asmeniskai man, kvietimuose labai nesiziuri tokie dalykai, kaip dovanos sukonkretinimas (paraginimas dovanoti grynais)
man tai kazkaip skamba taip, lyg be dovanos ten nereikalingas zmogus yra
seis laikais ir taip dauguma zmoniu pinigais dovanoje, tad NIEKAD kvietime nerasyciai kokio pavidalo dovanos noreciau
nors darydama kvietimus i savo vestuves parasiau, iki kada ir kokias nr reikia pranesti apie dalyvavima, bet daugiau to taip pat neberasyciau. kazkaip supaprastina, nebelieka to tokio iskilmingumo... iteikdamas kvietima zodziu gali pasakyti, kaip patvirtinti, ar dalyvausi... beto, kikus parai savaiciu iki vestuviu vistiek patys skambinom visiems sveciams, ir klausem ar dalyvaus, vis del to, mokant pikigus sodyboje reikia zinoti tikslu zmoniu skaiciu
taigi, tokie mano asmeniniai kvietimu tekstu kriterijai. seip, pastaruoju metu, kaip darau kvietimus, tai sventes "kaltininko" foto idedu i grazu remeli, parasau norima tekssta, ir padarau nuotraukas, gaunasi graziai ir nebrangiai (apie 30 ct vienas kvietimas) , bent jau man
aisku, ziauriai grazu, kaip visas kvietimas padarytas rankomis, kaip Marmaledas aprase savaji, bet ne visi turi tiek ismones
VISADA ESU PASIRUOŠUSI BLOGIAUSIAM, BET TIKIUOSI GERIAUSIO...