O man kaip kada tai labai traukia Stengiuos jau geriau koki vaisiu suvalgyt
Pastaruoju metu labai traukia prie saldumynu, negaliu atsispirti
as tai valgau labai daug saldumynu, kazkaip man ju labai jau norisi viso nestumo metu galeciau vien sokolada visa diena ir tevalgyt nors gal tai nelabai gerai
Oi aš tai saldumynų mėgėja, be jų niekaip
Pradžioj nėštumo tai labai laikiausi, bet.. be saldumynų negaliu, tai valgydavau šokolado, sausainių, bulkučių, ledus - na tik kiekius tai ribojau, stengiausi per kartą nesuvalgyti iš karto visos šokolado plytelės, kaip anksčiau
Pradžioj nėštumo tai labai laikiausi, bet.. be saldumynų negaliu, tai valgydavau šokolado, sausainių, bulkučių, ledus - na tik kiekius tai ribojau, stengiausi per kartą nesuvalgyti iš karto visos šokolado plytelės, kaip anksčiau
oiiiii kaip norisi Kol kas šokoladuko pusę suvalgau savaitgalį prie kavos puodelio. Vyrui akys ant kaktos, niekad šokolado nevalgydavau o dabar iš jo atimu
o man saldumynu nesinori geriau bulvyciu su kefyriuku....
As irgi buvau super saldumynu megeja
Bet tik ne dabar , visai nenoriu.
Noriu tik vaisiu darzoviu, sriubos ar ko nors skanaus is zuvies, mesos
Sokoladas tai is viso pasidare muilo skonio
O is gerimu tai laaabai kartais uzsinoriu sampaniuko
Pora gurksniuku isgeriu ir gera
Bet tik ne dabar , visai nenoriu.
Noriu tik vaisiu darzoviu, sriubos ar ko nors skanaus is zuvies, mesos
Sokoladas tai is viso pasidare muilo skonio
O is gerimu tai laaabai kartais uzsinoriu sampaniuko
Pora gurksniuku isgeriu ir gera
QUOTE(Agnytte @ 2009 05 06, 22:05)
Valgau saldumynų tikrai perdaug ir kas blogiausia, tai kad tie priepuoliai užplaukia vėlai vakare Bet kol telpu pro duris, tai kažkaip nestabdau
vat ir as vakare negaliu atsisakyt kokio sokoladuko, jau taip traukia, kartais miegoti neinu kol negaunu ko saldaus, o anksciau labai retai valgiau visai nesinoejo
QUOTE(magiliene @ 2009 05 06, 18:59)
o man saldumynu nesinori geriau bulvyciu su kefyriuku....
aha tikrai
O kai aš buvau nėščia tai man nieko ypatingo nesinorėjo, valgydavau tai ką visada, o ar sūraus ar saldaus poreikių nebuvo Sėkmės mamytėms
Valgiau juos intensyviau tik paskutini menesi