Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - 3 dalis, nertos, megztos

QUOTE(mindira @ 2007 11 11, 19:53)
Labutis  4u.gif
sakykit, o kas nors vasarai jau ruosiates  tongue.gif as pradejau nertis suknele, tai darbo bus tikrai nemazai, uztat jau dabar pradejau  tongue.gif tai idomu butu su kuom nors vis padiskutuoti, gal kas dar jungsis prie vasariniu sukneliu darbo  tongue.gif  4u.gif

o man kol kas nesimezga vasariniai rubai...
norisi tik kazko silto
nekantri as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 11 11, 21:33)
o man kol kas nesimezga vasariniai rubai...
norisi tik kazko silto
nekantri as smile.gif

o as tai kaip tik, pradesiu megzti, jei laiko nebeturesiu, tai tas siltas rubas ir pasiliks kokiam pavasariui lotuliukas.gif
uztat pradejau dabar vasarai ruostis, nros cia dabar tik upas uzejo doh.gif
juk visos mezgejeles 10 darbu turim lotuliukas.gif tai ta, tai ana mezgaliojam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 11 11, 21:51)
o as tai kaip tik, pradesiu megzti, jei laiko nebeturesiu, tai tas siltas rubas ir pasiliks kokiam pavasariui  lotuliukas.gif
uztat pradejau dabar vasarai ruostis, nros cia dabar tik upas uzejo  doh.gif
juk visos mezgejeles 10 darbu turim  lotuliukas.gif tai ta, tai ana mezgaliojam  doh.gif

nu tai jo su tais 10..ik kad viena darba padejus kazkodel paskui jo nesinori imt
norisi ka nors naujo vel ..ir vel tada kojos i siulu parduotuve nesa ir vel lendasi i sm ideju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 11 11, 21:59)
nu tai jo su tais 10..ik kad viena darba padejus kazkodel paskui jo nesinori imt
norisi ka nors naujo vel ..ir vel tada kojos i siulu parduotuve nesa ir vel lendasi i sm ideju  doh.gif

drinks_cheers.gif tokia jau ta mezgeju dalia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
siulais visi pakampiai apkraustyti, bet vis tiek reikia dar ir dar doh.gif apie neuzbaigtus darbus jau nebekalbu lotuliukas.gif

tai tikiuos kad ta suknele iseis pabaigti, dabar kol nors yra nerti bigsmile.gif o jei dar gausis taip kaip sugalvojau, tai bus labai fainai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 11 11, 22:13)

tai tikiuos kad ta suknele iseis pabaigti, dabar kol nors yra nerti  bigsmile.gif o jei dar gausis taip kaip sugalvojau, tai bus labai fainai  rolleyes.gif

lauksim pasirodant drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2007 11 11, 22:03)
user posted image

Labai daili suknele! Idomi ideja azura daryti apacioj, o ne virsuje.

mirksiukas.gif
Kam vasara, kam ziema - visos dedam idejas ir fotkes, nes maza kas kur slidines ar pliaze kanariniame gules smile.gif megzdama smile.gif ar nerdama {be akvalango}.

Pirma karta mezgu apvaliais virbalais, t.y. su valu smile.gif Gaminu "kojines" tipo suknele. is medvilnes ir elastano melanzo, tai suklasifikuot kaipo ziemine ar vasarine nepavyks smile.gif

Geru darbu!

Atsakyti
Zieminems mergaitems smile.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
ir paskutinioji smile.gif maza juoda suknele smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2007 11 11, 21:03)
Jusu teismui  ax.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gražu karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linjus: 12 lapkričio 2007 - 08:54
QUOTE(La Perla @ 2007 11 11, 22:03)
Jusu teismui  ax.gif
user posted image

nu jau grožis... wub.gif Labai dailu thumbup.gif
Atsakyti
La Perla, labai kruopštus darbelis! 4u.gif Tik man asmeniškai norėtusi ilgesnio pamušalo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 12, 08:29)
Zieminems mergaitems smile.gif

user posted image
Papildyta:

nu sita man superine
ir spalva tokia faina wub.gif
Atsakyti
Lateeeee spalva, lateeee smile.gif mane tai traukia si spalva siemet. Nesvarbu, kad dar nieko tokios spalvos neturiu, ar ne?
Atsakyti