne?
Lygiu siulu!!
labas rytas,
bielra atsiliepk
rasiau tau AZ bet kaip blondine sugebejau parasyti kitai forumietei
labai domina tavo violetines suknutes rastelis, gal galetum parasyti kaip neri ta dali ne melanzine? aciu
bielra atsiliepk
labai domina tavo violetines suknutes rastelis, gal galetum parasyti kaip neri ta dali ne melanzine? aciu
QUOTE(La Perla @ 2007 11 13, 08:22)
labas rytas,
bielra atsiliepk
bielra atsiliepk
Labas rytas! La Perla, tas raštelis toks pats kaip ir sijono kur nėriau (sijonų temoje), na bet bandysiu paaiškinti.
Ten yra taip: į kas antrą pynelės akį neriami 2 pusiniai stulpeliai, antroje eilėje tuos 2 pusinius stulpelius neriam į laisvas pirmos eilės akis..., na tikiuosi aiškiai aš čia parašiau...
Na dar parašysiu (kam įdomu) kaip neriami pusiniai stulpeliai: niariamas jis taip kaip ir stulpelis su užmetimu, tik siūlas ištraukiamas per visas 3 ant vąšelio esančias akis.
Visoms linkiu gražių mezginių!
Patrauke prie suknyciu moheriniu
Siluetas, spalva...
Ir - pas turkus radau!!! Idejos
Tai per dvi temas sukroviau - ir moheriukui, ir cia. Nes - moherines gi suknikes. Man dar galvos papuostos a la virbalais su kamuoliukais... Kuo ne patrakusi, bet laaaabai zavi mezgeja?
Siluetas, spalva...
Ir - pas turkus radau!!! Idejos
Tai per dvi temas sukroviau - ir moheriukui, ir cia. Nes - moherines gi suknikes. Man dar galvos papuostos a la virbalais su kamuoliukais... Kuo ne patrakusi, bet laaaabai zavi mezgeja?
Sveikos,
nu niekur neberandu Kažkada aptarinėjo šią suknelę ir man rodos kažkas ją nėrė. Gal galite pasidalinti kokiu rašteliu nėrėt ir kaip sekėsi?
nu niekur neberandu Kažkada aptarinėjo šią suknelę ir man rodos kažkas ją nėrė. Gal galite pasidalinti kokiu rašteliu nėrėt ir kaip sekėsi?