Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimų į gimtadienį šablonai

Ieškau kvietimų į suaugusiojo gimtadienį, tačiau kokį įsivaizduočiau - nerandu. blush2.gif Norisi ir kad forma būtų įdomesnė ir kvietimo žodžiai ne šiaip - kviečiu.. bla bla bla.. įdomesnio kažko norisi.. 4u.gif
Atsakyti
dukrytes gimtadienio tema buvo- vabaliukai,o ji pati bitute,tai kvietima-bitute piesiau pati.
Atsakyti
Aš esu dariusi pakvietimus taip: ant spalvoto popieriaus atspausdinau gražių raštų rėmelius ir viduriuką, ten jau ką norit tą ir rašot, ir įėjau į savo darytą voką: ant paprasto voko užklijavau gražią servetėlę, padekoravau blizgančiais klijais, perdūriau skylutes, pervėriau virvelę, užrišau ir vuolia! Pats originaliausias pakvietimas smile.gif)
Atsakyti
Sveikos, ne uz kalnu antrasis sunaus gimtadienis, tai stai kokius kvietimus pasidarem ax.gif

user posted image
Atsakyti
Maniske kaip tik norejo pakvietimo su garfildu, tai pasinaudojau linuciuxxxx kvietimu, imeciau i worda, atidarius pakvietima padariau kad butu dar kelios garfildo nuotraukos ir uzrasiau graziu sriftu teksta, gavosi super.
Aciu linuciuxxxx
Atsakyti
Labs mergytes, arteja 30-metis noretusi graziu pakvietimu, gal kuri turite pvz. kiek iskau nieko grazaus nerandu...o dar ne spece tokiuose reikaluose tai visai sunkiai sekasi ax.gif
Atsakyti
musu kvietimas i tropikini gimtadieni.... blush2.gif
user posted image
rastelis butelyje buvo toks....
user posted image
o padekos rasteliai buvo ydeti i smelio kibiriuka su rinkinuku smeliui ,saldainiukais,pyrageliais ,tropinem sultytem ir atrode taip:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nakvisa: 07 gegužės 2011 - 15:36
kadangi iki musu gimtadienio liko tik menesiukas,siandien jau pasigaminome kvietimus...stai musu arbatos vakarelio kvietimai....:
user posted image
kvietima prisegiau prie arbatos pokelio...
user posted image
i puodeli idejau sausainiu ir arbats pokeli su kvietimu,supakavau i permatoma popieriu...na kaip ir viskas matosi.... smile.gif
o cia pats kvietimas...
user posted image

Papildyta:
butu malonu jei mamytes pasidalintu teminiu vakareliu ydejomis ir kvietimais.... 4u.gif
Atsakyti
Mūsų pakvietimai į 5-ą dukrytės gimtadienį smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egi @ 2011 04 14, 12:00)
Labs mergytes, arteja 30-metis noretusi graziu pakvietimu, gal kuri turite pvz. kiek iskau nieko grazaus nerandu...o dar ne spece tokiuose reikaluose tai visai sunkiai sekasi ax.gif

MAN IRGI TOKIO REIKETU, NES NEUZILGO MANO 30-METIS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2011 05 09, 17:25)

Keista matyti tokį originalų pakvietimą, bet be LTU raidžių unsure.gif

Artėja mano 18 gimtadienis, aš ir norėčiau daryti pakvietimus ir kažką su tema g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2011 01 15, 08:51)
Sveikos, ne uz kalnu antrasis sunaus gimtadienis, tai stai kokius kvietimus pasidarem  ax.gif

user posted image

Labai grazus kvietimo zodziai.Jei galima pasiskolinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti