Įkraunama...
Įkraunama...

Saldumynai

Aš prieš nėštumą buvau saldumynų gerbėja, kondensuotas pienas, šokoladas, guminukai buvo mano mėgstamas maistas biggrin.gif Pirmom nėštumo savaitėm nesinorėjo saldumynų, nes labai pykino, o dabar eina 9 savaitė, savijauta geresnė, tai ir saldumynų vėl noriu, ypač guminukų biggrin.gif Kadangi ir prieš nėštumą saldumynų neribojau, dabar irgi ne smile.gif
Atsakyti
Su abiem nestumais saves neribojau, kimsau kiek galejau biggrin.gif dabar metu svori, bet nesigailiu biggrin.gif
Atsakyti
patinka visi saldūs
vaisiai. Iki nėštumo labiau norėdavosi citrinų ir kitų citrusinių. Išvis visada traukė prie to, kas gaivu,nelipnu ir nesukelia šleikštulio padauginus.
Atsakyti
QUOTE(Larance @ 2011 01 25, 14:37)
Šiaip tai nematau nieko blogo... bet jeigu saldumynų norisi be saiko, tai visada galima ieškoti kompromisų... Javainių batonėliai, džiovinti vaisiai ir pan:)

beje tai labai prastas patarimas-javainiuose, džiovintuose vaisiuose labai daug kalorijų ir ...cukraus. Lygiai taip pat kai sultyse iš pokelių, liesame jogurte-visur skonis gerinamas cukrumi. Geriau jau tada gabalėlis šokolado hihihi.gif

Iki nėštumo sportavau ir žiūrėjau ką valgau, tai per dieną sau leisdavau tik 2 saldainius. Na jei kokia proga darbe pvz tai ir tortu vaišindavausi. Dabar tų 2 saldainių mažoka ir labai norisi sausainių (ko niekada net nemėgau). Tenka derėtis su savim dėl kiekių lotuliukas.gif
Atsakyti
Skanu saldumynai, kad ir kaip jie būtų nesveiki ( dažnai sveiki produktai labai juk prasilenkia su žodžiu skanu). Gerai, kad aš esu saldumynams, kaip ir kitam maistui, išranki. Tai bet kokių aš nevalgau, nes man neskanu ( negaliu pakęsti visokių pertepimų, kremų, zefyrų, guminukų). Dabar kai man užeina noras saldaus, išsirenku kas man skanu ir suvalgau be sąžinės graužaties. Jei jau tukti, tai nuo to, kas man skaniausia, o ne nuo bet ko smile.gif
Atsakyti
Viena sekunde noriu suriai kita saldziai biggrin.gif bet taip man jau buna lotuliukas.gif
Atsakyti
Nevaržau savęs. Nekemšu be soties, bet jei užsimanau torto, šokolado gabalėlio ar bandelės su džemu, ramia sąžine suvalgau.
Atsakyti
Saldumynu nesinori isvis... ax.gif Ir isvis jokiu keistu inoriu ar pokyciu mityboje. Gal dazniau norisi, bet nieko specialaus, kad griuk negyvas, bet noriu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 17 spalio 2013 - 11:19
kai pastojau nusprendziau jog prisiziuresiu ir jai saldumynu nesinores lb jais ir nepiknaudziausiu, jai ir suvalgau koki tai tik svenciu progomis, nelabai ir norisi man ju schmoll.gif ir seip manau geriau jau prisiziuret tuos 9 men negu paskuj kankintis su +30kg doh.gif
Atsakyti
aš irgi valgau kiek noriu ir ko noriu. thumbup.gif dažnai būna, kad nesuprantu pati ko noriu, tai ir prisikemšu visko po truputį ir ne tik po truputį... ax.gif mano vyras sako: nesuprantu kur tau tiek telpa? doh.gif darbe besėdint būtinai turiu turėti po ranka saldumynų - šokolado arba guminukų. po plytelę šokolodo beveik kasdien suvalgau. norisi ir visokių bandelių, pyragų, pyragėlių... turėsiu ką veikti po gimdymo doh.gif
Atsakyti
Man vietoj saldainiu labai norisi kefyro.. Nu, niekad atvesus orams nesinorejo, tik per vasaros karscius ji gerdavau..
Tai leidziu sau kefyro iki soties lotuliukas.gif o i saldumynai isvis neaktualus..
QUOTE(Fify @ 2013 10 22, 09:29)
aš irgi valgau kiek noriu ir ko noriu.  thumbup.gif  dažnai būna, kad nesuprantu pati ko noriu, tai ir prisikemšu visko po truputį ir ne tik po truputį... ax.gif mano vyras sako: nesuprantu kur tau tiek telpa?  doh.gif  darbe besėdint būtinai turiu turėti po ranka saldumynų - šokolado arba guminukų. po plytelę šokolodo beveik kasdien suvalgau. norisi ir visokių bandelių, pyragų, pyragėlių... turėsiu ką veikti po gimdymo  doh.gif

Atsakyti
Leidžiu sau saldumynus ne daugiau, nei leisdavau iki nėštumo. Aš ne smaližė. mano atveju didžiausias priešas druska. Galiu gyventi be cukraus, bet be druskos gyvenimas netektų prasmės :DDD
Atsakyti