Įkraunama...
Įkraunama...

Saldumynai

Sveikutes nestuke.gif
na, as dziaugiuosi, kad per nestuma ne itin trauke prie saldumynu thumbup.gif Negalejau tik praeiti pro kukuruzu lentynas, net silpna darydavosi kai pamatydavau ypac su balto sokolado glajum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2008 01 04, 13:12)
Sveikutes  nestuke.gif
na, as dziaugiuosi, kad per nestuma ne itin trauke prie saldumynu  thumbup.gif Negalejau tik praeiti pro kukuruzu lentynas, net silpna darydavosi kai pamatydavau ypac su balto sokolado glajum  lotuliukas.gif

o mane traukia ir ant saldumynu ir ant astraus ir ant marinuoto, vian zo galiu kimst viska kas po ranka... blush2.gif
Atsakyti
siaip nelabai traukia ant saldumynu, bet jau kai isisuku tai.... doh.gif tai karts nuo karto pasmaliziauju blush2.gif
Atsakyti
4u.gif bent po saldaini i diena
Nors sako negalima, bet taaaaip norisi, bus kaip bus. nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Manes prie saldumynu visai netraukia kazkaip. Daugiausia tai vaisiai traukia praeiti pro juos negaliu smile.gif Buvo momentas, kai labai obuoliu norejau dabar praejo tas noras.
Atsakyti
man visa nestuma fazem- noriu-nenoriu-priaugau per daug-nebevalgau- vel ryju- siuo metu pries akis stovi zele, zele,zele... lotuliukas.gif manau, jei norisi, organizmui reikia thumbup.gif
Atsakyti
As pries nestuma labai megau saldziai! lotuliukas.gif Net kiekviena vakara gerdama arbatos, bent viena sokoladini saldainiuka tikrai suvalgydavau. O dabar... nieko nesinori... vyras jukiasi! Klausia kas atsitiko?! Bet uz tai juoda duona su krienais eina gerai! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 01 05, 12:59)
man visa nestuma fazem- noriu-nenoriu-priaugau per daug-nebevalgau- vel ryju- siuo metu pries akis stovi zele, zele,zele...  lotuliukas.gif  manau, jei norisi, organizmui reikia  thumbup.gif

Teisingai pastebeta-jei norisi, reikia smile.gif savaime, aisku, jei norisi cepelinu, po to bulviniu blynu, po to torto, po to barsciu, o po to silkes, nesamone biggrin.gif drauge man sake-nepadaryk tokios klaidos (ji, budama nescia, leido sau tikrai daug ir priaugo apie 25 kg, kuriu niekaip iki galo neatsikrato), nevalgyk uz du biggrin.gif as kazkaip irgi pamaisau dienos raciona.. Saldumynus megstu, tai pavalgau, bet ne tiek, kaip anksciau, nes juos rydavau, pradejau megti saltibarscius, kuriu nekenciau blink.gif stebuklas tas nestumas ax.gif
Atsakyti
Man tai dabar nestuke.gif nebūtų saldumynų ir obuolių-nebūtų gyvenimo blush2.gif . Kai ėjau daryti tyrimo dėl cukraus kiekio kraujyje, tai manaiu, kad gerai nebus, bet gydytoja pastebėjo, kad cukraus kiekio kraujyje galėtų būti net daugiau, tad dabar valgau ir nemąstau daug-organizmas pats reikalauja matyt.
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 01 05, 22:17)
Teisingai pastebeta-jei norisi, reikia  smile.gif  savaime, aisku, jei norisi cepelinu, po to bulviniu blynu, po to torto, po to barsciu, o po to silkes, nesamone  biggrin.gif  drauge man sake-nepadaryk tokios klaidos (ji, budama nescia, leido sau tikrai daug ir priaugo apie 25 kg, kuriu niekaip iki galo neatsikrato), nevalgyk uz du  biggrin.gif  as kazkaip irgi pamaisau dienos raciona.. Saldumynus megstu, tai pavalgau, bet ne tiek, kaip anksciau, nes juos rydavau, pradejau megti saltibarscius, kuriu nekenciau  blink.gif  stebuklas tas nestumas  ax.gif

visiskai sutinku, kad uz du valgyt tikrai nereikia schmoll.gif bet jei laaabai norisi, puodelis zele ar keli saldainiai tikrai nepakenks thumbup.gif
Atsakyti
Zele valgyk i sveikata thumbup.gif ir sveika, ir nekaloringa, ir sunkumo skranduke nesijaucia smile.gif be to, mazylio sanariams ir kremzlems-puikus papildas blush2.gif mes su vyru labai ja megstam, tai as su vaisiais jos pridarau ir bent kas antra vakara po dubeni suvalgom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 01 06, 14:03)
Zele valgyk i sveikata  thumbup.gif  ir sveika, ir nekaloringa, ir sunkumo skranduke nesijaucia  smile.gif  be to, mazylio sanariams ir kremzlems-puikus papildas  blush2.gif  mes su vyru labai ja megstam, tai as su vaisiais jos pridarau ir bent kas antra vakara po dubeni suvalgom  biggrin.gif

thumbup.gif
va ka tik bliuda suvalgiau blush2.gif
Atsakyti