Įkraunama...
Įkraunama...

Saldumynai

Esu saldumynu megeja visa gyvenima,o dabar dar labiau jie mane traukia,ajsku stengiuos nepiknaudziaut,bet atsisakyt negaliu,o be ledu dezes praktiskai nepralejdziu nej vienos dieneles thumbup.gif
Atsakyti
kiek noriu, kada noriu ir ka noriu blush2.gif leidziu sau valgyti visokius saldumynus, tortus pyragus, nors pries nestuma galedavau metus ju nevalgyti bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi. Man saldainiai galedavo stoveti, kad ir metus po nosim, bet dabar labai traukia biggrin.gif ir zinoma, kad leidziu rolleyes.gif kai pagimdysiu ir reikes svori savo atgauti-tada neleisiu, bet dabar leidziu pasmaguriauti ax.gif
Atsakyti
valgau visus saldumynus,mėgau iki nėštumo,neatsisakau ir dabar biggrin.gif
Atsakyti
ech, kaip noreciau ledu arba gaivaus "slapio" torto gabalo. deja, esu nestuke-cukrinuke, tai jau tokiu dalyku reikia atsisakyt verysad.gif
Atsakyti
Salduminu galima, bet nesveikas potraukis jiems gal reiskia kad kaz ko truksta? 4u.gif
Ash valgau tiek saldaus kiek iki nestumo, ne manau kad reikia riboti save jei norisi
Atsakyti
QUOTE(lidijat @ 2010 03 28, 09:29)
Salduminu galima, bet nesveikas potraukis jiems gal reiskia kad kaz ko truksta?  4u.gif
Ash valgau tiek saldaus kiek iki nestumo, ne manau kad reikia riboti save jei norisi

mano draugei uzdraude grieztai,piktnaudziavo saldumynais nesveikai,nes daugiau nieko nenorejo,tai dabar diabeta turi.viska galima su saiku,pritariu kad jei nori tai turi gauti,bet kaip jinai vargsiuke tai daugiau nieko ir nenoredavo,tai pyragai,tai dar visokie saldumynai.jau turejo manau kazkaip pati save pareguliuot.labai daug svorio priaugo,beje sake kad kudikis labai didelis.liepe dietos laikytis,ir valgyti tik sveika maista,darzoves,vaisiai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(lidijat @ 2010 03 28, 10:29)
Salduminu galima, bet nesveikas potraukis jiems gal reiskia kad kaz ko truksta?  4u.gif

tas ir yra, kad tik saldumynu ir kitu angliavandeniu ribojimu galiu sunormalizuoti cukraus kieki kraujyje (man nustate nestumini diabeta). jei pvz. per pietus suvalgyciau saldaini, tai negaleciau valgyt duonos. zodziu, reikia ziuret, kad cukraus kiekis nevirsytu normos.
Atsakyti
o as kaip tik iki nestumo valgydavau saldumynu nemazai,o dabar kaip tik nenoriu ju. turedavau bent pora saldainiuku per diena suvalgyt, ir ziauriai megau is iki smaliziaus pyraga,o dbr retai kada uzsimanau. tik ledus ir dbr lb megstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesa9 @ 2010 03 28, 21:28)
o as kaip tik iki nestumo valgydavau saldumynu nemazai,o dabar kaip tik nenoriu ju. turedavau bent pora saldainiuku per diena suvalgyt, ir ziauriai megau is iki smaliziaus pyraga,o dbr retai kada uzsimanau. tik ledus ir dbr lb megstu  smile.gif

oi, nekalbekim apie ledus. galeciau visa deze susveist blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 03 27, 14:20)
ech, kaip noreciau ledu arba gaivaus "slapio" torto gabalo. deja, esu nestuke-cukrinuke, tai jau tokiu dalyku reikia atsisakyt  verysad.gif

ir man tas pats..ir kuo toliau tuo sunkiau parduotuvej praeiti pro saldumynu skyriu verysad.gif
Atsakyti
negerai yra ryti saldumynus, nes nestumo metu organizams linkes kaupti riebalus, todel jei daug valgysite-daug bereikalingu lasiniu turesit..+ sokoladas turi kofeino, kur ir jo nereikia per daug..
as ir jei noriu saldaini/kita suvalgau sokoladini..bet tortai riebus-nebent mazas kasnis..gydytojas teisingai passake: tai ka jus valgote ir kaip dabar elgiates itakos vaiko genetika, svori ir kt..tai pamastykite..gal geriau varske ar kokia zele-liesesnes smile.gif
Atsakyti