Ieškau kvietimų į suaugusiojo gimtadienį, tačiau kokį įsivaizduočiau - nerandu. Norisi ir kad forma būtų įdomesnė ir kvietimo žodžiai ne šiaip - kviečiu.. bla bla bla.. įdomesnio kažko norisi..
dukrytes gimtadienio tema buvo- vabaliukai,o ji pati bitute,tai kvietima-bitute piesiau pati.
Aš esu dariusi pakvietimus taip: ant spalvoto popieriaus atspausdinau gražių raštų rėmelius ir viduriuką, ten jau ką norit tą ir rašot, ir įėjau į savo darytą voką: ant paprasto voko užklijavau gražią servetėlę, padekoravau blizgančiais klijais, perdūriau skylutes, pervėriau virvelę, užrišau ir vuolia! Pats originaliausias pakvietimas )
Maniske kaip tik norejo pakvietimo su garfildu, tai pasinaudojau linuciuxxxx kvietimu, imeciau i worda, atidarius pakvietima padariau kad butu dar kelios garfildo nuotraukos ir uzrasiau graziu sriftu teksta, gavosi super.
Aciu linuciuxxxx
Aciu linuciuxxxx
Labs mergytes, arteja 30-metis noretusi graziu pakvietimu, gal kuri turite pvz. kiek iskau nieko grazaus nerandu...o dar ne spece tokiuose reikaluose tai visai sunkiai sekasi
musu kvietimas i tropikini gimtadieni....
rastelis butelyje buvo toks....
o padekos rasteliai buvo ydeti i smelio kibiriuka su rinkinuku smeliui ,saldainiukais,pyrageliais ,tropinem sultytem ir atrode taip:
rastelis butelyje buvo toks....
o padekos rasteliai buvo ydeti i smelio kibiriuka su rinkinuku smeliui ,saldainiukais,pyrageliais ,tropinem sultytem ir atrode taip:
kadangi iki musu gimtadienio liko tik menesiukas,siandien jau pasigaminome kvietimus...stai musu arbatos vakarelio kvietimai....:
kvietima prisegiau prie arbatos pokelio...
i puodeli idejau sausainiu ir arbats pokeli su kvietimu,supakavau i permatoma popieriu...na kaip ir viskas matosi....
o cia pats kvietimas...
Papildyta:
butu malonu jei mamytes pasidalintu teminiu vakareliu ydejomis ir kvietimais....
kvietima prisegiau prie arbatos pokelio...
i puodeli idejau sausainiu ir arbats pokeli su kvietimu,supakavau i permatoma popieriu...na kaip ir viskas matosi....
o cia pats kvietimas...
Papildyta:
butu malonu jei mamytes pasidalintu teminiu vakareliu ydejomis ir kvietimais....
QUOTE(egi @ 2011 04 14, 12:00)
Labs mergytes, arteja 30-metis noretusi graziu pakvietimu, gal kuri turite pvz. kiek iskau nieko grazaus nerandu...o dar ne spece tokiuose reikaluose tai visai sunkiai sekasi
MAN IRGI TOKIO REIKETU, NES NEUZILGO MANO 30-METIS