šitas geras, bet norisi kažko su jumoru
Sveikos mamytės,
Išnaršiau beveik visą internetą, bet niekur taip ir neradau kvietimo šablomo į gimtadienį. Už poros mėn. organizuoju dukrytės pirmąjį gimtadienį, todėl teko pačiai sukurti kvietimą. Jei kuriai reikia, rašykit - atsiųsiu (prisegti čia forume nepavyko ). Tikrai gavosi Atspausdinau ant ružavo storesnio popieriaus, raides paryškinau sidabriniu tušinuku. O viso kvietimo fonas - dukrytės nuotrauka Ant baltų vokų užrašiau auksiniu tušinuku - kvietimas. Beje, vieno kvietimo savikaina (lapas ir vokas) apie 34 ct (neskaičiavau spausdinimo).
Na, per likusį laiką toliau planuosiu, kokias dekoracijas daryti, kaip viską puošti, rinksiu receptus ir žaidimus Tikiuosi, viskas praeis šauniai O tada ir su jumis pasidalinsiu
Išnaršiau beveik visą internetą, bet niekur taip ir neradau kvietimo šablomo į gimtadienį. Už poros mėn. organizuoju dukrytės pirmąjį gimtadienį, todėl teko pačiai sukurti kvietimą. Jei kuriai reikia, rašykit - atsiųsiu (prisegti čia forume nepavyko ). Tikrai gavosi Atspausdinau ant ružavo storesnio popieriaus, raides paryškinau sidabriniu tušinuku. O viso kvietimo fonas - dukrytės nuotrauka Ant baltų vokų užrašiau auksiniu tušinuku - kvietimas. Beje, vieno kvietimo savikaina (lapas ir vokas) apie 34 ct (neskaičiavau spausdinimo).
Na, per likusį laiką toliau planuosiu, kokias dekoracijas daryti, kaip viską puošti, rinksiu receptus ir žaidimus Tikiuosi, viskas praeis šauniai O tada ir su jumis pasidalinsiu
Jau išsiunčiau
Beje, vietoj to eilėraštuko, galima dėti ir kitokius žodžius. Man dar labai patiko šie:
Kas kiek paauga per metus?
Zuikutis net penkis kartus!
Ir tu stiebiesi sitaip greit...
Tai kiek gi spejo tau sueit?..
Dar paaiškinimas, kaip įkelti savo vaikiuko nuotrauką (nes dabar ant mano kvietimo uždėta mano dukrytės foto : Format - background - printed watermark - įkeliat norima foto ar šiaip paveiksliuką (kad būtų kaip fonas, pažymėkit washout). Taip pat galite pasirinkti, ar per visą lapą ar ne, uždėti nuotrauką
Sėkmės visoms. Tikrai gaunasi kvietimukas. Linksmų gimtadienių
Beje, vietoj to eilėraštuko, galima dėti ir kitokius žodžius. Man dar labai patiko šie:
Kas kiek paauga per metus?
Zuikutis net penkis kartus!
Ir tu stiebiesi sitaip greit...
Tai kiek gi spejo tau sueit?..
Dar paaiškinimas, kaip įkelti savo vaikiuko nuotrauką (nes dabar ant mano kvietimo uždėta mano dukrytės foto : Format - background - printed watermark - įkeliat norima foto ar šiaip paveiksliuką (kad būtų kaip fonas, pažymėkit washout). Taip pat galite pasirinkti, ar per visą lapą ar ne, uždėti nuotrauką
Sėkmės visoms. Tikrai gaunasi kvietimukas. Linksmų gimtadienių
Taigi, keliu kvietima.
Labai labai grazus.
O cia tekstas, jei piesinelyje nelabai matosi:
Tavo vaikiškas mažas pasaulis
Dar apgaubtas stebuklų skraiste,
Ir veidukas dar švyti kaip saulė,
Kai miegodama šypsais sapne.
Tu tyra ir trapi asmenybė,
Dar nei melo, klastos nežinai.
Tegul būna ilgai, dar ilgai....
O tu viska darei su kokia programa? Wordu?
Labai labai grazus.
O cia tekstas, jei piesinelyje nelabai matosi:
Dar apgaubtas stebuklų skraiste,
Ir veidukas dar švyti kaip saulė,
Kai miegodama šypsais sapne.
Tu tyra ir trapi asmenybė,
Dar nei melo, klastos nežinai.
Tegul būna ilgai, dar ilgai....
O tu viska darei su kokia programa? Wordu?
Taip, su wordu. O gal kaip nors išeitų prisegti, kad kiekviena mam galėtų atsidaryti wordą ir išsisaugoti.
Gal ir galima cia per worda prisegti, bet sito tai as nemoku
QUOTE(Deimante Mazute @ 2007 11 01, 19:47)
Sveikos mamytės,
Išnaršiau beveik visą internetą, bet niekur taip ir neradau kvietimo šablomo į gimtadienį.
Išnaršiau beveik visą internetą, bet niekur taip ir neradau kvietimo šablomo į gimtadienį.
lietuvių kalba ieškojai? Anglų ir rusų kalbomis pakankamai daug yra
Įkeliu kelis pavyzdėlius kvietimo fonui ir keli su kvietimo tekstu. Vyresniems vaikams įdomesnius variantus įkelsiu vėliau.
patarimai, kaip pasidaryti ir užrašyti pakvietimą vaiko gimtadieniui rusų kalba
Aciu Srauniau uz puikia nuoroda!!! Ne tiek dziaugiuosi sablonais, kiek spalvinimo paveiksliukais
Dar prisiminiau - http://www.plumparty...es/invites.html
Cia taip pat idomiu variantu yra
Dar prisiminiau - http://www.plumparty...es/invites.html
Cia taip pat idomiu variantu yra
sraunius labai kritikuoja tai kazkaip nelabai jau cia noras didelis yra deti ta pakvietima kaip sakmba . nu bet idesiu mazdaug kaip skamba. ten dariau mergaites 2- metukai buvo gimtaidenis ir buvo teminis vakarelis pasku salies veikejai.
as isiuntinejau ji elektroniniu pastu visiems, nedariau ten jokiu pakvietimu.
Tapu tapu per miglas,
Per rasotas pievutes,
Rudenėlis atkeliauja
Su spalvotų lapų sauja...
s.m. spalio 5 diena 19 val. pas senele viloje (gatve .1-2) Raudonkepuraite- Odeta sves savo 2 metuku gimciuka. Kvieciame atvykti ir sudalyvauti pasaku salies gyventojus. (dalyvavimas apsirengus butinas, be aprangos bus neileidziami apsauginio vilko pilko )programoje bus zaidimu, nominaciju ir daug kitu idomybiu . Maloniai lauksime atvykstanciu. (tik po vieno sakinio buvo paveiskliuku prideta)
niu toky sugalvojau pakvietima. bent mano draugai suprato ir atvyko visi persirenge.
as isiuntinejau ji elektroniniu pastu visiems, nedariau ten jokiu pakvietimu.
Tapu tapu per miglas,
Per rasotas pievutes,
Rudenėlis atkeliauja
Su spalvotų lapų sauja...
s.m. spalio 5 diena 19 val. pas senele viloje (gatve .1-2) Raudonkepuraite- Odeta sves savo 2 metuku gimciuka. Kvieciame atvykti ir sudalyvauti pasaku salies gyventojus. (dalyvavimas apsirengus butinas, be aprangos bus neileidziami apsauginio vilko pilko )programoje bus zaidimu, nominaciju ir daug kitu idomybiu . Maloniai lauksime atvykstanciu. (tik po vieno sakinio buvo paveiskliuku prideta)
niu toky sugalvojau pakvietima. bent mano draugai suprato ir atvyko visi persirenge.
na va su Jusu pagalba mums gavosi vat toks kvietimukas, galima padaryti foto atelje ir gaunasi kaip nuotraukyte, ir kainuoja nedaug o jei kvietimus siunciate internetu isvis puiku
[attachmentid=128202
nesuprantu kodel neleidzia ideti didesnes nuotraukos
[attachmentid=128202
nesuprantu kodel neleidzia ideti didesnes nuotraukos
Gal dar žinote,kokių nors šmaikščių tekstui kvietimui? O gal butent 18-to gimtadienio proga? Būčiau labai dėkinga