Įkraunama...
Įkraunama...

Saldumynai

QUOTE(triusiene @ 2010 03 31, 10:37)
as tai turbut perdidele baile kad valgyciau tai kas galetu pakenkti mazyliui maitinant smile.gif nes mn mama maitindama sese irgi retkarciais pasmaguriaudavo, nors sake labai mazai... tai dabar alergiska visiems sokoladams... o kai yar elergiska tai patikek kaip ji nori tokiu dalyku ir dazniausiai  neatsilaiko smile.gif

alergija gali vaikui ivaryt kai dar pilvelyje vaikas vystosi,kai kazka per daug vartoji,bet ne maitindama.maitindamas ir kazka suvalges kaip tik pamatai jei vaikuti pabere,ar dar kas ne taip,tai tada matai kad vaikutis alergiskas.bet geriau isvengti tokiu dalyku.nezinau,kaip jau sakiau viska valgydavau,bet po truputi,ir mano vaikas neturi ne jokios alergijos,ir is vis pas mus seimoje jokiu alergiju nera.
Atsakyti
as ir nescia, ir maitindama krutim valgiau viska. aisku pradzioj paeksperimentuodama po truputi ar nebers. bet jokiu bedu nebuvo. ismaitinau virs metu ir nevarziau saves smile.gif dabar ir vaikiuko laukiames, saldumynus labai megstu, nesikankinu be ju blush2.gif
Atsakyti
Tiek pirmo nestumo metu, tiek antro saldumynus valgiau. ir sokolada, ir ledus, ir seip kokia skania uogiene su batonu ( niam niam). itakos svoriui tai neturejo, o del alergijos - dukryte alergiska pienui, bet jau atrodo isauga. bet nemanau, kad tam itako labai turejo mano maitinimasisi mestumo metu. Nes tada turetu but alergija iv. uogom, vaisiam ir darzovem - tuos daugiausiai valgiau, ypac pirmais men. o ji situos produktus kerta be problemu
Atsakyti
valgau,bet retai,kažkaip visai jų nesinori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TyliMergaitė @ 2010 04 13, 08:43)
valgau,bet retai,kažkaip visai jų nesinori ax.gif

Pavydziu. smile.gif Man taip norisi saldaus , kad apie nieka daugiau negaliu galvot, kol nesuvalgau .O svoris tai auga ax.gif Na , gal paskui nesinores ...
Nes kai taip svoris kyla kaip ant mieliu , kaip atrodysiu fotografuojantis , o planuoju tai padaryt po kokiu 2 savaiciu ax.gif Na gal fotografe paplonins 4u.gif Viena nestuke.gif is kursu irgi buvo priaugusi nemazai , bet rode foto , tai viskas graziai dingo seseliukuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milrasam @ 2010 04 15, 10:07)
Pavydziu. smile.gif Man taip norisi saldaus , kad apie nieka daugiau negaliu galvot, kol nesuvalgau .O svoris tai auga ax.gif  Na , gal paskui nesinores ...
Nes kai taip svoris kyla kaip ant mieliu , kaip atrodysiu fotografuojantis , o planuoju tai padaryt po kokiu 2 savaiciu  ax.gif Na gal fotografe paplonins 4u.gif Viena  nestuke.gif is kursu irgi buvo priaugusi nemazai , bet rode foto , tai viskas graziai dingo seseliukuose thumbup.gif

As irgi megstu saldumynus.Ir sau ledziu- vyras sako , kad dabar ne metas laikytis dietos.
O kur ta nestuke.gif is kursu fotografavosi ? Gal gali parasyti, nes ir as planuoju lekti su MB .Lyg ir pasirinkau , bet papildoma informacija pravers .Lauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paule1 @ 2010 04 15, 10:50)
As irgi megstu saldumynus.Ir sau ledziu- vyras sako , kad dabar ne metas laikytis dietos.
O kur ta  nestuke.gif  is kursu fotografavosi ? Gal gali parasyti, nes ir as planuoju lekti su MB .Lyg ir pasirinkau , bet papildoma informacija pravers .Lauksiu ax.gif

Ji , man atrodo fotografavosi R.Cekanaviciaus studijoj pas Rasa ar Rosita (nebeatsimenu).Paprasysiu ,kad man atsiustu info ir tada parasysiu. smile.gif
Atsakyti
O as tai nuo kokio 5 menesio (kai nustojo pykint) nieko kito nedarydavau tik kepdavau visokius blynus, vaflius, pyragus, sausainius, net silpna budavo kaip noredavau. Rezultatas +17kg
Atsakyti
O mane paskutini nestumo menesi taip patrauke ant saldumynu...nei dienos negaliu be ju blush2.gif o siaip niekad nebuvau saldumynu megeja,mane papirkt lengviau kokiais nektarinais ar mandarinais,o ne saldainiu dezute smile.gif na bet dabar kaip uzejo potraukis saldumynams,tai ir nevarzau saves,valgau viska ko tik uzsinoriu ax.gif
Atsakyti
Valgau kiekviena diena, be ju negaliu doh.gif
Atsakyti
Leidziu sau tuos saldumynus, nors nebuvau saldumynu megeja, bet dabar kasdien reikia kazka suslamst, nezinau kuo tai baigsis nestumo pabaigoje, nes dabar tik i II trimestra kopiu g.gif
Atsakyti
Labai norisi, bet stengiuosi valdytis. Po to gali po gimdymo užsilaikyti daugybė tų nereikalingų kilų. blink.gif
Vyras nuperka man kokių nors vaisių, sako valgyk kas saldu, tik geriau jau, kad ir sveika būtų. biggrin.gif
Atsakyti