Paziurime i tokius vaizdus,
pabendraujame, pasitariame, ir - aida!
Senoji tema..
Na baltoji snieguolės suknelė tai Aš vos nenugriuvau nuo kėdės.Jėga.Bet apykaklė....ir kaip užteko kantrybės? Negaliu atsižavėt. Šaunuolė. Laukiam naujų kūrinių, idėjų.
O kad supermamos forumas veža tai ir aš įsitikinau 100 procentų.Ir aš taip pat darbe tik seivinu, tik kopinu...Anksčiau laisvą minutę telefonu varydavau, o dabar su jumis kartu sėdžiu, idėjų semiuos ir pati neriu, mezgu...Ankščiau pirkdavau kone kiekvieną mezgimo žurnalą, kaupdavau bet jie taip menęs neužkabindavo, o va pas jus, su jumis pabuvus taip gera pasidaro kad atrodo kalnus nuverstum.Ah kad tik to laikelio daugiau būtų....
O kad supermamos forumas veža tai ir aš įsitikinau 100 procentų.Ir aš taip pat darbe tik seivinu, tik kopinu...Anksčiau laisvą minutę telefonu varydavau, o dabar su jumis kartu sėdžiu, idėjų semiuos ir pati neriu, mezgu...Ankščiau pirkdavau kone kiekvieną mezgimo žurnalą, kaupdavau bet jie taip menęs neužkabindavo, o va pas jus, su jumis pabuvus taip gera pasidaro kad atrodo kalnus nuverstum.Ah kad tik to laikelio daugiau būtų....
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 02, 10:54)
Na baltoji snieguolės suknelė tai Aš vos nenugriuvau nuo kėdės.Jėga.Bet apykaklė....ir kaip užteko kantrybės? Negaliu atsižavėt. Šaunuolė. Laukiam naujų kūrinių, idėjų.
zonoma! daugiese daug sparciau mezgasi-neriasi
Rugile, kaip tavo suknele? as su saviske pastrigau, neatveze i parduotuve man zadetu siuliuku, tai is tos nevilties nusipirkau sokoladiniu siulu ir ne pagal plana visai neriu VS sijona tikiuosi vis dar prie taves prisijungti ir pasivyti..pralenti jau nebeiseis
Papildyta:
Qatqet labai zavi suknyte saunuole tu saunuole
Eh, Dovyda..... Esu pabaigusi priekį, pradėjau nugarytę Bet kažkas man čia ne taip Nežinau kaip bus, mezgu iš sportinio intereso Jaučiu kad teks ardyt arba svorio biškį pametėt..... Bet atrodo bus priimtinesnis ir greitesnis pirmas variantas.... Atrodo suknelė bus ankštoka. Tad jei ardysiu tau mane prisivyti ir pralenkti bus vieni juokai.
O kad tau neišeina pasilaikyti plano tai manau bus tik į naudą. Turėsi savo VS ale Dovyda sijonuką. Būsi vienintelė ir nepakatrojama.Kai bus ką rodyti būtinai pasirodyk.Lauksim.
O kad tau neišeina pasilaikyti plano tai manau bus tik į naudą. Turėsi savo VS ale Dovyda sijonuką. Būsi vienintelė ir nepakatrojama.Kai bus ką rodyti būtinai pasirodyk.Lauksim.
gadget3, jei turesi kokiu minciu, kaip megzti ta suknele su kailiais - mestelk prasau cia...
as niekada nemezgiau sukneles, nu bet sita nereal butinai tokios noriu...
tik nezinau nuo ko pradet...
buciau dekinga
as niekada nemezgiau sukneles, nu bet sita nereal butinai tokios noriu...
tik nezinau nuo ko pradet...
buciau dekinga
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 02, 21:15)
Eh, Dovyda..... Esu pabaigusi priekį, pradėjau nugarytę Bet kažkas man čia ne taip Nežinau kaip bus, mezgu iš sportinio intereso Jaučiu kad teks ardyt arba svorio biškį pametėt..... Bet atrodo bus priimtinesnis ir greitesnis pirmas variantas.... Atrodo suknelė bus ankštoka. Tad jei ardysiu tau mane prisivyti ir pralenkti bus vieni juokai.
na....del svorio metimo del sukneles... nezinau nezinau as pati irgi toli grazu iki manekenes, bet..kaip kazkuri mergaiciuke cia sake, mes patys graziausi modeliai savo mezginukams ir jeigu tikrai ardysi....tada galbut as ir pirma baigsiu o tu padaryk foto visitiek , nes man labai rupi suzinot kaip ji ten virbalais mezgama atrodo
QUOTE(1RUGILE @ 2007 11 02, 21:15)
Eh, Dovyda..... Esu pabaigusi priekį, pradėjau nugarytę Bet kažkas man čia ne taip Nežinau kaip bus, mezgu iš sportinio intereso
QUOTE(katyte_pi @ 2007 11 03, 10:50)
gadget3, jei turesi kokiu minciu, kaip megzti ta suknele su kailiais - mestelk prasau cia...
Butinai.
Spekit, ar pakalbejau (su draugute )... Buvo gi rankines pirkimo akcija
DAR KARTA - dekui uz grazius zodzius. Jumi - nuostabios!!! Uzsikabliavau ant sukneliu totaliai.
Senojoj temoj idejau viena airisku neriniu vintazzhine suknele.... Vienzo,myyyyrstu koks grozis.
Dedu DAR viena.
Irgi - airiski neriniai, pagaminta apie 1910.
Papildyta:
Arual, tigi as jau BUVAU perskaicius is kitos puses, todel ir rasiau Ir vikingines moteros ivaizdis - super. GYVAI isivaizduoju mezgancia.
Jei reikes instrukciju tai juodai suknytei, tai reikes ir tavo ismatavimu O paskaiciuot - visada galiu! Man neduok pavalgyt, o duok kam pavadovaut
Kaip man patinka tokios senovinės airiško nėrimo suknelės... seilė nutįso bežiūrint Tik mane labai užknisa tas siūlų kaišymas prieš porą metų nėriau staltiesėlę iš rutuliukų. Buvo taip nusibodę, kad metus spintoj numesta gulėjo po metų suveikė sąžinė ir pabaigiau šiaip ne taip Bet norėčiau tokios nertos vestuvinės suknelės , tik kol nusinerčiau tai jaunikis pabėgtų
ojeiiiii Qatqet
labbbbbai grazu....bet jau darbo!!!! kruvinai
tokia suknia nunerti reiketu duot kam nors vietoj bausmes
čia dar... seilės pavarvinimui
QUOTE(davusi viltį @ 2007 11 03, 12:31)
Kaip man patinka tokios senovinės airiško nėrimo suknelės... seilė nutįso bežiūrint Tik mane labai užknisa tas siūlų kaišymas prieš porą metų nėriau staltiesėlę iš rutuliukų. Buvo taip nusibodę, kad metus spintoj numesta gulėjo po metų suveikė sąžinė ir pabaigiau šiaip ne taip Bet norėčiau tokios nertos vestuvinės suknelės , tik kol nusinerčiau tai jaunikis pabėgtų
Reikia atidziai rinktis. Ir modeli, ir jauniki
QUOTE(dovyda @ 2007 11 03, 13:26)
ojeiiiii Gadqet3
Niu, kodel vietoj bausmes? Matet kuri graviruotus sarvus? Pasaka. Tauta gali baisiai daug nuveikt, kai TV, radijas ir internetas netrukdo, o vietiniai tusai - tik sekmadieniais.
Stebuklas tos suknios. Ir pavydziu moterims kurios jas nesiojo. Eidamos pas drauges arbatos isgerti. Na, iki-supermaminiais laikais!
Sekmes!!!!
Prasideda mezgimui beigi nerimui tinkamas orelis
QUOTE(gadget3 @ 2007 11 03, 15:34)
. Tauta gali baisiai daug nuveikt, kai TV, radijas ir internetas netrukdo, o vietiniai tusai - tik sekmadieniais.
Paprieštarausiu truputėlį Prie TV ir radijo galima tieek prinert ir primegzt Gyvas pavyzdys - vasarą per atostogas su mama sėdėdavom prie TV, viena akim, tiksliau, akies krašteliu, į ekraną, kita į nėrinį/mezginį ir darbuojamės ateina tėtis ir taikosi perjungti kanalą motyvuodamas "jūs gi nežiūrit..." "žiūrim žiūrim" o ką nėriau bežiūrėdama serialus greitu laiku parodysiu. šitoj temoj