Aš kvietimams nupirkau paprastas atvirutes be jokių žodžių viduje, ant aplvoto popieriaus atspausdinau tekstą, ir įklijavau į vidų. Beje kvietimai buvo į 30 gimtadienį
Tekstas toks:
Brangieji________________________,
Kaip žinia artėja nacionalinė šventė (mano eilinis aštuonioliktas gimtadienis). Šiemet be jokių dideliu boom ir bang, bet jei kas norėtų mane pasveikinti ir linksmai praleisti laiką, tai kviečiu atvykti:
Data__________
Valandą________
Adresas_________
Programoje:
*Šiek tiek alkoholio ir kalorijų (prieš ateidami pavakarieniaukit, nes maisto gali visiems ir neužtekti)
*Įvairūs žaidimai ir šokiai
*akustiniai įvairių atlikėjų koncertai
*bei daug geros nuotaikos
Jei kas planuojat nakvoti, turiu 3 naujus šepetėlius, o teoriškai ant minkšto paviršiaus (neskaitant kilimo) galėtų nakvoti 4. Jei turite savo čiužinius vietos tikrai rasim.
Jei kas nori padėti pjaustyti duoną ir dešrą, kreipkitės, help is really needed and appreciated
Apranga: Kas ką turi
Dominuojančios spalvos raudona ir juoda. Kas ateis be šių spalvų, bus bauduojami.
Apie ketinimą dalyvauti ir/ar nakvoti, prašome pranešti kuo naksčiau tel _________
Vardas
Merginos padėkit reikia šablono pakvietimas tema "Puota ūkyje" kur galėčiau ieškot?
QUOTE(natuliona @ 2011 09 06, 08:57)
Mūsų pakvietimai į 5-ą dukrytės gimtadienį
Koks gražus taškuotas kvietimas
QUOTE(natuliona @ 2011 09 06, 06:57)
Mūsų pakvietimai į 5-ą dukrytės gimtadienį
bet isradingumas mamyciu!!!!!
slaptuju agentu ideja irgi superine!!!!
QUOTE(*mamusikas* @ 2011 10 17, 16:17)
Štai mūsų pakvietimai į gimatadienį, darėm su pupa kartu, aš sukarpiau, ji suklijavo lipdukus, aš prižiūrėjau, kad gyvūnėlis nebūtų aukštyn galva
vau kaip smagu,kad kartu darbavotes...? o kokia tema gimtadienis,jei ne paslaptis...?as kaip tik galvojau kitiem metaim padaryti tema ferma,kadangi mes gyvename nelabai toli tokio parko-fermos,galvojau ir gyvuliukus aplankytume ir picnika pasidarytume,bet mum paskutiniu metu labai su oru nesiseka...
QUOTE(nakvisa @ 2011 10 28, 21:01)
vau kaip smagu,kad kartu darbavotes...? o kokia tema gimtadienis,jei ne paslaptis...?as kaip tik galvojau kitiem metaim padaryti tema ferma,kadangi mes gyvename nelabai toli tokio parko-fermos,galvojau ir gyvuliukus aplankytume ir picnika pasidarytume,bet mum paskutiniu metu labai su oru nesiseka...
tem ir buvo "Puota ūkyje" norėjau ir aš nuvežt vaikus į Pavilnio jaunųjų gamtininkų stotį, ale jie šeštadieniais nedirba, o lauke ten tų žvėrelių nelabai daug
Sveikos
Perverciau visas temas,bet neradau temos su padekos zodziais sveciams.Gal kas darete padekas uz atvykima i jubilieju? Cia grabingesnio jubiliejaus proga reiktu.
Buciau labai dekinga uz zodzius i az.
Perverciau visas temas,bet neradau temos su padekos zodziais sveciams.Gal kas darete padekas uz atvykima i jubilieju? Cia grabingesnio jubiliejaus proga reiktu.
QUOTE(O-RE-AR @ 2011 10 30, 11:25)
Sveikos
As vis mastau, o kam padekos sveciams? Juk tai svente visiems, o ne kazkoki darba atlikus Cia, aisku, mano nuomone. Geriau koks mini lauknešėlis su linkėjimu
QUOTE(CarDen @ 2011 10 30, 20:16)
As vis mastau, o kam padekos sveciams? Juk tai svente visiems, o ne kazkoki darba atlikus Cia, aisku, mano nuomone. Geriau koks mini lauknešėlis su linkėjimu
Na laukneselis su vaisemis bus,bet prie viso to sumasciau padaryt ir padekas.Siais laikais reikia dekoti ne tik,kas daro balius,bet kas i juos ir ateina norisi kazko naujo,ne tik to zodzio-aciu
Mamytes, gal kuri nors daret pakvietima su Ratai 2 herojais, Makvynu ar kitais. O gal su traukinuku.
Prasedejau 2 val internete ir neradau...o laiko ilgai kapstytis neturiu, nes 3m sunus ir 1.5 metu dukra neleidzia. Padekite prasau...
Prasedejau 2 val internete ir neradau...o laiko ilgai kapstytis neturiu, nes 3m sunus ir 1.5 metu dukra neleidzia. Padekite prasau...