Įkraunama...
Įkraunama...

Saldumynai

QUOTE(maryam-i @ 2014 01 24, 11:37)
Pirmajame trimestre nenorejau nieko saldaus, arbata gerdavau be jokio cukraus... Prasidejus antram trimestrui rodos be saldumynu neissiversiu niekaip  blush2.gif  pasmaguriauju karta per savaite smile.gif

Ir man taip pat drinks_cheers.gif Pirma trimestra visai saldumynu nesinorejo, o dabar norisi pasimegauti saldumynais ir aisku megaujuosi jais saikingai smile.gif
Atsakyti
Bet kokiu atveju reikia galvoti kuo maitiniesi, tiek nėščiai, tiek šiaip fiziškai sveikai moteriai. Įprastai nemėgstu, dabar kartais patraukia, tai savęs nekankinu. Bet ir ne kilogramais. Pvz ledai, ir padrsukintas pomidoras. Nu ir skaniau už viską doh.gif
Atsakyti
Nelabai traukia saldumynai... Jei užsimanysiu, tai pasmaguriausiu 4u.gif
Atsakyti
Labai megstu saldumynus, o nestumo metu is vis kazkas nenugalimo, taip juos kertu ir net susitvardyt lb sunku biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi labai juos megstu, nestumo metu stengiuosi nepirkti. Nes kiek nuperku tiek suvalgom, aiku visi, ne as viena. bet si karta turiu labai saugotis virssvorio.
Atsakyti
as valgiau saldumynus ir pries nestuma , darbe per pertraukele visada kava su kuo nors saldaus(bandele, surelis, saldainis ar sokoladukas). tai ir dabar sio ipracio neatsikraciau, tik sokolado gaminiu isvis nesinori, mieliau eina miltiniai gaminiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 21 kovo 2014 - 11:51
Pries nestuma, sekmingai kovojau su saldumynais smile.gif Anksciau pietus keisciau i torta. O dabar labiau maisto norisi bigsmile.gif Taciau pavalgau kartais saldumynu. Reikia turbut atsizvelgt i savo mityba, as pvz nevartoju cukraus i gerimus, nevalgau kokiu sausu pusryciu kuriuose gausu cukraus. Tai nematau bedos, kartais pasmuguriauti. Tik as jei valgau, tai 20 saldainiu, bet retai. Nemoku kasdien o viena ar du ax.gif
Beje kraujo tyrimai geri, ir gliukoze tvarkoje smile.gif
Atsakyti
vajej, jautri tema lotuliukas.gif
is tikruju leidau sau pakankamai daug, bet dabar susiemiau. stengiuos riboti, kad po to butu lengviau ax.gif
Atsakyti
Aš leidau sau viską smile.gif tik niekas ilgai neužsibūdavo doh.gif . Man neštumas buvo geriausia dieta lotuliukas.gif
Atsakyti
Turbut iki pat 23 savaites saldumynu nenorejau, o dabar vis kazko saldaus norisi. Itariu, kad anksciau nevalgiau, nes bijojau, kad bloga neuzeitu ir pan. Labiau prie rugstaus trauke, o dabar atvirksciai- ryte isvis jokio vaisiaus rugstaus nevalgau, nes tuoj sukyla rugstis skrandyje ir jau teko del to karta net palikt viska wc..
Atsakyti
Aš valgau daug saldumynų... Varškės su uogiene, saldainiai, sausiainiai, sausi pusryčiai , ledai... Dėl svorio nepergyvenu , nes nemažai numečiau per pirmus mėnesius, o šiaip kraujas geras tad nematau kolkas tikslo atsisakyt tai ko noriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai kad mano vyras labai megsta saldumynus, jei nuperku per daug jis tuoj pat viska sunaikina biggrin.gif O siaip valgau saldumynus, bet ne per daug...Galetu man ju visai nebuti smile.gif
Atsakyti