Pasilepinu saldumynais, nors ypatingai didelio noro neturiu, bet kai jau uzsinoriu tai is kart sukertu 10 saldainiu
NA AS IR SALDUMYNU NEATSISAKAU NES LABAI JAU NORISI.....
As irgi valgau salduminus, tikrai negaliusau atsisakyti,nes taip jau noris,kad nera zodziu
Kazkur girdejau, kad saldumynai ypac traukia mergyciu besilaukiancias nestukes. Ir is tiesu kai laukiausi dukrytes ziauriai trauke saldumynai.
As nuo 5 nestumo menesio kai pradejau kirsti saldumynus tai vis dar nebaigiau o sunui jau 10 men
pasilepinu saldumynais,tik aisku nre tokio ypatingo noro tik retkarciais...
labai megstu saldumynus, stengiuos maziau valgyt bet negaliu:D
O mane kažkaip net netraukia galiu suvalgyti viena - dvi saldainius per dieną. Va kitas reikalas, jeigu koks nors naminis pyragas ir dar skanus Tada namuo vos grižtų, ypač dabar kai esu neščia
Man tai visai nesinori saldumynu
Jei koki karta per menesi uzsimanau, tai sau leidziu
O ir siaip - reikia galvoti, ka valgai ir kas naudinga ir kas kokiais kiekiais naudinga.
Jei koki karta per menesi uzsimanau, tai sau leidziu
O ir siaip - reikia galvoti, ka valgai ir kas naudinga ir kas kokiais kiekiais naudinga.
Kai buvau tai valgydavau galima sakyti vien tik saldumynus ir pieno produktus, aisku negerai taip, bet jau taip nesinorejo jokiu mesu, vistienu, darzoviu ir pan. O sunus dabas saldumynu beveik nevalgo, nemegsta
QUOTE(Stream @ 2009 11 01, 16:15)
Kai buvau tai valgydavau galima sakyti vien tik saldumynus ir pieno produktus, aisku negerai taip, bet jau taip nesinorejo jokiu mesu, vistienu, darzoviu ir pan. O sunus dabas saldumynu beveik nevalgo, nemegsta
turbut atsivalge dar tavo pilvelyje budamas